Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

SDI SD0-302 Exam - Cheat-Test.com

Free SD0-302 Sample Questions:

1. What is the key outcome of keeping commitments to users, team members and organisations?
A. It boosts credibility, trust and customer satisfaction
B. It boosts the teams importance and status
C. It enhances the problem-solving capability of the team
D. It demonstrates dedication to continued service improvement
Answer: A

2. Which of these options is NOT an element of successful project management?
A. Managing costs
B. Ensuring a continual improvement focus
C. Developing technical solutions
D. Defining project objectives
Answer: C

3. Which of these options is the best way in which you can use formal or informal networks to help develop your ideas?
A. Recommend holding off-site meetings in a local pub
B. Develop scenarios that will demonstrate how your suggestions and plans will raise everyones profiles
C. Hold meetings with stakeholders to obtain their support for your proposals
D. Hold meetings with your team to discuss aspects of your proposals
Answer: C

4. You are trying to promote the Service Desk through a variety of recognised and effective channels. Which of these statements best describes a channel to use?
A. Articles in the local newspaper and Have a Go days
B. Open house days and distributing Service Desk fliers
C. Distributing free pens and Service Desk induction training
D. Induction training and team-building away days
Answer: B

5. Which of the following statements about Problem Management is correct?
A. The Service Desk is not responsible for Problem Management but contributes by identifying recurring Incidents
B. The Service Desk is not responsible for Problem Management but manages Major Incident reviews
C. The Service Desk is responsible for Problem Management and may be required to work with technical teams to diagnose Problems
D. The Service Desk is responsible for Problem Management and uses known errors to aid fast resolution
Answer: A

6. Which of these options is a primary objective of the Service Asset and Configuration Management process?
A. To record the ownership of every item of hardware and software in the asset base
B. To ensure that IT services, assets, resources and processes are properly managed and maintained
C. To clearly identify the business dependencies of each inventory item
D. To map assets into a clear network infrastructure diagram
Answer: B

7. Which of the following is a key objective of the IT Service Continuity Management (ITSCM) process?
A. To eliminate single points of contact for services
B. To eliminate single points of failure for services
C. To remove critical resources for services
D. To remove long term workarounds for services
Answer: B

8. Which of these options would be a typical feature of an On-going survey?
A. It is carried out on a six monthly cycle
B. It is executed as soon as possible after a call is closed
C. It is conducted with a minimum of 10 questions to be comprehensive
D. It is designed to show longer term trends in customer satisfaction
Answer: B

9. Which of these options best describes the value of adopting a resource-planning model?
A. It helps even out the handling of calls across the day or shift
B. It quantifies the staffing required to meet SLA and business needs
C. It provides a sound recruitment base for consistent staffing
D. It boosts staff retention
Answer: B

10. What is the value of telephone support in a Service Desk?
A. First contact resolution
B. Increased turnaround times
C. Reduced abandon rate
D. Skills-based routing
Answer: A

11. Performing a skills gap analysis and identifying appropriate salary levels are preparatory requirements for what?
A. Service Desk recruitment
B. Service Catalogue definition
C. Service Level Agreement negotiation
D. Skills Matrix creation
Answer: A

12. Which of these options would be a management activity in directing, controlling and co-ordinating activities?
A. Providing guidance to staff when needed
B. Providing an efficient ergonomic office environment
C. Developing and documenting staff management procedures
D. Developing and implementing an effective IT platform
Answer: A

13. Which of these options is NOT likely to be a role of the Service Desk?
A. To balance support expenses to keep IT support performing at the optimum levels of quality and cost effectiveness
B. To integrate support goals with business goals
C. To provide individual and personal IT support to each business user
D. To report on service breaches and their reasons
Answer: C

14. You are explaining the role of the Service Desk to your new analysts. Which of these options best describes one of the key requirements?
A. The Service Desks role is to provide a high-quality service promptly and consistently
B. The Service Desks role is to resolve users Problems and record all Change Requests
C. The Service Desks role is to initiate other support teams into the Standard Operating Procedures of the Service Desk
D. The Service Desks role is to act as a single point of contact for all organisational enquiries
Answer: A

15. Which of these options is NOT a responsibility of the Service Desk?
A. Developing and implementing Service Desk goals that integrate with business objectives
B. Representing the IT organisation to its users
C. Maintaining the highest level of productive IT time for users in accordance with the SLA
D. Providing the user with root cause analysis for Incidents resolved at first level
Answer: D

16. Which option is a clear objective of having a Service Desk mission statement?
A. To inform staff to follow procedures
B. To get IT resolver groups working to clear OLAs
C. To show IT management how the Service Desk is structured
D. To obtain commitment and buy-in to the Service Desk
Answer: D

17. Which statement best describes some of the characteristics of a successful Service Desk?
A. Measurements are published when the KPIs have been met or exceeded: Service Improvement Programmes are discussed
B. Satisfaction surveys for both staff and customers are considered superfluous: resource management is reviewed annually
C. Leadership practices ensure that future direction is clearly laid out: policies are documented, regularly reviewed and monitored
D. Benchmarking is pencilled in for the next financial cycle: Continual Service Improvement will be discussed at that time
Answer: C

18. Which of these options most closely represents the overall mission of the Service Desk?
A. to promote the use of self-help tools and drive down support costs
B. to provide high-quality and consistent user and technical support
C. to continually improve the quality of IT services
D. to present the best possible public image to customers and users
Answer: B

19. Typically, what might a vision statement identify for the Service Desk?
A. Short-term goals
B. Medium-term objectives
C. Long-term goals
D. Ongoing operational objectives
Answer: C

20. What is the purpose of a Service Desk vision statement?
A. To assist staff in achieving their dream goals in their future careers
B. To help management see where the Service Desk is going strategically
C. To keep the Service Desk in the forefront of user minds
D. To ensure that all staff understand the vision and consistently work towards it
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved