Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Symantec ST0-074 Exam - Cheat-Test.com

Free ST0-074 Sample Questions:

1. Which Notification Server 7 process parses the Notification Server Event (N SE) into SQL Statements?
A. DataLoader
B. Dispatcher
C. Event Router
D. Event Queues
Answer: A

2. What is the source of the information in the Resource Manager?
A. Configuration Management Database
B. Altiris data classes
C. SQL Server Master database
D. Configuration menu
Answer: A

3. What will occur if a resource is added to a second organizational group when it already belongs to another organizational group within the same organizational view?
A. A duplicate resource will be created and given a new Gl obally Unique Identifier (GUID).
B. The resource will be removed from the first organizational group and placed in the second.
C. The resource will be listed twice in any target that includes either organizational group.
D. A resource association record will be created that links the two organizational groups.
Answer: B

4. How is resource scoping implemented?
A. By granting the permissions to appropriate Organizational Views and Groups to a security role.
B. By including the appropriate filters and Organiz ational Views and Groups in a target's rules.
C. By replacing the filters and Organizational Views and Groups in a target with appropriate secure collections.
D. By creating multiple Organizational Views and Groups, each containing the appropriate subset of resources.
Answer: A

5. Which two troubleshooting tools are installed with the Symantec Management Platform? (Choose two.)
A. Altiris Log Viewer
B. Altiris Profiler
C. Remote Altiris Agent Diagnostics
D. Microsoft Perfmon
E. WireShark Network Protocol Analyzer
Answer: AB

6. What troubleshooting tool is used to analyze SQL queries and .NET code blocks running in the Notification Server and associated processes?
A. Altiris Log Viewer
B. Altiris Profiler
C. Microsoft Perfmon
D. Microsoft SQL Server Management Studio
Answer: B

7. If you have multiple Notification Servers in your environment how many CMDBs are required?
A. One CMDB for each Notification Server
B. One CMDB for all Notification Servers
C. One CMDB for all Symantec Management Consoles
D. One CMDB for each Symantec Management Console
Answer: A

8. Which two items can be stored in the Configuration Management Database (CMDB)? (Choose two.)
A. Information related to the configuration of managed computers
B. An inventory of installed applications on managed computers
C. Software packages to install applications on managed computers
D. Symantec Management Platform core application settings
E. Settings and configurations for the ASP.NET web application
Answer: AB

9. Which Altiris component is used to move processing off of the Notification Server?
A. Package Server
B. Task Server
C. Site Server
D. PXE Server
Answer: C

10. Which feature characterizes the decentralized management model?
A. Autonomous groups within your organization
B. A common maintenance schedule
C. A single data center
D. Limited number of remote sites
Answer: A

11. Which feature characterizes the centralized management model?
A. A single IT management team
B. Language barriers between sites
C. A large company with subsidiaries
D. Several data centers
Answer: A

12. What Symantec Management system feature is used to off load processing from a Symantec Management Platform?
A. Site Server
B. Hierarchy
C. Replication
D. Software Management Framework
Answer: A

13. Which Symantec Management system feature is used to reduce Total Cost of Ownership (TCO), that is, increase the efficiency of a single IT administrator?
A. Site Server
B. Hierarchy
C. Task Service
D. Software Management Framework
Answer: B

14. Which item is true when migrating from Notification Server 6 to Notification Server 7?
A. Notification Server 6 and Notification Server 7 can co -exist on the same server
B. Notification Server 6 and Notification Server 7 can co -exist on the same database
C. Additional SQL, operating system, and Notification Server licenses are required
D. .NET 3.5, SQL Server 2005, and Windows 2003 must be installed for the migration to continue
Answer: D

15. Which server role will conflict with the Notification Server?
A. Terminal Server
B. PXE Server
C. Domain Controller
D. FTP Server
Answer: C

16. How are permissions assigned to resources in Notification Server 7?
A. Security Accounts Management (SAM)
B. Organizational Views
C. Access Control List (ACL)
D. Active Directory
Answer: B

17. Which pair contains Notification Server Event (NSE) queues?
A. Large and Small
B. Priority and Express
C. Fast and Slow
D. Default and System
Answer: C

18. How does Notification Server handle inventory and event data after reaching the Event Queues?
A. Client Message Dispatcher -> DataLoader -> OLEDB -> CMDB
B. DataLoader -> Client Message Dispatcher -> CMDB
C. Client Message Dispatcher -> NSE Processor -> CMDB
D. DataLoader -> Client Message Dispatcher -> XML -> CMDB
Answer: A

19. What must be enabled for a collection of Notification Servers to share common configuration settings and data?
A. Hierarchy Feature
B. Inventory Forwarding
C. Client Policy Files
D. Site Maintenance Feature
Answer: A

20. Which service monitors the event queue?
A. Dispatcher Service
B. Receiver Service
C. Notification Service
D. SQL Service
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved