Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

PMI PMI-ACP Exam - Cheat-Test.com

Free PMI-ACP Sample Questions:

Q: 1
A company is starting to introduce Agile practices, and the project manager has been asked to identify how to introduce the new process. The project manager's initial plan should be to:
A. Institute daily standup meetings immediately.
B. Communicate the Agile Manifesto to the team.
C. Balance teaching principles with Agile practices.
D. Rate the team's progress in learning new methods.
Answer: C

Q: 2
A development team has finished identifying the tasks they will be accountable for during the next sprint. Which of the following tools best provides transparency into the progress throughout the sprint?
A. Burndown chart
B. Gantt chart
C. Hours expended chart
D. Management baseline chart
Answer: A

Q: 3
A common reason that a story may not be estimable is that the:
A. team lacks domain knowledge.
B. business needs are prioritized over the system design.
C. developers do not understand the tasks related to the story.
D. team has no experience in estimating.
Answer: A

Q: 4
An organization adopts Agile practices and implements an incremental delivery strategy. If implemented correctly, the company should recognize improved:
A. procurement processes by requiring vendors to ship materials as needed.
B. project cost management by making incremental payments on contracts.
C. customer satisfaction by specifying project shipping dates in the contract.
D. project Return on Investment (ROI) by releasing individual features to market.
Answer: D

Q: 5
The cost estimation techniques used on Agile projects are:
A. Rule of thumb
B. Bottom-up
C. Parametric
D. Top-down
Answer: D

Q: 6
The term last responsible moment refers to the moment at which:
A. the iteration testing deadline arrives and code testing must stop.
B. failing to make a decison eliminates an important alternative.
C. release planning is complete and the first iteration planning starts.
D. the implementation date is set and sponsor approval has been received.
Answer: B

Q: 7
Information transmission is greatest amongst team members who are working on:
A. individual tasks in the same work area.
B. the same task through pair programming.
C. the same group of tasks individually.
D. different tasks on the same project.
Answer: B

Q: 8
What is used to provide a simple medium for gathering basic information about stories, recording high-level requirements, developing work estimates, and defining acceptance tests?
A. Story card
B. Burndown chart
C. Retrospective
D. Storyboard
Answer: A

Q: 9
When is the ideal time to hold a retrospective?
A. Right after iteration planning
B. Just before iteration planning
C. At the start of the next release
D. During the iteration review/demo
Answer: B

Q: 10
The primary purpose of a Sprint retrospective is for the team to:
A. Review stories planned for the next sprint and provide estimates.
B. Demonstrate completed user stories to the Product Owner.
C. Discuss what went well, what didn't, and ways to improve.
D. Individually provide status updates on user stories in progress.
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved