Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Symantec ST0-066 Exam - Cheat-Test.com

Free ST0-066 Sample Questions:

1. Which two products are included in Altiris Client Management Suite 7.0? (Select two.)
A. Ghost Solution Suite
B. Recovery Solution
C. Real-Time System Manager
D. Wise Package Studio
E. Deployment Solution
Answer: CE

2. What is the function of the applicability rule?
A. It determines conflicts with other software resources within the Software Cat alog.
B. It determines if a software resource has all the required components for delivery.
C. It determines if a software resource is applicable to the Software Portal for self -delivery.
D. It determines if a software resource is applicable to a given com puter.
Answer: D

3. Which Inventory Solution activity is accomplished without leveraging a task or policy?
A. detailed file inventory
B. stand-alone inventory
C. custom inventory
D. targeted software inventory
Answer: B

4. Which Deployment Solution 6.9 Console feature lets the Deployment Solution Manager create jobs that can automatically determine which set of tasks to perform on a computer?
A. Auto-detect
B. Conditions
C. Filters
D. DeployAnywhere
Answer: B

5. Which two third-party software programs must be installed prior to installing Deployment Solution 6.9? (Select two.)
A. ActiveX
B. SQL
C. .NET Framework
D. Java
E. pre-boot automation operating systems
Answer: BC

6. Which two utilities or programs add additional pre-boot automation operating systems to the Deployment Solution 6.9 installation? (Select two.)
A. PXE Configuration Utility
B. Boot Disk Creator
C. Ghost Explorer
D. PXE Component Installer
E. PXE Automation Installer
Answer: AB

7. Which statement is true about the Application Metering feature of Inventory Solution?
A. It tracks and compares changes to application files and registry keys.
B. It monitors and denies the usage of applications on the network.
C. It gathers detailed information about application files.
D. It limits the usage of applications to purchased licenses.
Answer: B

8. Which statement is true about the Application Management feature of Inventory Solution?
A. It tracks and compares changes to application files and registry keys.
B. It monitors and denies the usage of applications on a network.
C. It gathers detailed information about application files.
D. It limits the usage of applications to the number of purchased licenses.
Answer: A

9. Which component of Altiris Client Management Suite 7.0 helps reduce the cost of imaging and managing workstations and thin clients from a centralized location?
A. Endpoint Virtualization Solution
B. Ghost Solution Suite
C. Deployment Solution
D. Hardware Management Solution
Answer: C

10. Which two agents are required for Patch Management to successfully deploy client patches? (Select two.)
A. Altiris Agent
B. Software Delivery Agent
C. Patch Management Update Agent
D. Software Update Agent
E. Patch Management Agent
Answer: AD

11. Which two operating systems are supported when installing Deployment Solution 6.9 SP1 server components? (Select two.)
A. VMware ESX Server
B. Solaris 10
C. Windows 2003 64-bit
D. Red Hat Enterprise Linux 5
E. Windows 2008
Answer: CE

12. What is the result of performing a Custom install of Deployment Solution 6.9 when the server name is left blank under 'Discover Deployment Server Using TCP/IP Multicast'?
A. The agent will continue discovery attempts until the correct configuration is added to the new Deployment Server.
B. The agent will prompt that a Deployment Server cannot be located.
C. The agent will connect to the first Deployment Server that responds.
D. The agent will fail and need to be reconfigured.
Answer: C

13. After installing Patch Management Solution, what must be downloaded before updates can be distributed?
A. Microsoft .Net Framework
B. Microsoft QChain
C. Microsoft Vulnerability Alerts
D. Microsoft Vulnerability Analysis Report
E. Microsoft Patch Management Import
Answer: BE

14. An administrator is in the process of installing Deployment Solution 6.9 SP1.
Before exiting the installation program, but after Deployment Solution has been installed, which two optional features can be installed? (Select two.)
A. Altiris Software Virtualization Solution
B. Deployment agents for Windows 2000 or later only
C. Enable Microsoft Sysprep support
D. pcAnywhere
E. Ghost Solution Suite
Answer: BC

15. Which type of component is included in the Software Catalog?
A. licenses
B. hotfixes
C. updates
D. uninstalls
Answer: C

16. When using a Custom install for a Deployment Solution 6.9 installation, which three components are optional? (Select three.)
A. Deployment Database
B. PXE Server
C. DHCP Server
D. pre-boot operating systems
E. Deployment Web Console
Answer: BDE

17. Which agent must be distributed to deploy patches?
A. Software Delivery Update Agent
B. Client Task Agent
C. Patch Management Agent
D. Software Update Agent
Answer: D

18. Which default Standard Inventory policy is enabled to run when In ventory Solution is first installed?
A. Collect Full Inventory
B. Collect Hardware Inventory
C. Collect Custom Inventory
D. Collect Basic Inventory
Answer: A

19. Where do you view the status of Software Updates while on a managed computer?
A. Add Remove Programs
B. Event Viewer
C. Software Management Agent
D. Altiris Agent
Answer: D

20. In the Symantec Management Console, which option allows an administrator to add trace level messages to the Altiris Agent log file?
A. Enable Verbose Reporting of Status Events
B. Enable Trace Reporting of Status Events
C. Allow Failed Job Reporting for Status Events
D. Allow Agent Event Reporting for Status Events
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved