Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

CWNP PW0-050 Exam - Cheat-Test.com

Free PW0-050 Sample Questions:

Q: 1 In an 802.11 wireless LAN, what term is used to describe the wireless network name?

A. BSSID
B. ATIM
C. DIFS
D. SSID
E. FHSS

Answer: D

Q: 2 What is the maximum speed of IrDA compliant serial infrared (SIR)?

A. 19.2 Kbps
B. 57.6 Kbps
C. 115.2 Kbps
D. 1.152 Mbps
E. 4 Mbps

Answer: C

Q: 3 A ZigBee network can scale to how many nodes?

A. 2,000
B. 10,000
C. 42,000
D. 65,000
E. 78,000

Answer: D

Q: 4 Which wireless data technology would have its data rate most negatively impacted by bright sunlight?

A. WiMAX
B. MIMO
C. Bluetooth
D. Wi-Fi
E. Infrared

Answer: E

Q: 5 Which wireless technology supports both line-of-sight (LoS) and non-LoS connectivity?

A. ZigBee
B. WiMAX
C. Wi-Fi
D. Infrared
E. Bluetooth

Answer: B

Q: 6 The 802.16-2004 standard, supported by the WiMAX interoperability initiative, supports which features?

A. Client mobility
B. 802.16e compatibility
C. Quality of Service (QoS)
D. Strong security
E. Ad Hoc client networking

Answer: C, D

Q: 7 802.11a compliant wireless LAN systems use which frequency bands?

A. 2.4 GHz ISM band
B. 5.2 GHz U-NII band
C. 5.3 GHz U-NII band
D. 900 MHz ISM band
E. 5.7 GHz ISM band

Answer: B, C

Q: 8 Bluetooth devices use which spread spectrum technology?

A. Frequency Hopping Spread Spectrum (FHSS)
B. Direct Sequence Spread Spectrum (DSSS)
C. Orthogonal Frequency Division Multiplexing (OFDM)
D. Infrared Spread Spectrum (ISS)

Answer: A

Q: 9 Which wireless LAN standard specifies the use of Direct Sequence Spread Spectrum technology?

A. 802.11a
B. 802.11b
C. 802.16
D. 802.3af
E. 802.15.1

Answer: B

Q: 10 The IEEE 802.16e standard supports frequencies in what range?

A. 2.5 3.5 GHz
B. 2.4 5.7 GHz
C. 2 11 GHz
D. 6 12 GHz

Answer: C

Q: 11 What wireless industry organization implements certification testing to assure interoperability of wireless LAN hardware complying with the 802.11-1999 standard and related amendments?

A. WiMAX Forum
B. Wi-Fi Alliance
C. Infrared Data Association
D. IEEE
E. Bluetooth SIG

Answer: B

Q: 12 Which wireless industry organization is described as, an association of companies working together to enable reliable, cost-effective, low-power, wirelessly networked, monitoring and control products based on an open global standard?

A. Wi-Fi Alliance
B. Bluetooth SIG
C. ZigBee Alliance
D. WiMAX Forum
E. IrDA

Answer: C

Q: 13 The Wi-Fi Alliance implemented which hardware certification for wireless LAN quality-of-service (QoS) interoperability?

A. WEP
B. WQoS
C. WPA
D. WMM
E. WPA2

Answer: D

Q: 14 Bluetooth devices use which license-free wireless band?

A. 5 GHz ISM band
B. 5 GHz U-NII bands
C. 2.4 GHz ISM band
D. 3.5 GHz Licensed band

Answer: C

Q: 15 What is the most effective technique of minimizing battery drain by a laptop's wireless Mini-PCI card?

A. Remove the Mini-PCI card when you do not require network access
B. Enable Power Save mode
C. Move farther away from the access point
D. Lower the transmission frequency of the Mini-PCI card

Answer: B

Q: 16 Which statement is true regarding the ZigBee specification?

A. Establishes topology models at the network layer of the ZigBee stack
B. Allows the user to choose topology models from a list at the time of use
C. Topology models are determined by the application programmer only
D. Is dependent on topology models established by the 802.15.4 standard

Answer: A

Q: 17 When an access point is present in an 802.11g wireless LAN, the network is operating as a(n) ______ basic service set.

A. Infrastructure
B. Active
C. Distributed
D. Point Coordinated

Answer: A

Q: 18 Which wireless LAN standards support a maximum data rate of 54 Mbps?

A. 802.11a
B. 802.15.1
C. 802.11g
D. 802.11i
E. 802.16

Answer: A, C

Q: 19 Which Windows client utility is capable of showing the user the available wireless LAN networks in the immediate area?

A. Windows Wireless Zero Configuration Service (WZC)
B. Windows Bluetooth Services Browser (BSB)
C. Windows Routing and Remote Access Service (RRAS)
D. Windows Internet Authentication Service (IAS)

Answer: A

Q: 20 What additional hardware, software, or configuration setting is required to make an 802.11b VoIP phone operational on an 802.11g network?

A. 802.11g VoIP Router
B. 802.11b/g PC Card
C. Service Set Identifier
D. RJ-11 Phone cord
E. Internet Connection
F. WPA Encryption

Answer: C

Q: 21 802.11a/g wireless LAN client utility software that is installed onto a laptop computer may have what configurable settings?

A. VoIP Parameters
B. Ad Hoc Mode
C. MAC Filter Settings
D. Service Set Identifier (SSID)
E. Power-over-Ethernet Settings

Answer: B, D

Q: 22 802.11b access points support which antenna technology?

A. Interference avoidance
B. Adjustable gain
C. Variable polarization
D. Antenna diversity

Answer: D

Q: 23 WPA compliant access points support which security protocols?

A. WEP
B. CCMP
C. WAPI
D. TKIP

Answer: A, D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved