Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

RedHat RH133 Exam - Cheat-Test.com

Free RH133 Sample Questions:

Q: 1
John works as a Network Administrator for Perfect Solutions Inc. The company has a Linuxbased network. He is working as a root user on the Linux operating system. He wants to add a soft limit quota warning for the users, in which, after exceeding the quota value, a user will receive e-mail warnings about being over quota. Which of the following commands will John use to accomplish his task?
Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply.
A. repquota
B. quotaon
C. warnquota
D. edquota
E. quotaoff
Answer: C, D

Q: 2
What is the minimum RAM requirement for installing Red Hat in GUI mode?
A. 1GB
B. 512 MB
C. 128MB
D. 64MB
Answer: C

Q: 3
Which of the following commands can be used to check the errors of the ext2 and ext3 filesystems?
Each correct answer represents a complete solution. Choose two.
A. fsck --ext2
B. fsck.ext3
C. fsck --ext3
D. e2fsck
Answer: B, D

Q: 4
Which of the following commands is used to make a swap active after creating a new SWAP partition?
A. mkswap
B. swapon
C. fdisk
D. mkfs
Answer: A

Q: 5
You work as a Network Administrator for Perfect Solutions Inc. You are required to configure a hard disk for a Linux workstation. You are using the FDISK utility to configure it. Which of the following options will you use to show all the existing partitions of the hard disk?
A. n
B. w
C. 1
D. p
Answer: D

Q: 6
Which of the following utilities is used to set ACL for files and directories?
A. enable acl
B. setacl
C. setfacl
D. getfacl
Answer: C

Q: 7
You work as a Network Administrator for Tech World Inc. The company has a Linux-based network. You have installed a video card in your Linux workstation. Which of the following will you require in order to configure X?
A. etc/videoconf
B. root/videoconf
C. root/x11/xf86config
D. etc/x11/xf86config
Answer: D

Q: 8
You work as a Network Administrator for Tech World Inc. The company has a Linux-based network. The permissions on a file named Report are shown below:
rwxr--r—
You want to add a sticky bit to the file. Which of the following commands will you use?
A. chmod 7744 report
B. chmod 1744 report
C. chmod 2744 report
D. chmod 4744 report
Answer: B

Q: 9
By default, which of the following commands configures the current run level?
A. service
B. chkconfig
C. ntsysv
D. pstree
Answer: C

Q: 10
You work as a Network Administrator for Secure World Inc. The company has a Linux-based network. You want to run a command with the changed root directory. Which of the following commands will you use?
A. route <new root> <command>
B. ls <new root> <command>
C. chroot <new root> <command>
D. chdir <new root> <command>
Answer: C

Q: 11
Which of the following files contains GIDs?
A. /etc/passwd
B. /etc/shadow
C. /etc/usr
D. /etc/group
Answer: D

Q: 12
Which of the following traceroute command parameters displays numeric addresses instead of names of the routers?
A. -v
B. -f
C. -w
D. -n
Answer: D

Q: 13
What does LDAP stand for?
A. Light Directory Access Protocol
B. Local Directory Access Protocol
C. Lightweight Directory Access Protocol
D. Linkweight Directory Access Protocol
Answer: C

Q: 14
Which of the following commands is used to create physical volumes in Linux?
A. lvextend
B. vgcreate
C. pvcreate
D. fdisk
Answer: C

Q: 15
When you are installing RHEL on a system how much swap space should be given in partition?
A. Half of the RAM
B. Equal to the RAM
C. One fourth of the RAM
D. Twice of RAM
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved