Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

SNIA S10-100 Exam - Cheat-Test.com

Free S10-100 Sample Questions:

Q: 1
Which characteristic differentiates an IP Storage adapter from a traditional Network Interface card (NIC)?

A. link aggregation
B. 2 Gb/s data rate
C. larger frame size
D. TCP/IP segmentation offload

Answer: D

Q: 2
What are two advantages of IP storage networking? (Choose two.)

A. lower propagation delay
B. support up to 16 million devices
C. builds on SCSI and Ethernet technologies
D. takes advantage of existing knowledge base

Answer: C, D

Q: 3
What is a shared communication infrastructure device to which nodes on a multi-points bus or loop are physically connected?

A. hub
B. switch
C. gateway
D. managed switch

Answer: A

Q: 4
Which architecture allows system-to-system communication and user level DMA with as little CPU interaction as possible, most particularly for clustering?

A. FAIS
B. FC-VI
C. FC-CT
D. FC-SW

Answer: B

Q: 5
Which SMB security entity provides locking?

A. share ACL
B. NFS export
C. deny modes
D. CIFS authorization

Answer: C

Q: 6
Which three options are benefits of using storage based replication? (Choose three.)

A. minimal or no host load
B. host platform independent
C. minimal client network load
D. storage platform independent
E. minimal storage network load

Answer: B, C, D

Q: 7
Which three standards are the responsibility of the Internet Engineering Task Force? (Choose three.)

A. IEEE
B. SNMP
C. NDMP
D. Policy for QoS
E. IP over Fibre Channel

Answer: B, D, E

Q: 8
What is the minimal iSCI security level needed to protect against man-in-the-middle insertion, modification or deletion?

A. none
B. encryption (IPsec)
C. Initiator and Target Authentication
D. digest for header and data integrity

Answer: D

Q: 9
A customer is implementing a disaster recovery plan to backup data to a remote location 200 kilometersfrom their production facility. Which proposal should they use?

A. Synchronously replicate data between the two sites using DWDM.
B. Asynchronously replicate data between the two sites using DWDM.
C. Synchronously replicate data between the two sites using a completely fibre solution.
D. Asynchronously replicate data between the two sites using a completely fibre solution.

Answer: B

Q: 10
Which SMI-S related acronym describes an object-oriented description of the entities and relationships in a business management environment, divided into core and common models?

A. CIM
B. SRM
C. DRM
D. DMTF

Answer: A

Q: 11
Which virtualization technique requires the addition of an agent to each host for the purpose of managing storage allocation?

A. host-based LVM
B. in-band appliance
C. out-of-band appliance
D. array-based LUN masking

Answer: C

Q: 12
Which concept includes considerations such as data placement, deletion, repurposing, and regulatory archiving.

A. tiers of management
B. backup and recovery
C. common data usage model
D. information lifecycle management

Answer: D

Q: 13
What are three advantages of NAS? (Choose three.)

A. File services can be extended to hundreds of devices
B. Easy to implement using the same protocols as file servers
C. Provides a high-speed data path between servers and storage
D. Clients running different operating systems can share the same files

Answer: A, B, D

Q: 14
What is the SNIA Shared Storage Model?

A. description of storage components and their differences
B. framework that captures the functional layers and properties of a storage system
C. specification, a design, a product, a recommendation of a storage infrastructure
D. systems architecture that describes partitioning of physical elements and their complex interactions

Answer: B

Q: 15
Which transport method requires correct electrical termination on both ends?

A. SBus
B. ATAPI
C. PCI bus
D. SCSI bus

Answer: D

Q: 16
A customer with a split mirror backup infrastructure requires an emergency restore of a database. The data files and archive logs are co-located in the same file system.
What is your first step after stopping the database?

A. restore
B. bring up the database in recovery mode
C. copy archive logs to an alternate location
D. change the database state to no archive logs

Answer: C

Q: 17
A stock trading application requires disaster tolerant storage for both transactional and analytical processing. The implementation resulted in both a database and a data warehouse.

A. As initial storage is extended to match capacity changes, remote storage is added dynamically.
B. The storage administrator creates a series of policies that specify remote and local replication at the policy client.
C. The storage administrator creates a series of policies that specify remote and local replication at the policy provider.
D. As local storage is extended to match capacity changes, remote storage is reconfigurated within the capabilities of the storage pool.

Answer: A, B

Q: 18
Where is the virtualization performed that masks physical data layout?

A. network
B. FC switch
C. host/server
D. storage device

Answer: D

Q: 19
Which architectural model in the SCSI Architectural Model defines the objects, function and behavior independent of the physical interface used to transport those objects or perform the functions?

A. FC-4
B. iSCSI
C. SCSI-3
D. SCSI-FCP

Answer: C

Q: 20
What type of Fabric switch ports are joined to form an ISL?

A. F_Port to F_Port
B. N_port to F_Port
C. E_Port to E_Port
D. NL_Port to E_Port

Answer: C

Q: 21
Which two are characteristic of mid-tier DAS? (Choose two.)

A. requires specialized training to manage
B. storage must be located near the server
C. data is not readily shared over many servers
D. storage is accessible by any host anywhere on the network

Answer: B, C

Q: 22
What occurs when iSCSI has been implemented in software?

A. FCIP is automatically enabled.
B. Host CPU overhead increases.
C. Network bandwidth increases to 10Gb/s.
D. Performance is equal to Fibre Channel host bus adapters.

Answer: B

Q: 23
Which two recovery risks exist, given backup of a multi-protocol NAS device taken from a client system through an active share? (Choose two.)

A. loss of SMB files
B. loss of NFS meta data
C. loss of CIFS meta data
D. loss of ACL information

Answer: B, D

Q: 24
What are two disadvantages of using a parallel interface? (Choose two.)

A. as the bus length increases, the chance of skew increases
B. as the bus speed increases, the chance of skew increases
C. as the number of devices attached to the bus increases, bus length decreases
D. as the number of devices attached to the bus increases, bus queue depth increases

Answer: A, B

Q: 25
Which Storage solution supports remote mirroring of FC switch attached storage arrays in geographically dispersed data centers?

A. iFCP
B. FCIP
C. iSNS
D. iSCSI

Answer: B

Q: 26
Which type of storage management product would be used to perform LUN creation, mapping, and configuration without advanced integration of heterogeneous storage platforms?

A. device manager
B. logical data manager
C. storage network manager
D. network management system

Answer: A

Q: 27
Which storage management component typically contains proprietary interfaces and is vendor supplied?

A. device manager
B. logical data manager
C. storage network manager
D. network management system

Answer: A

Q: 28
Which utility typically enables abstraction of storage within a server?

A. LVM
B. switch zoning
C. SAN appliance
D. SMI-S monitoring tool

Answer: A

Q: 29
Which two performance criteria are used to determine the selection of a device for a tiered storage level? (Choose two.)

A. user profile
B. age of data
C. speed (IOPs)
D. RAID and availability

Answer: C, D

Q: 30
Which term refers to the information that can be accessed on a disk drive by all the heads without having to seek?

A. sector
B. cylinder
C. read cache
D. parity partition

Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved