Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

CWNP PW0-300 Exam - Cheat-Test.com

Free PW0-300 Sample Questions:

Q: 1 In a Split MAC wireless network architecture, lightweight APs map user priorities (UPs) specified by the QoS STA on incoming frames to ______.

A. IEEE 802.1D Frame Precedence Values
B. GRE Priority Bits
C. IEEE 802.1Q Tag Protocol Identifiers
D. IP Differentiated Services Code Points
E. QoS Control Header Values

Answer: D

Q: 2 Given: An ingress frame arrives on the Ethernet port of an autonomous AP marked with an IEEE 802.1D user priority value.
Which IEEE 802.1D user priority values (by name) will assure the data payload carried by the Ethernet frame gets assigned to the highest priority WMM queue?

A. Controlled Load
B. Network Control
C. Video
D. Voice
E. Best Effort
F. Excellent Effort

Answer: B, D

Q: 3 Given: When the delayed Block Ack policy is used between two QoS STAs, the recipient must respond to a BlockAckReq frame with an ACK frame. The recipient must then send
its BlockAck response frame in a subsequently obtained TXOP.
Once the contents of the BlockAck frame have been prepared, the recipient must ______.

A. Send the BlockAck response frame to the originator in the earliest possible TXOP using the highest priority AC.
B. Send an ATIM to the originator signifying that the BlockAck response frame is ready for transmission.
C. Include the TID of the BlockAckReq in the next TXOP Request to the HC.
D. Wait for one PIFS after the next Beacon and transmit the BlockAck response to the originator using the same AC as the BlockAckReq frame.

Answer: A

Q: 4 A QoS STA obtains a TXOP for an access category (AC) after what two parameters are met?

A. After a scheduled service period ends
B. The medium is idle at the AIFS[AC] slot boundary
C. The backoff time for that AC has expired
D. After a Block ACK Response
E. After a Target Beacon Transmission Time (TBTT)

Answer: B, C

Q: 5 When using a protocol analyzer to capture conversations over a WLAN, you may often encounter encrypted data frames. Most WLAN protocol analyzers have a feature that allows
the analyst to save and reload the captured frames into memory at a later time. Using this functionality, what task can be performed?

A. When IEEE 802.1X/LEAP is being used as the WLAN security mechanism, the authentication response frame can be replayed from a saved trace file at a later time to successfully authenticate a hacker.
B. If a user name and password for an IEEE 802.1X/EAP-TTLS security implementation can be obtained through social engineering tactics, the user name and password can be entered into the analyzer to decrypt the frames from a saved trace file.
C. An analyst can search through the captured frames looking for RADIUS frames that will disclose the user's password.
D. Encrypted frames may be decrypted offline, after they are captured, by entering a WEP key or WPA passphrase into the analyzer.

Answer: D

Q: 6 How long, in microseconds, is the required Slot Time announced by an AP in an ERP BSS when both HR-DSSS and ERP-OFDM client stations are associated to the AP?

A. 2
B. 4
C. 9
D. 10
E. 20

Answer: E

Q: 7 The IEEE 802.11 standard allows for frame fragmentation. Which two fields in the IEEE 802.11 frame are involved in numbering data frame fragments and notifying the receiving station when all of the fragments of a data frame have been received?

A. Capability Information field
B. Frame Control field
C. ERP Information field
D. Sequence Control field
E. DS Parameter field
F. Ordered Service field

Answer: B, D

Q: 8 According to the IEEE 802.11 standard (as amended), transmit power information is carried in which frames?

A. TPC Report frame
B. ADDTS Response frame
C. Probe Response frame
D. Beacon frame
E. Channel Switch Announcement frame
F. Measurement Report frame

Answer: A, C, D

Q: 9 What events will cause an established TSPEC to be deleted by a AP?

A. Disassociation of the non-AP QoS STA using the TSPEC from the QoS BSS
B. Traffic Stream inactivity timeout
C. Reassociation of the non-AP QoS STA with another QoS AP
D. Receipt of a DELBA frame from a non-AP QoS STA
E. Receipt of an Update TSPEC frame from a non-AP QoS STA
F. A Controlled Access Phase (CAP) burst

Answer: A, B, C

Q: 10 Many autonomous access points support IEEE 802.1Q VLAN tagging. When analyzing a WLAN system using IEEE 802.1Q tags, where can the VLAN tag number be seen?

A. In the Sequence Control field of the MSDU
B. In the PLCP header's Service field
C. In the Frame Control field of the MPDU header
D. In the Ethernet header on the wired port of the access point
E. In the Beacon Management frame's Capabilities fixed field

Answer: D

Q: 11 Given: ABC Company is implementing a QoS enabled infrastructure that will support both voice and data. The WLAN controller is connected to one of three core layer-3 Ethernet switches. Each core layer-3 Ethernet switch has multiple edge layer-2 Ethernet switches
attached. Lightweight APs are connected to all edge layer-2 Ethernet switches. The WLAN controller is on subnet 10.1.1.0/24, and the APs are on numerous other subnets. The APs are connected to the WLAN controller via LWAPP tunnels.
When IEEE 802.11 frames arrive at a lightweight AP from a QoS STA that need to be sent to the WLAN controller, which bits can the AP mark to signal the layer-2 and layer-3 Ethernet switches to use higher priority processing?

A. The Ethernet frame's 802.1Q priority tag bits
B. The IP header's TOS bits
C. The IEEE 802.11 frame's QoS Control bits
D. The LWAPP header's C bit
E. The UDP header's PRI bits

Answer: A, B

Q: 12 Given: ABC Company has recently installed its first access point. The access point is an ERP unit, and both ERP and HR-DSSS client stations will be used on the wireless network simultaneously. The network administrator has appropriately configured the access point and all of the company's HR-DSSS wireless client stations to use short preambles for CCK transmissions. A visitor begins using a Personal Data Assistant (PDA) with an integrated HR-DSSS radio configured for use of long preambles on ABC's wireless network.
Which statement describes what the network administrator will see with a wireless protocol analyzer?

A. Once the visitor's PDA is associated to the access point, all HR-DSSS stations associated to the access point will begin using long preambles.
B. The visitor's PDA will not be able to associate to the wireless network, and it will cause significant interference for other wireless stations.
C. The visitor's PDA will communicate with the access point using long preambles, and the access point will communicate with all other client stations using short preambles.
D. The visitor's PDA will associate to the access point using MMPDUs with long preambles, but then begin sending Data frames using short preambles since Data frames cannot use long preambles.

Answer: A

Q: 13 What does a TXOP Limit value of 0 in the EDCA Parameter Set included in a QoS AP's Beacons or Probe Response frames indicate?

A. It indicates that one or more MSDUs or MMPDUs must be transmitted at the lowest basic rate during each TXOP.
B. It indicates that QoS STAs must wait for the HC to transmit a Polled TXOP before they can transmit MSDUs or MMPDUs.
C. It indicates that no MSDUs or MMPDUs may be transmitted by a non-pollable QoS STA.
D. It indicates that a single MSDU or MMPDU may be transmitted at any rate for each TXOP.
E. It indicates that QoS STAs may transmit voice MPDUs (Access Category 7, 8) during TXOPs.

Answer: D

Q: 14 What is indicated to a QoS AP when a QoS STA sets U-APSD Flag bits to 1 in Association and Reassociation frames?

A. Which access categories are both trigger- and delivery-enabled.
B. The maximum number of data frames that should be queued by the QoS AP for that QoS STA.
C. The number of TXOPs that are requested by this QoS STA.
D. Which user priorities are mapped to access categories.
E. Which access categories are scheduled.

Answer: A

Q: 15 Which statements accurately describe IEEE 802.11 EDCA collision handling in a WMM compliant infrastructure WLAN?

A. Data frames from lower priority colliding ACs behave as if there were an external collision on the wireless medium.
B. Collisions between contending EDCAFs within a QoS STA are resolved within the QoS STA
C. WMM-compliant applications collaborate within a QoS STA to handle transmission collisions at layer 7 of the OSI model
D. The WMM specification requires use of RTS/CTS as part of the EDCAF in each QoS STA to avoid internal collisions between applications
E. Collisions within a QoS STA do not require setting retry bits in MAC headers of MPDUs from lower priority ACs

Answer: A, B, E

Q: 16 Which statement is FALSE regarding use of admission control in a QoS BSS?

A. The IEEE 802.11 QoS facility implements a single admission control mechanism for use in contention-free periods (CFPs) and contention periods (CPs).
B. The ACM bit is static for the duration of the lifetime of a BSS.
C. If a QoS STA desires to send data without admission control using an access category (AC) that mandates admission control, the QoS STA will use a lower priority AC that does not use admission control.
D. A QoS AP uses ACM subfields in the EDCA Parameter Set element to indicate admission control requirements for each access category (AC).
E. A hybrid coordinator may enforce admission control policies during both contention-free periods (CFPs) and contention periods (CPs).

Answer: A

Q: 17 In an ERP QoS BSS using APSD, when is the Power Management subfield of the Frame Control field set to a value of 1?

A. Only in management frames sent by a non-AP QoS STA immediately prior to entering a low power state (dozing).
B. On any QoS Data frame sent by the QoS AP subsequent to a PS-Poll frame.
C. On any frame transmitted by a non-AP QoS STA using APSD.
D. Only in the PS-Poll frame sent from a STA operating in PS mode.

Answer: C

Q: 18 The IEEE 802.11 (as amended) Dynamic Frequency Selection (DFS) service is capable of performing what functions?

A. Establishing a interference baseline on all 2.4 GHz channels
B. Using modulation switching techniques to avoid interfering with radar systems
C. Testing channels for radar before using a channel and while operating in a channel
D. Suspending operations on a channel with high IEEE 802.11 co-channel interference
E. Requesting and reporting of measurements in the current and other channels

Answer: C, E

Q: 19 When an access point sends an RTS frame, the duration field will contain an amount of time, measured in microseconds, equal to which of the following?

A. 2 ACK, 1 RTS, 1 DATA, 4 SIFS
B. 1 ACK, 1 CTS, 1 DATA, 3 SIFS
C. 1 DATA, 1 RTS, 2 SIFS, 1 DIFS, 1 ACK
D. 1 RTS, 1 CTS, 1 DATA, 2 ACK, 4 SIFS
E. 1 RTS, 1 ACK, 1 CTS, 1 DATA, 3 SIFS

Answer: B

Q: 20 Given: An EDCA QoS BSS is operating as a Robust Security Network (RSN). Two QoS STAs in the QoS BSS are using a Direct Link to communicate.
When the RTS/CTS threshold is exceeded for a frame to be transmitted between the two QoS STAs, what is the frame exchange sequence, including interframe spaces?

A. AIFS-RTS-SIFS-CTS-SIFS-DATA-SIFS-ACK
B. DIFS-RTS-SIFS-ACK-SIFS-CTS-SIFS-ACK-SIFS-DATA-SIFS-ACK
C. DIFS-RTS-CTS-SIFS-DATA-SIFS-ACK
D. AIFS-RTS-SIFS-CTS-DIFS-DATA-SIFS-ACK
E. RIFS-RTS-SIFS-CTS-SIFS-DATA-SIFS-ACK

Answer: A

Q: 21 An IEEE 802.11 protocol analyzer using a single radio, dual-band 2.4 GHz (ERP) / 5 GHz (OFDM) PC Card is able to perform which tasks?

A. Capture and decode IEEE 802.11-compliant FHSS access point transmissions in the 2.4 GHz ISM band.
B. Capture and decode all protection mechanism frames.
C. Capture and decode OFDM, HR-DSSS, and ERP-OFDM transmissions simultaneously.
D. Capture and decode transmissions from 900 MHz a DSSS system.
E. Capture, decrypt, and decode WPA2/CCMP compliant IEEE 802.1X/PEAP unicast data frames.

Answer: B

Q: 22 XYZ Corporation is renting space in a multi-tenant office building and has recently installed a new ERP WLAN in their office. The network administrator has very little experience with WLANs, and has recently purchased a WLAN protocol analyzer for diagnostic use. He has
attended a wireless administration class and understands basic WLAN operation. During the course of troubleshooting a performance problem, the administrator cannot understand why he is seeing ATIM frames, CF-End frames, and PS-Poll frames on channel 2 all at the same time. You are hired by the administrator as a consultant to explain why this is happening. Which explanations are plausible?

A. XYZ Corp's WLAN is using channels 1, 6, and 11. The frames the administrator is seeing while capturing on channel 2 are corrupted frame fragments that the analyzer is attempting to interpret.
B. Seeing ATIM frames, CF-End frames, and PS-Poll frames in the same capture is normal. Seeing these frames together means that Power Save mode is in use on an Ad Hoc network.
C. XYZ Corp's WLAN is using channels 1, 2, and 3. This design is causing adjacent channel interference, which is corrupting ERP-OFDM modulated frames. The analyzer is seeing this frame corruption and reporting the frames as it sees them.
D. XYZ Corp's infrastructure WLAN is using channel 2, and their neighbors in the same building are running Ad Hoc networks on channel 2 as well.

Answer: A, C

Q: 23 In a Clause 18 (HR-DSSS) frame's PLCP header, what does the 16-bit length field indicate?

A. The size in octets of the MPDU being transferred in the PPDU
B. The length of time in kilo microseconds it will take to transmit the PSDU
C. The length of time in microseconds it will take to transmit the MPDU
D. The size in bits of the entire PPDU frame

Answer: C

Q: 24 Choose the true statements regarding wireless network discovery processes for an HR-DSSS network.

A. Client stations may continually send Probe Request frames on all HR-DSSS channels in the 2.4 GHz ISM band in a consecutive manner, regardless of their association state.
B. Access points send Beacon frames on all HR-DSSS channels in the 2.4 GHz ISM band in a consecutive manner including the channel for which the access point is configured.
C. Client stations send Probe Request frames on all HR-DSSS channels in the 2.4 GHz ISM band in a consecutive manner until they associate with an access point. After associating to an access point, they are no longer allowed to transmit Probe Request frames.
D. Access points send Beacon frames only on the HR-DSSS channel in the 2.4 GHz ISM band for which the access point is configured.
E. Client stations send Probe Request frames on all HR-DSSS channels in the 2.4 GHz ISM band in a consecutive manner until they receive at least 3 Probe Response frames.

Answer: A, D

Q: 25 What frame subtypes are specified in the IEEE 802.11 standard (as amended)?

A. QoS Null
B. Data + ACK
C. DTIM
D. EAPoL Key
E. Block Ack Request
F. Data + CF-End

Answer: A, E

Q: 26 Which statements must be true before an IEEE 802.11 station may transmit a Data frame on the RF medium using DCF?

A. The Network Allocation Vector must be equal to zero.
B. A time period of at least PIFS must have passed.
C. The station must have received a PS-Poll frame from the access point.
D. The Backoff Timer must be equal to zero.
E. The channel has been inactive for at least DIFS.
F. All collision detection must be completed on the RF medium.

Answer: A, D, E


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved