Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Business Objects QAWI201V3.0 Exam - Cheat-Test.com

Free QAWI201V3.0 Sample Questions:

Q: 1 You are working with a previously saved document and you have deleted a logical operator. Which two methods can you use to recover the logical operator? (Choose two.)

A. Rebuild the filters.
B. Click the Undo button in the Query panel.
C. From the Tools menu, select Recover Operator.
D. Close the Query panel without executing and then open the query.

Answer: A, D

Q: 2 Which option can you use to convert a table block into a chart in Web Intelligence Rich Client?

A. Right-click the table block and select "Turn To"
B. Click Format > Charts and select "Convert to Chart"
C. Right-click the table block and select "Convert to Chart"
D. Click Tools > Charts and select "Change Table to Chart"

Answer: A

Q: 3 Which method should you use to group query filters together to form one AND statement?

A. Drag the queries together
B. Drag the query filters to the Group panel
C. Select the filters, right-click and select Group
D. Select the filters, then click the Group Filters button on the toolbar

Answer: A

Q: 4 Where is a Web Intelligence variable stored?

A. In the cell
B. In the document
C. In the Metadata Cube
D. In the Central Management Server (CMS)

Answer: B

Q: 5 Which two break properties can you use when setting Break Priority? (Choose two.)

A. Order Breaks
B. Vertical Breaks
C. Crosstab Breaks
D. Horizontal Breaks

Answer: B, D

Q: 6 You are creating a report to summarize the number of cars sold by region. Which object should you use to aggregate the number of cars sold?

A. Sum
B. Detail
C. Measure
D. Dimension

Answer: C

Q: 7 Which three calculations can you use in a measure object in Web Intelligence? (Choose three.)

A. Min
B. Max
C. Count
D. Count All

Answer: A, B, C

Q: 8 Which two panels can you use to purge data from a BusinessObjects Web Intelligence XI 3.0 document (WID)? (Choose two.)

A. Query
B. Report
C. Active X
D. Slice and Dice

Answer: A, B

Q: 9 Which three elements are parts of a query filter? (Choose three.)

A. Class
B. Object
C. Operator
D. Operand

Answer: B, C, D

Q: 10 Which object types can you merge when using Multi Queries in a Web Intelligence document (WID)?

A. Dimension - Detail
B. Measure - Measure
C. Dimension - Measure
D. Dimension - Dimension

Answer: D

Q: 11 Which tab should you use to change the page orientation of a report?

A. Click File > Page Setup and select "Page Orientation"
B. In InfoView Preferences, change the default page orientation
C. Select the report tab; in Report Manager, select the "Properties" tab and select the "Page Orientation"
D. Select the report page; in Report Manager, select the "Properties" tab and select the "Page Orientation"

Answer: D

Q: 12 Which message appears when you select "Use query drill" while Scope of Analysis is set in a BusinessObjects Web Intelligence XI 3.0 report?

A. The Scope of Analysis is empty.
B. The Scope of Analysis is not empty.
C. The query drill mode option is enabled.
D. The query drill mode option is not enabled.

Answer: B

Q: 13 Which three types of local data files can you use to create a BusinessObjects Web Intelligence XI 3.0 document (WID)? (Choose three.)

A. TXT
B. XML
C. CSV
D. XLS

Answer: A, C, D

Q: 14 Which two operators are available when using wildcards in a query filter? (Choose two.)

A. LIKE
B. Matches Pattern
C. Not equals Pattern
D. Different from Pattern

Answer: B, D

Q: 15 What happens when you drop a dimension into a blank part of a report that contains two blocks, without the ALT key selected?

A. A new block is created.
B. A new section is created.
C. An error message is displayed.
D. The currently selected cell is displayed.

Answer: B

Q: 16 Which two options should you take before you finish creating a variable in Web Intelligence? (Choose two.)

A. Save
B. Parse
C. Export
D. Validate

Answer: A, D

Q: 17 Which panel should you use to view a Document Summary of a BusinessObjects Web Intelligence XI 3.0 document (WID)?

A. Advanced
B. Query
C. Active X
D. Interactive

Answer: D

Q: 18 Which two statements are true about the AND operator? (Choose two.)

A. Used when any condition is met by two filters
B. Used when all conditions are met by two filters
C. Used when all conditions are met by more than two filters
D. Used when only one condition is met by any of the filters

Answer: B, C

Q: 19 Your document displays all data in black. Which dialog box should you use to configure the colors of your document data?

A. Document Palette
B. Document Formats
C. Display Preferences
D. Data Tracking Options

Answer: D

Q: 20 Which three options are valid Page Layout Options in the Properties tab of a document? (Choose three.)

A. Top margin
B. Left margin
C. Page orientation
D. Background color
E. Visited hyperlink colors

Answer: A, B, C

Q: 21 Which three layout options can you use when creating sections in a report? (Choose three.)

A. Relative Position
B. Start on New Page
C. Keep Blocks Together
D. Avoid Page Break in Section

Answer: A, B, D

Q: 22 Which three can you use to start the Web Intelligence Rich Client from? (Choose three.)

A. InfoView
B. Command Line
C. Start > All Programs
D. Central Management Console

Answer: A, B, C

Q: 23 Which method can you use to build a custom sort?

A. Right-click the table, select "Custom Sort"
B. Right-click the table, select "Sort" and select "Custom Sort"
C. Select a column; on the toolbar, click the "Custom Sort" button
D. Select a column; on the toolbar, click the "Apply Sort" button and select "Custom Sort"

Answer: D

Q: 24 Which three options are default page number cells? (Choose three.)

A. Page Number
B. Total Number of Pages
C. Page Number / Total Pages
D. Total Number of Pages in Section

Answer: A, B, C

Q: 25 Which three are drill options? (Choose three.)

A. Hide drill toolbar
B. Show drill filters
C. Prompt if drill requires additional data
D. Synchronize drill on report blocks

Answer: A, C, D

Q: 26 How many blocks can you create in a Web Intelligence document (WID)?

A. 1
B. 2
C. 4
D. 8
E. Unlimited

Answer: E

Q: 27 Where can you set the default universe when using Web Intelligence within InfoView?

A. Query Panel
B. Report Panel
C. InfoView Options
D. InfoView Preferences

Answer: D

Q: 28 Where do you set the "Optional prompt" option in Web Intelligence Rich Client?

A. Query Panel
B. Prompts Panel
C. Slice and Dice Panel
D. Document Properties

Answer: A

Q: 29 Which two statements are correct about hierarchies in Web Intelligence? (Choose two.)

A. They can be created using the Query panel.
B. They can be created in the Scope of Analysis panel.
C. They can be chosen using a custom Scope of Analysis.
D. They are used to define the drill path in the Scope of Analysis.

Answer: C, D

Q: 30 Which two Web Intelligence Rich Client authentication methods enable you
to export Web Intelligence documents (WID) to the Central Management Server (CMS)? (Choose two.)

A. LTM
B. LDAP
C. Offline
D. Enterprise
E. Standalone

Answer: B, D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved