Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Business Objects SABE501V3.0 Exam - Cheat-Test.com

Free SABE501V3.0 Sample Questions:

1. How do you create a silent installation response file named setup_file.ini?
A. Run setup.exe with ilent parameter switch
B. Run setup.exe and then the silent install option
C. Run setup.exe with /qb setup_file.ini parameter switch
D. Run setup.exe with setup_file.ini parameter switch
Answer: D

2. Which method should you use to add a Replication Service to an existing Adaptive Processing Server?
A. Start Adaptive Processing Server, choose Select Services from the Actions menu and add the Replication Service
B. Stop the Adaptive Processing Server, choose Select Services from the Actions menu and add the Replication Service
C. Start the Adaptive Processing Server, choose Clone Server from the Actions menu and add the Replication Service
D. Stop the Adaptive Processing Server, choose Properties from the Manage menu and add the Replication Service
Answer: B

3. How do you configure the Input File Repository Server (FRS) to start-up manually?
A. In the Central Configuration Manager (CCM), stop the Input FRS, go to properties of the Input FRS and set the service to start-up manually.
B. In the Central Configuration Manager (CCM), go to properties of the Input FRS and uncheck “Automatically start this server when the Server Intelligence Agent starts”.
C. In the Central Configuration Manager (CCM), go to Servers area, go to Properties page for the Input FRS and uncheck “Automatically start this server when the Server Intelligence Agent starts”.
D. In the Central Management Console (CMC), go to Server Intelligence Agent (SIA), go to Properties page for the SIA and uncheck “Automatically start all servers when the Server Intelligence Agent starts”.
Answer: C

4. A user belongs to both Group 1 and Group 2 and you want that user to see a specific folder. What folder security settings would you use to enable the user to view the folder?
A. Set the view right to granted for Group 1 and not specified for Group 2 and also not specified for the Everyone group
B. Set the view right to denied for Group 1 and granted for Group 2
C. Set the view right to not specified for Group 1 and not specified for Group 2
D. Set the view right to granted for Group 1 and denied for Group 2
E. Create a custom access level and grant for Group 1 and deny for Group 2
Answer: A

5. Which two types of access levels can be combined in BusinessObjects Enterprise XI 3.0? (Choose two.)
A. Profiles
B. Clone
C. Predefined
D. Custom
Answer: C, D

6. Which three publishing steps would you use for single pass report bursting? (Choose three.)
A. Create User Profiles
B. Create the Publication Object
C. Create the Web Publication Object
D. Schedule the Publication Object
Answer: A, B, D

7. Which three are report bursting methods? (Choose three.)
A. One database fetch for each publication
B. One database fetch for each batch of recipients
C. One database fetch for all publications
D. One database fetch per recipient
Answer: A, B, D

8. When using two-way replication, which server initiates the Replication Job?
A. Central Management Server (CMS) on the Origin system
B. Central Management Server (CMS) on the Destination system
C. Event Server on the Origin system
D. Event Server on the Destination system
Answer: B

9. What is the difference between one-way replication and two-way replication?
A. In one-way replication, content only travels from Origin site to Destination site. In two-way replication, content only travels from Destination site to Origin site.
B. In one-way replication, content only travels from Destination site to Origin site. In two-way replication, content can travel from Origin site to Destination site, or from Destination site to origin site.
C. In one-way replication, content only travels from Origin site to Destination site. In two-way replication, content also travels only from Origin site to Destination site but this operation can happen more than once.
D. In one-way replication, content only travels from Origin site to Destination site. In two-way replication, content also travels from Origin site to Destination site but this operation can happen more than once.
Answer: D

10. Which two types of access levels can be combined in BusinessObjects Enterprise XI 3.0? (Choose two.)
A. Profiles
B. Clone
C. Predefined
D. Custom
Answer: C, D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved