Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

SeeBeyond SQ0-101 Exam - Cheat-Test.com

Free SQ0-101 Sample Questions:

1. The e*Gate product is primarily used for Application Integration via:
A. Moving messages between internal & external message queues
B. Transformation, application and data integration, and event propagation to/from internal/external systems
C. Programming in Monk and Java programming languages
D. None of the above
Answer: B

2. Which command line utility will start the Control Broker?
A. stcregutil.exe
B. stcinstd.exe
C. stccb.exe
D. None of the above
Answer: C

3. An e*Gate Schema:
A. Is comprised of at least one e*Way, Collaboration, Collaboration Rule, Multi-Mode e*Way, IQ and Event Type
B. Is all configuration information organized into a logical project
C. Is stored in a file with the extension .rdb on each respective Participating Host
D. None of the above
Answer: B

4. Where are the Schema related files maintained?
A. eGate/Server/registry/<SCHEMA NAME>.rdb
B. eGate/Server/registry/repository/Schemas.rdb
C. eGate/Server/registry/repository/<SCHEMA NAME> directory
D. eGate/client/monk scripts/common directory
Answer: AC

5. The default Schema:
A. Contains templates of configuration files and Monk scripts
B. Contains templates of ETD files
C. Contains user created and modified files for all users
D. None of the above
Answer: AB

6. The file system threshold is available only when a function of the:
A. Registry Service is customized
B. Installer Service is running
C. Control Broker Service is configured to control the hard drive
D. None of the above
Answer: B

7. How do you import an external file and register it in an e*Gate Schema?
A. Use the stcinstd.exe to import the file
B. Use the Import Module option
C. Use the Commit to Sandbox option
D. None of the above
Answer: C

8. When upgrading from previous versions of e*Gate, a user may be prompted (by the installation wizard) to back up RDB files, SeeBeyond recommends backing up these files because:
A. They contain information about the e*Gate security system
B. They contain configuration information for Participating Hosts and Schemas installed on the system
C. They contain all configuration information for a single Schema
D. None of the above
Answer: B

9. Files that have advisory locks placed upon them by the Team Registry feature may be “unlocked” when:
A. The user who checked out the file promotes the file
B. The user who checked out the file, removes the file from the Sandbox without promoting it
C. The user exits the e*Gate Editor without ever saving the file
D. None of the above
Answer: ABC

10. When deleting a Schema, which e*Gate service must be stopped?
A. The Control Broker service for the Schema to be deleted
B. The e*Gate Registry Service
C. The Lightweight Installer Service
D. None of the above
Answer: AB

11. In e*Gate 4.5, a Schema must contain:
A. Two Control Broker Services
B. Primary and Secondary Registry Hosts
C. Primary and Secondary Participating Hosts
D. None of the above
Answer: D

12. With the e*Gate 4.5 Enterprise Manager GUI you may export:
A. One or more components of a Schema
B. A Schema .zip file into a Schema .rdb file
C. All Schemas into a single export file
D. None of the above
Answer: A

13. The e*Gate GUI Host may be installed on which supported platforms?
A. Windows 98
B. Windows 2000
C. Unix HP (via Exceed)
D. None of the above
Answer: B

14. The role of the Control Broker component is to:
A. Start and stop processes
B. Selectively forward alert, status, and configuration messages to the appropriate GUIs
C. Collect log events and insert them into the logs database
D. None of the above
Answer: AB

15. By default, the range of the port number for the Control Broker on all newly created Schemas is:
A. 6000-6500
B. 5000-5500
C. 2000-2500
D. None of the above
Answer: B

16. e*Gate components can run on:
A. Only a single central e*Gate platform
B. Only two e*Gate platforms (e.g., Control Broker and Participating Host)
C. One or more different platforms
D. None of the above
Answer: C

17. e*Ways may have:
A. Only one Collaboration per e*Way component
B. One or more Collaborations per e*Way component
C. No Collaborations, as Collaborations manage external interfaces
D. None of the above
Answer: B

18. In e*Gate 4.5, the executable file for the Batch e*Way is:
A. stcewgenericmonk.exe
B. stcewfile.exe
C. stcewgenericjava.exe
D. None of the above
Answer: A

19. In e*Gate 4.5, the executable file for the Multi-Mode e*Way is:
A. stcbob.exe
B. stceway.exe
C. stcewgenericjava.exe
D. None of the above
Answer: B

20. The Multi-Mode e*Way properties are similar to other e*Ways except the Multi-Mode e*Way does not have:
A. Collaboration logic
B. Internal/External interface logic
C. Component configuration file requirements
D. None of the above
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved