Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Pegasystems PEGACSSA_v6.2 Exam - Cheat-Test.com

Free PEGACSSA_v6.2 Sample Questions:

Q: 1
Which of the following is a RuleSet versioning practice that is prevented by PRPC? (Choose One)
A. Skipping RuleSet versions
B. Having two unlocked versions of the same RuleSet
C. Locking a RuleSet that has rules currently checked out
D. Unlocking a RuleSet that was once locked
Answer: C

Q: 2
Which feature would you use to copy the highest version of every rule in a RuleSet to a new version? (Choose One)
A. Copy/Merge RuleSet
B. Lock and Roll
C. Skim a RuleSet
D. Refactor on import
Answer: C

Q: 3
What statements most accurately explains private check-outs? (Choose Two)
A. When checking in a private checked-out rule manual merging might be required
B. Use the check-out setting in the operator preferences to specify the preferred check-out method (standard/private)
C. Private check-out is available if the rule is checked-out by someone else
D. Locking a RuleSet prevents private check-outs
E. Private check-out is only available for a user who has previously checked in the rule
Answer: A,C

Q: 4
Which of the following best describes the purpose of Application Express? (Choose One)
A. To build a simple application that will be used for prototyping
B. To build an application profile that will be fed into the Application Accelerator
C. To build an enterprise-scale application that encourages reuse, including the Enterprise Class Structure
D. To build an application “from scratch”, when an Application Profile is not necessary or available
Answer: A

Q: 5
Which of the following statements is most accurate regarding declarative rules? (Choose One)
A. Declarative rules run in a separate thread
B. Declarative rules can only be used for numeric computation
C. Declarative rules should only be used in pure business rules engine applications
D. Declarative rules improve developer productivity and reduce risk by making PRPC responsible
for executing the rules
Answer: D

Q: 6
Expressions that are backward chaining (set to “Whenever Used”) execute when ___________. (Choose One)
A. the target property is referenced ONLY in data transforms or activities
B. the target property is referenced in any way
C. dependent properties are changed
D. data is committed to the database
Answer: B

Q: 7
Which of the following statements are true regarding declarative expressions and their scope? (Choose Two)
A. Declarative expressions can be defined relative to the top level page OR an embedded page
B. All declarative expressions must be defined relative to the work object
C. Defining expressions directly on data classes can improve reusability of the expression
D. The Applies To class of a declarative expression must derive from Work-
E. Defining expressions directly on data classes means they will only run if the data class is a top level page
Answer: A,C

Q: 8
The evaluate all rows feature of a decision table can be used to ________? (Choose One)
A. return multiple values to a declarative expression that calls it
B. return the value of the last row where all conditions are met
C. create a mechanism to calculate the sum of all matching rows
D. set the value of a specific property for all pages in a page list
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved