Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

EXIN PR2F Exam - Cheat-Test.com

Free PR2F Sample Questions:

Q: 1
What is defined as a temporary organization that is created for the purpose of delivering one or more business products?
A. Corporate or programme management
B. A project
C. A product breakdown structure
D. A user group
Answer: B

Q: 2
Why is the Initiating a Project process used?
A. To decide which project approach is suitable for the project
B. To fully understand how the project objectives will be achieved before committing significant
C. resources
D. To produce the required Work Packages
E. To enable corporate or programme management to give authorization to deliver a project
Answer: B

Q: 3
Which is a purpose of the Project Product Description?
A. Define the key responsibilities for delivering product quality
B. Provide information about the state of products
C. Define the quality anticipated by the customer
D. Provide product cost input to the Business Case
Answer: C

Q: 4
Which is shown in a product breakdown structure?
A. Management stages, major products and control points
B. In which order the products should be created
C. The major products that are to be developed in a plan
D. What resources are required to develop the products
Answer: C

Q: 5
Which is assumed to be a supplier's responsibility in the PRINCE2 customer/supplier environment?
A. Specify the desired result
B. Provide the resources and skills to deliver the desired result
C. Pay for the project
D. Specify the benefits of the project
Answer: B

Q: 6
Which risk response type is appropriate to respond to an opportunity?
A. Accept
B. Fallback
C. Exploit
D. Transfer
Answer: C

Q: 7
Which is a purpose of the Managing Product Delivery process?
A. Enable the Senior Supplier to be provided with sufficient information by the Project Manager so that they can review the success of the current Work Package
B. Provide a controlled link between the Project Manager and the Team Manager(s)
C. Enable the Project Board to request updates to the current Team Plan
D. Establish solid foundations for the project
Answer: B

Q: 8
Which statement describes the responsibilities of a risk actionee?
A. Identifying risks to the project that might occur in their department
B. Owning and authorizing the use of the risk budget to fund risk responses
C. Managing, monitoring and controlling of all aspects of an assigned risk
D. Carrying out a risk response action to respond to a particular risk
Answer: D

Q: 9
Which is a benefit of using PRINCE2?
A. Is a method specifically designed for technical projects
B. Provides for the efficient and economic use of management time
C. Includes many of the proven planning techniques, such as critical path analysis
D. Can be used to manage both projects and programmes
Answer: B

Q: 10
Which is a task of product-based planning?
A. Design the plan
B. Create the product flow diagram
C. Analyze the risks
D. Prepare the schedule
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved