Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Symantec ST0-067 Exam - Cheat-Test.com

Free ST0-067 Sample Questions:

Q: 1
Which three database maintenance tasks must be performed outside of Symantec Control Compliance Suite 9.0? (Select three.)
A. purge evidence
B. back up the databases
C. purge stale data
D. shrink the databases
E. defragment the databases
Answer: B,D,E

Q: 2
Which Symantec Control Compliance Suite 9.0 components must be installed in the same domain?
A. Data Processing Service Collector Role and information server
B. application server and directory server
C. Data Processing Service Reporter Role and SQL database server
D. directory server and SQL database server
Answer: B

Q: 3
What is required in order to support encrypted communications between the information server and an Oracle database server?
A. tnsnames.ora file
B. Secure Socket Layer (SSL)
C. Oracle client
D. Public Key Infrastructure (PKI)
Answer: C

Q: 4
When registering Oracle databases in bv-Control for Oracle, which two options are supported? (Select two.)
A. registering the database from Active Directory
B. registering the database manually
C. registering the database from Oracle Internet Directory
D. registering the database fromtnsnames
E. registering the database from DNS
Answer: B,D

Q: 5
How are Reconciliation Rules processed?
A. by priority, first matching rule
B. by CIA values
C. by asset type
D. by best fit matching, multiple rule matches
Answer: A

Q: 6
What is the process of assigning meta information to an asset?
A. dynamic asset grouping
B. implementing Reconciliation Rules
C. tagging
D. CSV Import
Answer: C

Q: 7
The Response Assessment Module Web Service application pool account must be a member of which group?
A. Administrators
B. IIS_WPG
C. RAM_Administrators
D. Distributed COM Users
Answer: B

Q: 8
Which technique is used to select a Data Processing Service data collector when multiple data collectors are configured to support a site?
A. round robin
B. most recently used
C. load based
D. shortest job next
Answer: A

Q: 9
What is a prerequisite for viewing exported dashboards?
A. Cognos
B. Crystal Reports
C. Java
D. Adobe Flash
Answer: D

Q: 10
Which two dates must be selected when creating an exception request? (Select two.)
A. expiration date
B. start date
C. effective date
D. due date
E. evaluation date
Answer: A,C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved