Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Nokia SDM_2002001040 Exam - Cheat-Test.com

Free SDM_2002001040 Sample Questions:

Q: 1
What Care SW service should be sold with every new SW sales?
A. Launch Support
B. SW Change Mass provisioning
C. Software Maintenance (SWM)
D. Life Extender (LE)
Answer: C

Q: 2
When does the Care phase start?
A. When the network, sub-network or deliverables get Customer final acceptance.
B. When the project phase is completed.
C. When the Account Manager receives the final payment from the Customer.
D. When the Care Plan has been accepted by the Customer.
Answer: A

Q: 3
Which transaction in SAP triggers the cost of work by an external supplier?
A. Setting the value to the Purchase Order.
B. Goods Receipt of the Purchase Order.
C. Booking the supplier invoice.
D. Vendor item quantity update.
Answer: B

Q: 4
What does SOX compliancy mean for an expired contract?
A. There is a legal requirement to gain written approval to continue service delivery without a valid contract in place.
B. It is a legal requirement to gain written approval to continue service delivery if NSN neither has a contract nor a PO in place.
C. SOX compliancy means that NSN is obliged to deliver services only if there are no significantly (>3 months) overdue payments from the customer.
D. SOX compliancy means that if the customer is listed on the stock exchange and has failed to issue a PO towards NSN, Care needs to inform higher management without delay.
Answer: A

Q: 5
Which of the following statements is true for GCC charges?
A. Account will be charged for escalated tickets only.
B. Account will be charged for logged tickets, even when solved locally.
C. Account will be charged a fixed monthly allocation.
D. Account will be charged the working time from WTR.
Answer: A

Q: 6
Who is the person responsible for following up on case handling?
A. Customer Performance Manager (CpFM).
B. Care Program Manager.
C. Care Program Coordinator.
D. Care Technical Manager.
Answer: A

Q: 7
What is the content of the Care Plan?
A. Services, schedules, contacts, care procedures, customer installed base.
B. NSN Care contacts, map of power, CT organization chart.
C. Upgrades and updates schedules.
D. NSN contacts and Emergency escalation procedure.
Answer: A

Q: 8
Who decides on terminating Care service delivery if the Care Contract has expired?
A. Care Program Manager according to CSDA process.
B. Service Account Manager.
C. Service Engagement Manager.
D. CT Head according to CSDA process.
Answer: D

Q: 9
What is the main purpose of Care SWS Preventive Services or Active Software Support (ASWS)?
A. To provide an up-selling opportunity for CaPMs.
B. To prevent revenue loss for the CT.
C. To improve network availability and avoid problems before they occur.
D. To provide a full range of services designed to suit the Communications Service Provider's needs.
Answer: C

Q: 10
A customer is planning a change to new NSN solutions/technologies. The customer wants to maximise the return on their existing investment in their mature network. What Care services are appropriate in this case?
A. Active Software Support (ASWS).
B. HWS and/or SWS Life Extender.
C. Spare Part Management (SPM).
D. Expert Support services.
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved