Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

BICSI RCDD Exam - Cheat-Test.com

Free RCDD Sample Questions:

Q: 1
Which of the following is the Cable Modem (Cable-TV) Working Group?

A. IEEE 802.9
B. IEEE 802.11
C. IEEE 802.14
D. IEEE 802.3

Answer: C

Q: 2
In buildings that will contain the telecommunications systems, NEC requirements address the adequate electrical environment for reliable and error-free operation of the installed equipment.

A. False
B. True

Answer: A

Q: 3
Between the late 60's and until 1984, what was the service that was to help architects and engineers better design and implement pathways and spaces in commercial buildings for telephone communications?

A. BICS
B. AT&T
C. CREDFACS
D. GTE
E. BICSI

Answer: A

Q: 4
Which of the following should be used as a guideline for estimating space requirements of optical fiber and coaxial cable cross-connections in a TR?

A. 3 sq. in. for each fiber pair to be patched or cross-connected.
B. 2 sq. in. for each fiber pair to be patched or cross-connected.
C. 4 sq. in. for each fiber pair to be patched or cross-connected.
D. 1 sq. in. for each fiber pair to be patched or cross-connected.

Answer: B

Q: 5
Which of the following is the Standard for the Installation of Lightning Protection
Systems?

A. NFPA-780
B. NFPA-70
C. NFPA-72
D. NFPA-75

Answer: A

Q: 6
______ is the total opposition (resistance, capacitance, and inductance) a circuit, cable, or component offers to the flow of alternating current. A unit of measure expressed in ohms.

Answer: Impedance

Q: 7
The ability of a device, equipment, or system to perform without degradation in the presence of an electromagnetic disturbance is called what?

A. Electromagnetic immunity.
B. Electromagnetic compatibility.
C. Electromagnetic induction.
D. Electromagnetic disturbance.

Answer: A

Q: 8
A product is listed after it successfully completes a series of which of the following test?

A. Mechanical
B. Regulatory codes
C. Electrical
D. Thermal

Answer: ACD

Q: 9
Distribution cable is that part of the loop that connects the customer location to the customer feeder cable.

A. True
B. False

Answer: A

Q: 10
ANSI/TIA/EIA-758 is the standard for which of the following?

A. Customer-Owned Outside Plant Telecommunications Cabling Standard.
B. Technical Specifications for 100 Ohm Screened Twisted Pair Cabling.
C. Propagation Delay and Delay Skew Specifications for 100-Ohm 4-Pair Cable.
D. Residential Telecommunications Cabling Standard.

Answer: A

Q: 11
The CEC is revised every four years.

A. True
B. False

Answer: A

Q: 12
Which of the following is the standard for "Recommended Practice for Installation Design and Installation of Valve Regulated Lead-Acid Storage Batteries for Stationary Applications"?

A. ANSI/IEEE C62.41
B. ANSI/IEEE C62.45
C. ANSI/IEEE P1188-1996
D. ANSI/IEEE P1187-1996

Answer: D

Q: 13
For design purposes, which of the following would be the typical size range of a 4-pair 100 ohm UTP or ScTP (FTP) cable?

A. .50 in to .75 in
B. .14 in to .25 in
C. .31 in to .43 in
D. .11 in to .18 in

Answer: B

Q: 14
In what year was the TIA formed?

A. 1985
B. 1965
C. 1958
D. 1956

Answer: A

Q: 15
In an "underfloor duct system", the distribution ducts carry cables from the TR to the feeder ducts.

A. False
B. True

Answer: A

Q: 16
What is the standard floor space allocation used in an office environment for one individual work area?

A. 100 square feet.
B. 50 square feet.
C. 150 square feet.
D. 75 square feet.

Answer: A

Q: 17
NRZ is the acronym for which of the following?

A. Non-return to zero.
B. Nominal return zone.
C. Network registration zone.
D. Normal return zone.

Answer: A

Q: 18
Which of the following is the international standard for premises cabling?

A. ISO/IEC 18010
B. ISO/IEC 11801

Answer: B

Q: 19
The inadvertent transposition of two conductors of separate pairs is called what?

A. Twisted pair
B. Transposed pairs
C. Reversed pair
D. Split pair

Answer: D

Q: 20
A "wye" is a power system in which only one point is grounded.

A. False
B. True

Answer: B

Q: 21
Improper grounding of telecommunications pathways may increase susceptibility of EMI.

A. True
B. False

Answer: A

Q: 22
FOTP is an acronym for which of the following?

A. Fiber Optic Test Procedure.
B. Fiber Outside Termination Point.
C. Frequent Optical Transmission Problems.
D. Fiber Optic Transition Point.

Answer: A

Q: 23
A "sag" is a decrease in normal root mean square (rms) voltage or current lasting 0.5 cycles up to one minute.

A. False
B. True

Answer: B

Q: 24
Which of the following is an address used to uniquely identify each device on a LAN with an address coded in the network interface card?

A. MAC
B. TCP
C. IP
D. Physical Layer

Answer: A

Q: 25
In what year was BICSI formally incorporated?

A. 1977
B. 1984
C. 1967
D. 1940

Answer: A

Q: 26
In the ceiling zones method of ceiling distribution, divide the usable floor area into zones of how many square feet?

A. 2000 to 2500 square feet.
B. 2500 to 3000 square feet.
C. 365 to 900 square feet.
D. 1000 to 2000 square feet.

Answer: C

Q: 27
In a computer or control room where the plenum is used for heating, ventilating, and air-conditioning, the finished floor height should be a minimum of how many inches?

A. 8 inches.
B. 12 inches.
C. 2 inches.
D. 6 inches.

Answer: B

Q: 28
Which of the following would be the medium duty concentrated load capacity of an access floor in an equipment room?

A. 100 lbs/square ft.
B. 50 lbs/square ft.
C. 1000 lbs/square ft.
D. 2000 lbs/square ft.

Answer: D

Q: 29
Freestanding and cornerlock access floors consist of panels that are supported solely by pedestals.

A. False
B. True

Answer: B

Q: 30
An offset in a conduit run should be considered the equivalent of a 90 degree bend.

A. True
B. False

Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved