Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

SAP P_ADM_SEC_70 Exam - Cheat-Test.com

Free P_ADM_SEC_70 Sample Questions:

Q: 1
Which of the following statements regarding SSO and SAP Logon Tickets are true?
Note: There are 3 correct answers to this question.
A. Users have the same user ID and password in all of the systems they access using SAP Logon Tickets.
B. The end users' Web browsers accept cookies (SAP GUI not in use).
C. The clocks for the accepting systems are synchronized with the ticket-issuing system.
D. The SSO ticket is issued after successful login to the SAP NetWeaver AS Java.
E. The cookie is stored in the temporary folder of the local GUI.
Answer: B,C,D

Q: 2
Which of the following authentication mechanisms are available for SAP NetWeaver AS Java?
Note: There are 3 correct answers to this question.
A. Security session IDs for Single Sign-On between applications
B. SAP Logon Tickets for Single Sign-On
C. SAML Assertions for Single Sign-On
D. Web Dynpro for Single Sign-On
E. Kerberos Authentication for Single Sign-On
Answer: A,B,C

Q: 3
Which of the following authentication mechanisms is not accepted by SAP NetWeaver Portal 7.0?
A. SAML Assertions
B. User ID / password
C. X.509 client certificates
D. SNC based authentication
E. Web Access Management (WAM) products
Answer: D

Q: 4
A customer uses an LDAP (Lightweight Directory Access Protocol ) enabled directory server. To simplify the administration of SAP users, Central User Administration (CUA) was introduced. Now there are plans to synchronize the LDAP enabled directory server with the CUA. Which of the following statements are true?
Note: There are 2 correct answers to this question.
A. The SAP user field: BNAME is already a standard for most of the LDAP enabled directory server. Therefore the field mappings can be easily customized.
B. The synchronization of fields can be controlled via a mapping transaction in SAP ABAP.
C. A prerequisite for the communication between the CUA and the LDAP enabled directory server is to open the LDAP(s) port in the firewall environment, if a firewall is used.
D. The communication between LDAP and the CUA is based on PI 7.1. Therefore, SAP specific PI adapter ports must be open in the firewall environment.
E. A SAPROUTER must be used to establish the proper connection between the SAP CUA and the LDAP provider.
Answer: B,C

Q: 5
Which of the following statements regarding load balancers are true?
Note: There are 2 correct answers to this question.
A. With a reverse proxy, you can route incoming requests to different services based on the URL path.
B. The SAP Web Dispatcher is a full-fledged reverse proxy.
C. The SAP Web Dispatcher uses SAP Logon Groups in Enterprise Portal scenarios.
D. You can administer the SAP Web Dispatcher using transaction: WEBDISP.
E. You can combine the SAP Web Dispatcher and web switches in the demilitarized zone (DMZ).
Answer: A,E

Q: 6
Which of the following statements regarding the SAP Security Optimization Service are true?
Note: There are 2 correct answers to this question.
A. It is a local service offered by the SAP Solution Manager.
B. The service can be performed at any time.
C. All checks are automated for the service.
D. The service focuses on internal and external system security.
Answer: B,D

Q: 7
Which areas in the SAP environment does the SAP Security Optimization Self Service check?
A. SAPouttab (SAPRouter)
B. WGate and AGate configuration (SAP ITS)
C. SSL check for the SAP J2EE Engine
D. Customized settings in the NW AS ABAP environment
Answer: C

Q: 8
Which of the following considerations are important if a customer plans to use the Internet Connection Manager (ICM) in SAP NetWeaver AS 7.0, together with Microsoft Internet Explorer?
Note: There are 2 correct answers to this question.
A. The use of the TCP/IP ports must be agreed with the security/network department.
B. The location of the SAP NetWeaver AS 7.0 within the network topology must be agreed with the network department.
C. The SAP Gateway Port 3300 must be taken into consideration for the ICM.
Answer: A,B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved