Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

SAP P_SD_64 Exam - Cheat-Test.com

Free P_SD_64 Sample Questions:

Q: 1
Your customer has added fields to the sales order item table. These should be included into Sales Information System (SIS) and SAP BW reports. How do you ensure data accuracy before activating the respective DataSource?
A. Prevent document updates
B. Lock setup table
C. Delete BW data
D. Deactivate RFC connections
Answer: A

Q: 2
SAP credit management allows you to use predefined analyses in the SAP BW.
What is a key benefit of this strategic reporting?
A. Automatic handling of the order to cash process in managing the credit limit.
B. Monitoring credit risks and analysis of customer payment and order behavior.
C. Immediate analysis of customers to trigger alerts in the invoicing process.
D. Monitoring of delivery processes to reduce the risk of supplying a bankrupt customer.
Answer: B

Q: 3
A customer is still using the Logistic Information System (LIS) but considers introducing SAP BW.
After analyzing the reports, what would be a reason to keep LIS for some of the reports?
A. The BW reports are unable to handle more than twelve dimensions.
B. These LIS reports already contain interactive visual analytical views.
C. The BW is unable to handle the required authorization concept.
D. The posting of data to LIS is event controlled and allows real-time reporting.
Answer: D

Q: 4
Sales documents are extracted from SAP ERP to SAP BW using the Logistics Cockpit.
How do you ensure that only changed documents are extracted?
A. Implement a User Exit.
B. Activate the supplied Business Add-In.
C. This requirement is met by standard functionality.
D. Reduce the frequency of extracts for sales, billing, and delivery documents.
Answer: C

Q: 5
How do you characterize the principle of the availability check?
A. First Come - First Served
B. Last In - First Out
C. First In - First Out
D. First Expired - First Out
Answer: A

Q: 6
Your customer is planning to replace the current Excel based capacity planning with an SAP based ATP solution.
How do you prevent overbooking of the plant?
A. Implement an ATP check against product allocations which are designed as production capacity.
B. Implement an ATP check against replenishment lead time.
C. Implement a multi-level ATP check against component availability in PP.
D. Implement a rescheduling with ATP check.
Answer: A

Q: 7
What are the advantages of an ATP check in SAP SCM compared to an ATP check in SAP ERP? (Choose two)
A. Higher system performance
B. Simultaneous access to identical products
C. Reduced master data maintenance
D. Elimination of stock shortage
Answer: A,B

Q: 8
Which object do you use to switch on the ATP check?
A. Requirement class
B. Checking rule
C. Requirement type
D. Strategy group
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved