Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

SOA S90-02A Exam - Cheat-Test.com

Free S90-02A Sample Questions:

Q: 1
I would like to extend my WSDL definition to include a programmatically consumable statement that communicates that upon receiving a message the service will add an entry to an event log. Which technology should I use?
A. Mashup
B. XSLT
C. REST
D. None of the above.
Answer: D

Q: 2
Which of the following statements is true.?
A. WS-ReliableMessaging standardizes reliability levels associated with databases required to persist state data.
B. WS-ReliableMessaging standardizes the issuance and delivery of positive and negative acknowledgement messages.
C. WS-ReliableMessaging standardizes SOAP headers related to atomic transactions with rollback features.
D. WS-ReliableMessaging standardizes the expression of service composition logic, but only for SOAP-based Web services.
Answer: B

Q: 3
Which of the following statements is true?
A. An enterprise service bus commonly provides service broker-related features that allow two services using different data models (that represent the same business document) to communicate with each other.
B. An enterprise service bus commonly provides service broker-related features that allow two services using different communication protocols to communicate with each other.
C. An enterprise service bus commonly provides service broker-related features that allow two services to communicate even though they use different communication protocols and different data models (that represent the same business document).
D. All of these statements are true.
Answer: D

Q: 4
A __________________ establishes a common access point generally based on HTTP methods used by __________________.
A. WSDL definition, SOAP-based Web service
B. uniform contract, REST services
C. XML schemas, components
D. None of the above
Answer: B

Q: 5
When two compatible SOAP-based Web services need to exchange an XML document that is compliant with the XML schema shared by both services, then:
A. A data model transformation technology, such as XSLT, must be used to enable the data exchange.
B. A new XML schema must be created to overcome the disparity between how each service defines the data model for the XML document.
C. A WS-Policy definition must be created to establish rules that address any differences in the XML document exchange.
D. None of the above.
Answer: D

Q: 6
XML can be used to structure data passed between REST services, but REST introduces rules that limit the extent to which XML elements and attributes can be nested.
A. True
B. False
Answer: B

Q: 7
Which of the following statements is true?
A. Service activities represent runtime activity that occurs within the underlying service logic.
B. Service activities represent design-time message exchanges that are established between SOAP-based Web services and defined as part of the operation definition within the WSDL definition.
C. Service activities represent runtime activity that occurs between services.
D. Service activities represent runtime activity that occurs between complex and simple XML Schema types.
Answer: C

Q: 8
The XML language is expressed through the use of:
A. elements or tags
B. databases or repositories
C. services or components
D. service compositions or orchestrations
Answer: A

Q: 9
Identify what is wrong with the following statement: "I have a single Calculator component that provides basic math functions. I'm exposing this component as a component-based service for internal service consumers that are also component-based. I'm exposing this component as a SOAP-based Web service for internal and external service consumers that support SOAP messaging. I'm also exposing this component as a REST service for external service consumers that prefer to access its functions via HTTP methods. I'm also exposing this component as a service agent for service consumers that support explicit invocation via a service contract."
A. A single component cannot be exposed as a component-based service, a SOAP-based Web service and a REST service at the same time.
B. SOAP-based Web service consumer programs cannot be both internally and externally located.
C. The uniform contract required by REST services does not support the use of HTTP methods.
D. Service agents are event-driven and are therefore not explicitly invoked via a service contract.
Answer: D

Q: 10
Which of the following are associated with the functionality provided by a typical enterprise service bus?
A. reliable message delivery
B. intermediate message routing
C. temporary storage of messages in queues
D. All of the above.
Answer: D

Q: 11
When designing REST services within a given domain, you establish __________________ that are represented by unique identifiers, usually in the format of __________________.
A. resources, HTTPs/HTTPSs
B. mashups, HTTPs/HTTPSs
C. resources, URLs/URIs
D. mashups, URLs/URIs
Answer: C

Q: 12
WS-Addressing is most commonly associated with __________________ functionality.
A. process management
B. policy enforcement
C. message routing
D. choreography
Answer: C

Q: 13
Which of the following statements is true?
A. Individual service contracts do not need to be published for SOAP-based Web services.
Instead, they use a uniform contract.
B. Individual service contracts do not need to be published for REST services. Instead, they use a common uniform contract.
C. Components provide published contracts, but when building services as components, components must use a uniform contract instead.
D. None of these statements are true.
Answer: B

Q: 14
Which of the following statements is false?
A. The WS-I is an industry standards organization that provides basic profiles to help foster interoperability among solutions based on XML and Web services industry standards.
B. OASIS is an industry standards organization that has developed a number of important technology specifications, including WS-BPEL and UDDI.
C. The W3C is a standards organization that has developed a number of important technology specifications, including SOAP, WSDL, and WS-Addressing.
D. The OAS-C is an industry standards organization that has developed a number of important technology specifications, including WS-Security and XML Schema.
Answer: D

Q: 15
A SOAP message is an XML document that is comprised of a set of pre-defined parts. Which of the following are parts that can be found in a SOAP message?
A. Envelope
B. Body
C. Header
D. Footer
Answer: A,B,C

Q: 16
Data model transformation is a core service function that can be performed by proven technologies that have been around for years. Therefore, it is recommended that you look for opportunities to apply this technology wherever possible, especially in larger, more complex service compositions.
A. True
B. False
Answer: B

Q: 17
If Service B is invoked by Service A and then Service B invokes Service C and all of this happens as part of the same service activity, then Service B would be considered:
A. an intermediary
B. a service agent
C. an ultimate receiver
D. an initial sender
Answer: A

Q: 18
SOAP-based Web services can be designed for use within traditional RPC-style distributed solutions or for use in service-oriented solutions.
A. True
B. False
Answer: A

Q: 19
XML schemas are comparable to database records. Therefore, XML documents that are based on XML schemas are comparable to database data models.
A. True
B. False
Answer: B

Q: 20
A SOAP-based Web service is required to transmit an XML-based invoice document to a REST service. However, the SOAP-based Web service is designed to represent invoice data using an XML schema that is different from the XML schema used within the REST service.
How can the disparity between the XML schemas, used by these two services, be overcome so that they can exchange the invoice document?
A. A layer of data format transformation logic needs to be introduced based on mashup technologies, such as DTD and WS-Transform.
B. A layer of protocol transformation logic needs to be introduced based on Web technologies, such as HTTP and FTP.
C. A layer of data model transformation logic needs to be introduced, based on XML technologies, such as XSLT.
D. There is no technique or technology for overcoming differences between XML schemas.
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved