Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

SAP P_HCMTM_64 Exam - Cheat-Test.com

Free P_HCMTM_64 Sample Questions:

Q: 1
A customer has implemented SAP HCM Talent Management Suite and wants to have detailed view into the talent and organizational data using pie charts and bar graphs for strategic decisions.
What do you recommend?
A. Implement SAP OrgChart by Nakisa.
B. Implement SAP Succession Planning by Nakisa.
C. Implement SAP OrgModeler by Nakisa.
D. Implement SAP Talent Visualization by Nakisa.
Answer: D

Q: 2
A customer is implementing SAP ERP 6.0 EhP4 and wants to migrate all open requisitions from a legacy system.
What steps are needed to do this? (Choose two)
A. Create E-Recruiting Users.
B. Load employee master data using Infotype series 51XX.
C. Create requisitions and assignments.
D. Execute the ALE transaction SALE.
Answer: A,C

Q: 3
A customer wants to design the hierarchical representation of their global business organization. They use Portal, MSS and Workflow to manage process approvals.
How do you set up the OM structure to alleviate concerns with crossing country and legal entity lines?
A. Create multiple OM structures with different statuses, one for Reporting relationships and one for country relationships.
B. Create a custom object and relationship to house the country code and legal entity and attach it to the top organizational unit of the business.
C. Design the OM to follow the lines of business and allow the Enterprise structure to handle any country and legal entity concerns.
D. Build the OM structure on a country alignment basis, then on the business basis.
Answer: C

Q: 4
The customer would like to have reports from Talent Management that enables them to analyze the talent distribution across the population by age, ethnicity and seniority.
What is the best solution?
A. Initiate AdHoc Query and write the reports.
B. Initiate Flexible Employee Data to produce the reports.
C. Use BW standard reports for Talent Management.
D. Use SAP Query to create the reports.
Answer: C

Q: 5
How can a hiring manager initiate an internal requisition?
A. Define the internal requisition through MSS.
B. Define the posting attributes as one of the activities.
C. Define the internal posting on publication attributes.
D. Define the internal posting requirement during vacant position creation.
Answer: A

Q: 6
Your customer has implemented SAP Training and Event Management (TEM) and wants to know what additional functionality will be available by implementing SAP Learning Solution (LSO).
Which features are unique to LSO? (Choose two)
A. Ability to set up a hierarchy of locations for classroom trainings
B. Ability to book a Business Partner (BP) or Customer (KU) as a participant
C. Options to set up courses with different delivery methods
D. Ability to assign development plans to specific jobs or organizational units
E. Options for assigning multiple learning strategies
Answer: C,E

Q: 7
A company is implementing Performance Management. They want to migrate the Appraisal history to SAP.
What solution do you recommend?
A. Execute the program PHAP_CONV_PA based on BAdI HAP00_SELECTION.
B. Use SAP Performance Management history builder tool.
C. Map the legacy data elements to the new appraisal template and use a custom Batch Data Conversion (BDC) to load the data.
D. Use a third-party conversion tool to load appraisal history.
Answer: C

Q: 8
Which component used to produce customer-specific output documents requires an additional license?
A. SmartForms
B. Online Text Repository (OTR)
C. SAP Interactive Forms (Adobe)
D. SAPscripts
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved