Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Pegasystems PEGACLSA_62V2 Exam - Cheat-Test.com

Free PEGACLSA_62V2 Sample Questions:

Q: 1
Which of the following statements is most accurate about the Split-For-Each and Split-Join shapes? (Choose One)
A. Split-For-Each can only be used when iterating over a list of work objects
B. Split-Join allows you to execute different sub-flows whereas Split-For-Each calls the same process on different pages
C. Split-For-Each allows you to execute different sub-flows whereas Split-Join calls the same process on different pages
D. Both shapes create separate Threads for sub-processes they create
Answer: B

Q: 2
Which of the following statements are most accurate about the Split-For-Each and Split-Join shapes? (Choose Two)
A. Split-For-Each can only be used when iterating over a list of work objects
B. Both shapes allow you to continue processing when ANY or ALL of the sub processes complete
C. Both shapes create separate Threads for sub-processes they create
D. Split-For-Each allows you to execute different sub-flows whereas Split-Join calls the same process on different pages
E. Split-Join allows you to execute different sub-flows whereas Split-For-Each calls the same process on different pages
Answer: B,E

Q: 3
MyCo uses PRPC application to process claims. One of the user groups involved in the process should be able to perform assignments on any piece of "urgent" work no matter who it is assigned to using the "get most urgent" functionality.
Which of the following approaches would you most likely take to ensure that workers from that user group would perform any "urgent" work no matter who it is assigned to? (Choose One)
A. Attribute the highest skills level to the workers in that user group
B. Create a special Role for the workers in that user group. Update the standard activity supporting the "Get most urgent" functionality to bypass any security measure if the user has that special role
C. Circumstance the standard List view rule used by "Get Most Urgent" to pull work from workers' worklist based on user's workgroup. Update the circumstanced version to not check the assigned operator
D. Create a special privilege rule to the workers in that user group. Make sure only workers from that group have been attributed the privilege
Answer: C

Q: 4
The Purchase order request form must let the user select multiple items from a list of items that is displayed in the user screen. The item data is read from the inventory database which changes very frequently. Which of the following options would you consider using? (Choose One)
A. A Dynamic Select control to display the list
B. Repeating Grid using report definition as its source
C. Write a custom control rule that allows multiple select
D. A List-to-List Control
Answer: D

Q: 5
It is required that a user must be able to open multiple work items and perform actions simultaneously. What is the most efficient way to implement this? (Choose One)
A. Use a Menu bar control
B. Open Work items in multiple popups
C. Use a WorkArea control and enable the tabbed option
D. Open work items in modal dialogs
Answer: C

Q: 6
Which of the following statements is TRUE about screen flow? (Choose One)
A. The flow actions used in the screen flow cannot hide the default action buttons
B. The assignment shape can reference only one flow action
C. Assignments within a screenflow can be processed by multiple users
D. When using tabs or trees the validations can be executed only at the last screen
Answer: B

Q: 7
Which of the following statements is most accurate regarding the display of the flow actions at runtime? (Choose One)
A. At run-time the user has the option to switch to a different display from what is defined in design time
B. The display of flow actions are controlled by the harness; we need to reference a different harness if all flow actions must be displayed as links or buttons
C. The perform harness uses a gadget section which accepts menu area, link, button and dropdown as parameters which control the display of the flow actions
D. The flow action display can be changed by creating custom harness rule instead of using the standard harness
Answer: C

Q: 8
If there is a requirement to embed a 3rd-party API such as jQuery, which approach is recommended? (Choose One)
A. IAC is required to integrate with a 3rd-party component
B. Copy the jQuery script into Rule-File-Text instance
C. Copy the jQuery script into an HTML Fragment
D. Define a specialty component which contains the jQuery script
Answer: D

Q: 9
You are asked to implement a work search functionality where the search results must change when the user is typing characters in the search input field. What approach is recommended? (Choose One)
A. Include the FindWork (Lucene search) gadget section
B. Create a custom control
C. Use the keyboard event in the pxTextInput control
D. Add a refresh when condition on the repeat grid containing the search results after adding an ONCHANGE event in the search field
Answer: C

Q: 10
An activity must be executed upon display of a section in a portal. What is the best approach to implement this functionality? (Choose One)
A. Create a Custom portal which can invoke an activity and then render the custom HTML rule to display the section
B. Include the pxLocalAction section to reference a flow action which can reference an activity
C. Invoke custom onload javascript
D. Customize the openDefault or the performDefault standard rules
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved