Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Pegasystems PEGACSA_v6.2 Exam - Cheat-Test.com

Free PEGACSA_v6.2 Sample Questions:

Q: 1
Which two statements are true about Activity step pages? (Choose Two)
A. The step page always corresponds to the class named in the Applies To key part of the Activity
B. Step pages are automatically removed when an Activity ends
C. The step page sets the default page context for the duration of the step's execution
D. Named step pages are not required for each step of an Activity
Answer: C,D

Q: 2
Which Activity method is used to view the contents of a step page in XML format? (Choose One)
A. Page-New
B. Show-Page
C. Property-Set
D. Step pages cannot be viewed as XML
Answer: B

Q: 3
Which two are characteristics of the primary page of an Activity? (Choose Two)
A. It is a clipboard page named Primary
B. It is the default location of properties referenced with a dot and no preceding page name
C. It is the same as the parameter page
D. It is a clipboard page of the Applies To class of the activity or one of its ancestors
Answer: B,D

Q: 4
What is the transition in an Activity used for? (Choose One)
A. To repeat a step several times, or until a condition is met
B. To change the harness display
C. To jump to a previous step in the Activity
D. To specify conditional processing which is evaluated after the method in the step is executed
Answer: D

Q: 5
Which of the following can an activity do that a data transform cannot? (Choose One)
A. Set the value of a property on a clipboard page
B. Apply a data transform
C. Route a work item
D. Remove a clipboard page
Answer: C

Q: 6
Which statements describe the use of methods in an activity? (Choose Two)
A. Methods are atomic operations performed in activity steps
B. Methods are the same as Java methods
C. You can create activity methods for use in your activities
D. Methods can be applied to clipboard pages
Answer: A,D

Q: 7
Which of the following tools can be used to accelerate the creation of rules used to support PRPC
connectors and services? (Choose Two)
A. Application Profile Wizard
B. Connector and Metadata Accelerator
C. Application Accelerator
D. Service Accelerator
Answer: B,D

Q: 8
A PRPC component that defines and implements an interface between an external application acting as a client and a Process Commander system acting as a server is called a______________________? (Choose One)
A. Connector
B. Activity
C. Service
D. Assignment
Answer: C

Q: 9
The Connector and Metadata Accelerator can simplify the creation of a connector by ________________________ to create the necessary rules. (Choose Two)
A. parsing a WSDL
B. parsing a provided Java source file
C. introspecting class metadata
D. creating an SQL query
Answer: A,C

Q: 10
Which of the following is the best method for requesting data from an SQL database? (Choose One)
A. SQL connector
B. SQL listener
C. Service package
D. External database table class mapping
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved