Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Business Objects SABE401 Exam - Cheat-Test.com

Free SABE401 Sample Questions:

Q: 1
Which three statements are true about the degree of availability of a multiple-server BusinessObjects Enterprise system? (Choose three.)

A. Regular backups of the Central Management Server (CMS) system database and the File Repository Server (FRS) files are essential.
B. If one service fails, it can be taken over by the duplicate service on the same server.
C. If the active Enterprise service fails, downtime will depend on how quickly another server machine can be built.
D. If the active Enterprise service fails, downtime will be minimal because a backup service on another machine takes over.

Answer: A, B, D

Q: 2
Which three groups of individuals should be consulted when gathering requirements for a BusinessObjects Enterprise architecture plan? (Choose three.)

A. Information workers
B. Business unit managers
C. IT department managers
D. PC support specialists

Answer: A, B, C

Q: 3
You are responsible for designing a disaster recovery plan for your organization’s BusinessObjects Enterprise system. You must ensure that in the event of a major catastrophe, the backup BusinessObjects Enterprise system can be brought online with a minimum of downtime. Once it is online, the backup system should operate at a comparable speed until the production system can be restored to full operation. Which three design goals should you include in your disaster recovery plan? (Choose three.)

A. Fault tolerant servers should be up at all times.
B. Fault tolerant servers should be brought up only in the event of a disaster.
C. Include additional license fees into the estimated project cost.
D. Backup systems must be an exact mirror of the production system.
E. Establish a procedure for notifying IT personnel to activate the backup system.

Answer: B, D, E

Q: 4
Which two strategies will help ensure high availability of your BusinessObjects Enterprise system? (Choose two.)

A. Implement fault tolerance.
B. Optimize the hardware.
C. Implement a disaster recovery plan.
D. Optimize the network.

Answer: A, C

Q: 5
Which BusinessObjects features enable the BusinessObjects Enterprise system to implement column-level security? (Choose two.)

A. Universes
B. Business Views
C. Processing Extensions
D. Predefined Access Levels

Answer: A, B

Q: 6
Which three troubleshooting steps should you perform to resolve Crystal Reports viewing problems in BusinessObjects Enterprise? (Choose three.)

A. Document the steps that create the problem and all steps followed in attempting to resolve it.
B. Verity the connection to the production database is correctly configured on the Output File Repository machine.
C. Verify the connection to the production database is correctly configured on the Crystal Reports Page Server machine.
D. Refer to the BusinessObjects support web site for white papers, Knowledge Base articles and other resources.

Answer: A, C, D

Q: 7
Which three steps can you perform to achieve high availability with a multiple-server BusinessObjects Enterprise installation? (Choose three.)

A. Cluster Central Management Servers located on separate machines.
B. Create duplicate job server and event server services on separate machines.
C. Configure multiple instances of job server and event server services on a single server machine.
D. Utilize active and passive Input and Output File Repository Servers on separate machines.

Answer: A, B, D

Q: 8
Which three factors must you consider in analyzing the reporting requirements that must be met by a BusinessObjects Enterprise system? (Choose three.)

A. The number of users who will view reports on demand
B. The number of viewing requests by geographic location
C. The number of users who will view existing reports instances
D. The number of projected instances for all reports on the system

Answer: A, B, C

Q: 9
Which four factors must you consider when you are analyzing the viewing requirements for your BusinessObjects Enterprise system? (Choose four.)

A. Total number of users logged into the Central Management Server
B. Percentage of report viewing requests by geographic location
C. Number of users viewing OLAP Intelligence reports
D. Number of users who will be refreshing data
E. Number of users who will be viewing historic data

Answer: B, C, D, E

Q: 10
Which BusinessObjects Enterprise server polls servers that have System Auditing enabled for audited events?

A. Report Application Server
B. Central Management Server
C. Program Job Server
D. Event Management Server

Answer: B

Q: 11
You create a new blank database to hold your BusinessObjects Enterprise system backup and a system DSN to point to the new database. What must you do before you can perform a backup?

A. Stop the production database.
B. Put the production database in single-user mode.
C. Start the Central Management Server (CMS).
D. Stop the Central Management Server (CMS).

Answer: D

Q: 12
Your company has standardized on the Crystal Reports DHTML viewer. You want to size the Web Application Server (WAS) for your environment. Which statement is true?

A. The performance of the Web Application Server should be determined using the tools provided by the vendor.
B. One Web Application Server service can efficiently manage 50 simultaneous viewing requests.
C. The Web Application Server can manage 600-700 concurrent active users.
D. DHTML processing will be handled by the Report Application Server and will have no impact on the sizing of the Web Application Server.

Answer: B

Q: 13
Which two scenarios describe horizontal scaling of a BusinessObjects Enterprise? (Choose two.)

A. You add another Crystal Reports Page Server to an existing BusinessObjects Enterprise server machine that has unused capacity.
B. You upgrade the existing BusinessObjects Enterprise server machines with more RAM and faster hard drives.
C. You create an additional Crystal Reports Job Server on the same quad-processor computer.
D. You install another Crystal Reports Job Server and Crystal Reports Cache Server on a new server machine.

Answer: A, D

Q: 14
You create a Crystal Report that connects to an SQL Server database through an ODBC DSN. The report works properly when you view it on your machine using Crystal Reports.
You publish the report to BusinessObjects Enterprise using the Central Management Console (CMC). When you open the report using Crystal Reports on the Crystal Reports Page Server and Crystal Reports Job Server machine, the report works perfectly. When you schedule the report in InfoView, the instance fails. Which scenario describes the cause for this error?

A. You configured the report using the ActiveX DHTML viewer.
B. The SQL Server database client software is not installed on the Crystal Reports Job Server.
C. There is no DSN on the Crystal Reports Job Server matching the DSN you used to create the original Crystal Report on your machine.
D. When you published the report to the BusinessObjects Enterprise system using the Central Management Console (CMC), you failed to specify the required database login credentials.

Answer: D

Q: 15
You are planning the load capacity of your BusinessObjects Enterprise system. What is the expected percentage range of concurrent users in a typical BusinessObjects Enterprise system?

A. 1% to 2% of total users
B. 10% to 20% of total users
C. 25% to 30% of total users
D. 45% to 50% of total users

Answer: B

Q: 16
Which three configuration tasks will vertically scale a BusinessObjects Enterprise installation? (Choose three.)

A. Create an additional Crystal Reports Job Server on the same quad-processor computer.
B. Upgrade an existing BusinessObjects Enterprise server machine with more RAM and faster hard drives.
C. Install another Crystal Reports Job Server and Crystal Reports Cache Server on a new server machine.
D. Add another Crystal Reports Page Server service to an existing dedicated Web Intelligence Reports Server machine that has unused capacity.

Answer: A, B, D

Q: 17
You are responsible for designing a disaster recovery plan for your organization’s BusinessObjects Enterprise system. You must ensure that in the event of a major catastrophe, the BusinessObjects Enterprise system will always operate at its intended capacity with minimal human input. Which three design goals should you include in your disaster recovery plan? (Choose three.)

A. Fault tolerant servers should be up at all times.
B. Fault tolerant servers should be brought up only in the event of a disaster.
C. Include additional license fees into the estimated project cost.
D. Backup systems must be an exact mirror of the production system.
E. Locate the backup system close to the production system.

Answer: A, C, D

Q: 18
Which two requirements should you consider when planning the load capacity on a BusinessObjects Enterprise system? (Choose two.)

A. Total number of Crystal Reports
B. The average time to complete a transaction
C. Total number of concurrent users
D. Total number of potential users

Answer: C, D

Q: 19
From the list below, select the best description of the items that should be backed up as a part of an effective disaster recovery plan.

A. Central Management Server (CMS) system database, CMS audit database, Crystal Reports Cache Server directory and command line parameters for all of the BusinessObjects Enterprise services.
B. Central Management Server (CMS) system database, CMS audit database, command line parameters, Administrator password, and customized application code.
C. Central Management Server (CMS) system database, CMS audit database, Crystal Reports Cache Server directory and customized application code.
D. Central Management Server (CMS) system database, CMS audit database, the Administrator’s user name and password, the contents of the Input and Output File Repository Servers, customized application code and any manual registry settings.

Answer: D

Q: 20
Your BusinessObjects Enterprise system has all services running on one Windows computer. You are using a single Java Web Application Server. Users report that the web response times are slow. What should you do to improve web response times?

A. Move the Java Web Application Server to a dedicated computer.
B. Set the priority of the java.exe process to High.
C. Add a second instance of the Java Web Application Server to the computer.
D. Increase the cache size for the Java Web Application Server.

Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved