Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

CompTIA PK0-003 Exam - Cheat-Test.com

Free PK0-003 Sample Questions:

Q: 1
You are the project manager for your organization and are coaching Sam on the differences between a project and operations. Which one of the following is the best definition of a project?
A. A project is a short-term endeavor to create a unique product or service.
B. A project moves through five phases:initiating, planning, executing, monitoring and controlling, and closing.
C. A project creates a unique product or service for the organization's customers.
D. A project provides a service to the organization.
Answer: A

Q: 2
Which of the following processes involves monitoring the progress of the project to identify any variances in the project plan?
A. Closing
B. Controlling
C. Executing
D. Planning
Answer: B

Q: 3
You are the project manager for the HNG Project. Your project is slated to last eight months but management has asked that you create a method for reducing the project duration. You elect to allow certain phases of the project to overlap. What schedule compression technique have you used in this instance?
A. Crashing
B. Lag time
C. Resource leveling
D. Fast tracking
Answer: D

Q: 4
You are a project manager for GTX project. The project has ten active stakeholders. How many communication channels will be required for effective communication with the stakeholders?
A. 45
B. 2
C. 10
D. 9
Answer: A

Q: 5
You are the project manager of manufacturing process. Your project will focus on the creation of 987,600 handheld printers to be used in grocery stores around the world. The printers are manufactured largely by machine though there are several steps in the process where project team members will need to manually configure the devices. Management will be completing statistical sampling of the printers and they have established an upper control limit of 980 correct out of 1,000 and a lower control limit of 970 out of 1,000. Your expected mean is 975. On a control chart, which is what management expects you to create, what is called should your results exceed 980 correct out of a 1,000 in any given measurements?
A. Out of control
B. Failure mode
C. Improvement
D. Variance
Answer: A

Q: 6
Which of the following is the last deliverable at the close out meeting?
A. Customer Feedback
B. Project approval
C. Lessons Learned
D. Source code of application
Answer: C

Q: 7
You are the project manager of the NGQ Project and are reviewing the assignments for your project team. You have decided to use a RACI chart as your responsibility assignment matrix.
What does RACI mean?
A. Responsible, Active, Confirmed, Inactive
B. Resource, Action, Communicate, Inform
C. Responsible, Accountable, Communicate, Inform
D. Responsible, Accountable, Consult, Inform
Answer: D

Q: 8
You are the project manager of the NHH Project and you have 22 project team members on the project. You need to identify a method to promote performance on your project and are examining Herzberg's Theory of Motivation. What will happen in this theory to your project team's motivation.
if you can remove the hygiene agents according to Herzberg's Theory?
A. The motivation of the team will excel once the hygiene agents are removed.
B. The motivation of the team will excel - if they're interested in the project's goals.
C. There will be no change in the team's motivation.
D. The motivation of the team will decrease.
Answer: D

Q: 9
Which of the following process groups of the project management processes utilizes the most project time and resource?
A. Planning
B. Initiation
C. Closing
D. Executing
E. Controlling
Answer: D

Q: 10
A construction company is about to start a new project. It requires hiring a project manager for this project. Which of the following are the most important skills that a person must have to be selected as a project manager?
A. Team building and human resources
B. Leading
C. Problem solving
D. Negotiation and influential
E. Communication
Answer: E

Q: 11
Samantha is the project manager of the KWK Project and she has completed the project deliverables. She needs the project customers to inspect the project work to gain their formal acceptance of what she and her project team have created. What process does Samantha need to initiate?
A. Verify scope
B. Perform quality control
C. Project closure
D. Scope validation
Answer: A

Q: 12
You are the project manager in a matrix structure. Your project team comes from all over the organization and many of your project team members report to several project managers besides you. There are total 89 project team members on your project that you need to communicate with - and you'll need to communicate with the other project managers and functional managers for each resource on the project team. What type of a chart can you create to help track the reporting relationships of all your project team members in this matrix structure?
A. Project Organization Chart
B. Resource Assignment Matrix
C. Communications matrix
D. Role and responsibility matrix
Answer: A

Q: 13
Brent is the project manager of the NYE Project and he has just completed the first phase of the project. Before the project may move forward the project customer must inspect the project work to determine completeness of the work so far. This activity is part of the closing the project phase.
What process will Brent and the project stakeholders do at the end of each project phase?
A. Phase gate review
B. Inspection of key results
C. Quality control
D. Verify scope
Answer: D

Q: 14
You have been hired as a contract project manager for Tech Perfect Inc. The project has already been started. Sufficient details of the project have already been structured. You are working with your team for cost estimation of the project. Which of the following estimating techniques will you use for the highest degree of accuracy?
A. Parametric modeling
B. Analogous
C. Bottom-up
D. Top-down
Answer: C

Q: 15
You are the project manager for the NHQ Project and are working with Patty, a junior project manager on the project. Patty is curious about the project's critical path and the concept of float.
Patty doesn't understand what the critical path is. Which one of the following statements best describes the critical path?
A. It's the path that contains the riskiest project activities.
B. It's the path in the project network diagram with the most important activities.
C. It's the path in the project network diagram that reveals the earliest date the project can be completed.
D. It's always the one path with the least amount of float.
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved