Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

BICSI RCDD-001 Exam - Cheat-Test.com

Free RCDD-001 Sample Questions:

Q: 1
Which of the following is the Cable Modem (Cable-TV) Working Group?

A. IEEE 802.9
B. IEEE 802.11
C. IEEE 802.14
D. IEEE 802.3

Answer: C

Q: 2
In buildings that will contain the telecommunications systems, NEC requirements address the adequate electrical environment for reliable and error-free operation of the installed equipment.

A. False
B. True

Answer: A

Q: 3
Between the late 60's and until 1984, what was the service that was to help architects and engineers better design and implement pathways and spaces in commercial buildings for telephone communications?

A. BICS
B. AT&T
C. CREDFACS
D. GTE
E. BICSI

Answer: A

Q: 4
Which of the following should be used as a guideline for estimating space requirements of optical fiber and coaxial cable cross-connections in a TR?

A. 3 sq. in. for each fiber pair to be patched or cross-connected.
B. 2 sq. in. for each fiber pair to be patched or cross-connected.
C. 4 sq. in. for each fiber pair to be patched or cross-connected.
D. 1 sq. in. for each fiber pair to be patched or cross-connected.

Answer: B

Q: 5
Which of the following is the Standard for the Installation of Lightning Protection
Systems?

A. NFPA-780
B. NFPA-70
C. NFPA-72
D. NFPA-75

Answer: A

Q: 6
______ is the total opposition (resistance, capacitance, and inductance) a circuit, cable, or component offers to the flow of alternating current. A unit of measure expressed in ohms.

Answer: Impedance

Q: 7
The ability of a device, equipment, or system to perform without degradation in the presence of an electromagnetic disturbance is called what?

A. Electromagnetic immunity.
B. Electromagnetic compatibility.
C. Electromagnetic induction.
D. Electromagnetic disturbance.

Answer: A

Q: 8
A product is listed after it successfully completes a series of which of the following test?

A. Mechanical
B. Regulatory codes
C. Electrical
D. Thermal

Answer: ACD

Q: 9
Distribution cable is that part of the loop that connects the customer location to the customer feeder cable.

A. True
B. False

Answer: A

Q: 10
ANSI/TIA/EIA-758 is the standard for which of the following?

A. Customer-Owned Outside Plant Telecommunications Cabling Standard.
B. Technical Specifications for 100 Ohm Screened Twisted Pair Cabling.
C. Propagation Delay and Delay Skew Specifications for 100-Ohm 4-Pair Cable.
D. Residential Telecommunications Cabling Standard.

Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved