Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Business Objects QAWI301V3.0 Exam - Cheat-Test.com

Free QAWI301V3.0 Sample Questions:

1. Which two search criteria are valid when using Delegated List of Values? (Choose two.)
A. a*
B. *a
C. a%
D. %a
Answer: A, B

2. Which two are calculation context types?
A. Input
B. Output
C. Logical
D. Conditional
Answer: A, B

3. You are working with a set of store revenues. All stores have positive revenue values. Which formula should you use to display the variance value of the Revenue measure in your document when data tracking is active?
A. =[Revenue]/RefValue([Revenue])
B. =[Revenue]/PreValue([Revenue])
C. =[Revenue]/HistValue([Revenue])
D. =[Revenue]/BaseValue([Revenue])
Answer: A

4. Which DaysBetween() function syntax should you use to calculate the number of years since your birth, assuming the date object is Birth_date?
A. =DaysBetween([Birth_date] ; CurrentDate ) / 365.25
B. =DaysBetween([Birth_date] , CurrentDate() ) / 365.25
C. =DaysBetween([Birth_date] ; CurrentDate() ) / 365.25
D. =DaysBetween(CurrentDate() ; [Birth_date] ) / 365.25
Answer: C

5. Which statement describes the performance impact that data tracking has on report refresh times, assuming that the data changes but the number of rows retrieved and the data volume stays the same?
A. It will refresh up to three times faster.
B. It will refresh up to three times slower.
C. It will refresh faster each time the report is refreshed.
D. It will refresh slower each time the report is refreshed.
Answer: B

6. Which statement describes the performance impact that data tracking has on report refresh times, assuming that the data changes but the number of rows retrieved and the data volume stays the same?
A. It will refresh up to three times faster.
B. It will refresh up to three times slower.
C. It will refresh faster each time the report is refreshed.
D. It will refresh slower each time the report is refreshed.
Answer: B

7. You are working with a set of store revenues. All stores have positive revenue values. Which formula should you use to display the variance value of the Revenue measure in your document when data tracking is active?
A. =[Revenue]/RefValue([Revenue])
B. =[Revenue]/PreValue([Revenue])
C. =[Revenue]/HistValue([Revenue])
D. =[Revenue]/BaseValue([Revenue])
Answer: A

8. Which three output context expressions are valid extended syntax expressions? (Choose three.)
A. Where ([State] = “CA”)
B. Where Section In [State]
C. In Block Where Section = [State]
D. In Section Where ([State] = “CA”)
E. Where ([State]=”CA” And [Year] =”2006”)
Answer: A, D, E

9. You open a Web Intelligence document (WID) with tracked data changes. You wish to change the color of the tracked data. You however cannot change the format of the tracked data. What should you do to enable formatting of the tracked data?
A. Contact the system administrator.
B. Edit the document in tracking mode.
C. Open the document in tracking mode.
D. Resave the document with data tracking formats enabled.
Answer: A

10. In which two situations should you use sub-queries? (Choose two.)
A. When the query filter involves values that are known
B. When the query filter involves values that are not known
C. When the query filter for the report involves a value that will change over time
D. When the query filter for the report involves a value that will never change over time
Answer: B, C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved