Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Pegasystems PEGACBA001 Exam - Cheat-Test.com

Free PEGACBA001 Sample Questions:

Q: 1
Requirements are uncovered during Use Case development.
A. True
B. False
Answer: A

Q: 2
A fully stated requirement with no missing information is ___________.
A. Cohesive
B. Consistent
C. Current
D. Complete
Answer: D

Q: 3
Which statement is true about work object instances?
A. Some work objects do not have work object IDs
B. All work objects belong to covers
C. A work object may be instantiated from an abstract class
D. Every work object is an instance of a concrete class
Answer: D

Q: 4
Select two statements from the following list which are true concerning work pools. (Choose two.)
A. They directly correspond to class groups
B. A user may have access to no more than ten work pools
C. A user's default work pool is established in the user's access group
D. They are created by Work Pool rules
Answer: A,C

Q: 5
The Application Explorer displays which rules?
A. All of the rules in PRPC
B. Rules in a workpool/class group and its associated work classes
C. Only rules you have worked on since logging on
D. Only rules you have worked on in the last 7 days
Answer: B

Q: 6
What is an object in the clipboard called?
A. An item
B. An instance
C. A page
D. An expression
Answer: C

Q: 7
When an Assignment SmartShape specifies the standard assignment type Worklist, yet the attached router SmartShape references a ToWorkBasket routing activity, what happens at runtime?
A. The flow will be suspended and control will be transferred to the FlowProblems flow
B. The object will be routed to a worklist
C. The object will be routed to a workbasket
D. The work object will display an error and not be created successfully
Answer: A

Q: 8
Which of the following three SmartShapes are available in a screen flow? (Choose three.)
A. SwimLane
B. Assignment
C. Connector
D. Split-Join
E. Decision
Answer: B,C,E

Q: 9
During which phase of the methodology is the Application Accelerator used?
A. Production
B. Elaboration-Construction
C. Inception
D. Transition
Answer: B

Q: 10
Service level rules include which of the following time intervals? (Choose two.)
A. Milestone
B. Requirement
C. Goal
D. Deadline
Answer: C,D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved