Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

SOA S90-08A Exam - Cheat-Test.com

Free S90-08A Sample Questions:

Q: 1
When applying the Messaging Metadata pattern, it is customary to place business document data in the message header and supplementary messaging metadata in the message body.
A. True
B. False
Answer: B

Q: 2
The Messaging Metadata pattern requires a messaging framework that supports the processing of messages with headers or properties.
A. True
B. False
Answer: A

Q: 3
Which of the following statements is false?
A. Widespread use of the Messaging Metadata pattern can be seen in the emergence of many WS-* extensions that define industry standard SOAP header blocks that carry metadata.
B. Messaging frameworks and technologies need to provide support for the reading and writing of message headers or properties in order to fully support the application of the Messaging Metadata pattern.
C. The Messaging Metadata pattern is not applicable to situations where the message sender and receiver need to participate in stateful or conversational message exchanges.
D. The Messaging Metadata pattern can support the application of patterns such as Intermediate Routing by supplementing messages with activity-specific metadata.
Answer: C

Q: 4
A service agent has a technical contract that allows it to be explicitly invoked by service consumer programs.
A. True
B. False
Answer: B

Q: 5
Which of the following functions would not be suitable for a typical service agent?
A. event logging
B. message routing
C. complex Web service composition
D. error logging
Answer: C

Q: 6
The use of service agents will affect the design of service compositions as follows:
A. it will tend to increase the number of required services
B. it will tend to decrease the number of required services
C. it will tend to increase the number of required service compositions
D. it will tend to decrease the number of required service compositions
Answer: B

Q: 7
Which of the following statements is true?
A. The overuse of service agents can lead to dependencies on proprietary vendor platforms.
B. The use of service agents is limited to the service architecture.
C. Service agents are common in orchestration environments but not within enterprise service bus environments.
D. None of these statements are true.
Answer: A

Q: 8
Governance can become an issue with service agents because:
A. You will need to determine who will own and maintain the service agents.
B. Changes to a single service agent can impact multiple services throughout a service inventory.
C. Service agents need to be versioned, just like services.
D. All of the above.
Answer: D

Q: 9
Which of the following patterns may also require the application of the Service Agent pattern?
A. Reliable Messaging
B. Asynchronous Queuing
C. Intermediate Routing
D. Policy Centralization
Answer: A,B,C,D

Q: 10
Which statement regarding intermediate routing is true?
A. The application of the Intermediate Routing pattern is suitable for handling message routing requirements that are dynamic in nature and difficult to anticipate in advance.
B. The application of the Intermediate Routing pattern is suitable for handling pre-determined message paths with fixed routing requirements that cannot be changed at runtime.
C. The application of the Intermediate Routing pattern tends to improve runtime performance when compared to an approach whereby routing logic is embedded within individual services.
D. None of these statements are true.
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved