Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Pegasystems PEGACSSA Exam - Cheat-Test.com

Free PEGACSSA Sample Questions:

Q: 1
Which of the following are virtual memory based caches? (Choose Three)
A. Rule Cache
B. Rules Assembly Cache
C. Rule Resolution Cache
D. Lookup List Cache
E. Static Content Cache
F. Dictionary Cache
Answer: A,B,C

Q: 2
When a rule executes what is really executed? (Choose One)
A. XML which is stored in the BLOB
B. Java code which is compiled from the XML stored in the BLOB
C. A class file which is stored in the BLOB
D. A serialized java object which is stored in the BLOB
Answer: B

Q: 3
Which statement best describes the Rules Assembly Cache? (Choose One)
A. The Rules Assembly Cache is a disk based cache that stores the generated XML and resulting class files, post compilation since what finally gets executed is XML, not java code
B. The Rules Assembly Cache is a memory based cache that reduces PegaRULES database traffic as it contains copies of rules recently accessed or recently updated by developers
C. The Rules Assembly Cache is a memory based cache that allows Process Commander to rapidly identify compiled Java CLASS files that correspond to compiled and assembled rules
D. The Rules Assembly Cache is a memory based cache used by PRPC to feed the Instance Cache as the Instance Cache is the instance of a given rule for which code has been generated
Answer: C

Q: 4
Where can you view the contents of the Rule Instance Cache? (Choose One)
A. Using the SMA you can view the contents of the instance cache which are displayed in the form of an Excel file
B. Using the Developer Portal you can view the contents of the instance cache which are displayed in the form of an excel file and is accessed from the tools > instance cache menu
C. By viewing the XML files from the TEMPDIR\PRGenJava\XML directory
D. By viewing the XML files from the pzInsKey column by using JDBC code
Answer: A

Q: 5
What determines which table a work object is persisted to? (Choose One)
A. The Data-Admin-DB-Table record for the class group the work object belongs to and the access group the current user belongs to
B. The RuleSet the class belongs, and Data-Admin-DB-Table definitions
C. The Data-Admin-DB-Table record associated to the class group the work object belongs to
D. The RuleSet the class belongs to
Answer: C

Q: 6
The BLOB is stored in the pzPVStream column of a table and contains the data associated with the instance. Which two statements are false? (Choose Two)
A. Since it is a column in a table in a database, you can extract the BLOB and use it in another system
B. The BLOB contains the same clear text xml you see when clicking the rule data or the View XML option in the clipboard
C. The “PzPVStream” can be eliminated by use of simple tables (those without embedded pages and page lists)
D. The BLOB enables a single table to store complex data structures that would normally require multiple tables in a normalized database
Answer: A,B

Q: 7
PegaRULES is installed on a multi-node system, and a copy of the various caches is stored on each node. Each of these nodes must be updated with rule changes. Which functionality in PRPC manages the update process? (Choose One)
A. Node-Pulse
B. Rule Cache
C. System-Update
D. System-Pulse
Answer: D

Q: 8
Which statements in regards to commits in PRPC are false? (Choose Two)
A. All database updates require that the requestor holds a lock on the object
B. The system performs commits automatically when processing for a submit operation of a flow action completes, for both connector and local flow actions
C. Commit operations can trigger the execution of Declare-Trigger rules
D. Assuming distributed transaction is not configured and the deferred operation list contains operations for only one database. When the system commits all deferred operations for the requestor, if any of the writes fail, they all fail
E. The deferred operations will be committed when you use the write-now option with the obj-save method because this causes a commit to occur
Answer: A,E


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved