Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

SOA S90-04A Exam - Cheat-Test.com

Free S90-04A Sample Questions:

Q: 1
Top-down approaches typically ____________ the long-term governance burden of services.
A. increase
B. decrease
C. eliminate
D. None of the above.
Answer: B

Q: 2
Two service delivery projects are being carried out concurrently. Each project has its own project team. Even though both projects are delivering services for the same service inventory, each project team is given complete independence as to how services are designed and developed and what design standards are to be used. Which of the following statements describes a likely consequence of this approach?
A. The service inventory will be comprised of services that comply to different design standards and these services will therefore not be compatible or interoperable.
B. Services with redundant and overlapping logic may be delivered because no effort was made to coordinate the delivery of the services between the two projects.
C. One project team may decide to follow a top-down delivery approach, whereas the other project team may follow a bottom-up delivery approach.
D. All of the above.
Answer: D

Q: 3
The primary deliverable of the service inventory analysis is a ____________ of the service inventory.
A. blueprint
B. contract
C. composition architecture
D. legend
Answer: A

Q: 4
The Inventory Management System project is delivering a modest solution comprised of three services. The project team is following a bottom-up approach whereby service developers are building the services to fulfill tactical (short-term) requirements. Although not everyone agrees with this approach, it does actually directly support the following service-oriented computing goal:
A. Increased Intrinsic Interoperability
B. Increased Business and Technology Alignment
C. Increased Federation
D. None of the above.
Answer: D

Q: 5
Which of the following tends to be the most expensive and time consuming project delivery strategy?
A. bottom-up
B. top-down
C. meet-in-the-middle
D. round-about
Answer: C

Q: 6
SOA projects introduce new considerations that tend to augment the traditional project lifecycle as follows:
A. they tend to introduce the need for more up-front analysis effort
B. they tend to require closer collaboration between business and technology experts
C. they tend to require a careful prioritization of tactical (short-term) and strategic (long-term) requirements
D. they tend to introduce new project roles
Answer: A,B,C,D

Q: 7
A service candidate is:
A. a conceptual service
B. a proposed service that may not yet physically exist
C. a modeled service produced via a service modeling process
D. a modeled service that initially acts as the starting point for the physical design of the service
Answer: A,B,C,D

Q: 8
Bottom-up delivery is generally focused on fulfilling ____________ requirements while top-down delivery is generally focused on fulfilling ____________ requirements.
A. tactical (short-term), tactical (short-term)
B. strategic (long-term), strategic (long-term)
C. tactical (short-term), strategic (long-term)
D. strategic (long-term), tactical (short-term)
Answer: C

Q: 9
Which of the following statements makes sense?
A. The bottom-up approach is tactical (short-term) and therefore advocates that up-front analysis effort be carried out before the service inventory blueprint is finalized.
B. The top-down approach is tactical (short-term) and therefore advocates that up-front analysis effort be carried out before the service inventory blueprint is finalized.
C. The bottom-up approach is strategic (long-term) and therefore advocates that up-front analysis effort be carried out before the service inventory blueprint is finalized.
D. The top-down approach is strategic (long-term) and therefore advocates that up-front analysis effort be carried out before the service inventory blueprint is finalized.
Answer: D

Q: 10
Which of the following statements is true?
A. The meet-in-the-middle delivery approach allows an on-going top-down analysis to occur while services are designed and delivered. The only requirement is that delivered services eventually be updated to be kept in alignment with the results of the top-down analysis.
B. The meet-in-the-middle delivery approach is essentially based on the bottom-up approach in that it allows services to be delivered without up-front analysis. The only difference is that the meet-in-the-middle approach advocates the use of object-orientation principles instead of serviceorientation principles.
C. The meet-in-the-middle delivery approach is essentially based on the top-down approach in that it allows services to be delivered after the completion of the top-down analysis. The only difference is that the meet-in-the-middle approach advocates the use of people that act as mediators who ensure that business analysts and technology architects can collaborate harmoniously.
D. None of these statements are true.
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved