Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

CompTIA PD0-001 Exam - Cheat-Test.com

Free PD0-001 Sample Questions:

1. Which of the following functions is associated with the developer unit?
A.Supplies toner to the photoconductor
B.Charges the surface of the photoconductor
C.Writes the latent image on the photoconductor
D.Cleans the photoconductor
Answer: A

2. An encoder sensor typically detects:
A.paper position.
B.shaft rotation.
C.magnetic flux.
D.laser beam strength.
Answer: B

3. The customer has a dedicated ink jet fax machine that is used to send and receive faxes only from the corporate office. The user complains of streaks on the received faxes while the internal self-prints are fine. Which of the following should a technician recommend?
A.Clean the scanner glass on the distant machine.
B.Clean the scanner glass on the local machine.
C.Clean the printer head on the local machine.
D.Call the telephone company to increase the line signal level.
Answer: A

4. Which of the following stages in the laser print process attracts toner to the latent image on the photoconductor?
A.Writing
B.Fusing
C.Development
D.Transfer
Answer: C

5. Which of the following would be the BEST process for the technician to follow when beginning to diagnose a unit at a customers site?
A.Check the printers error log, and then inform the primary user what the issue is.
B.Go directly to the printer and investigate any issues that are found.
C.Investigate the printers status, then ask the primary user to write down what they think is wrong.
D.Gather information from the primary user, and then evaluate the printers condition.
Answer: D

6. Which of the following utilities could be used to determine a subnet mask?
A.PING
B.NSLOOKUP
C.TRACERT
D.IPCONFIG
Answer: D

7. How many CCDs are located in a single pass duplex ADF?
A.One
B.2
C.3
D.4
Answer: B

8. When is it advisable to dump the waste toner from a technicians service vacuum?
A.When it is full.
B.It is not recommended.
C.Before performing preventative maintenance.
D.After each call.
Answer: B

9. A customer has installed a new computer on their network. They can print to the printer but the option for duplex printing is not available. All other computers have the option. Which of the following is the cause of the problem?
A.The new computer is printing to the wrong IP address.
B.The new computer is using the wrong protocol.
C.The driver port is not setup correctly.
D.The option has not been selected on the driver.
Answer: D

10. A polygon mirror is part of which of the following assemblies?
A.Laser unit
B.Developer unit
C.Charge assembly
D.Fuser assembly
Answer: A

11. In which of the following sections of an MFP would a technician find a Xenon Lamp?
A.The paper feed section
B.The fuser section
C.The scanner section
D.The transfer section
Answer: C

12. During the photoconductor preparation step, residual charge can be removed by which of the following? (Select TWO).
A.Pressure
B.Oil
C.Light
D.Gravity
E.Electrical Charge
Answer: CE

13. Which of the following components is part of the ink dispersion system?
A.Print Heads
B.Cleaning heads
C.Pickup Roller
D.Charge Assembly
Answer: A

14. The proper safety guidelines for handling any device specific consumables can be found in which of the following documentation?
A.Material Safety Data Sheets
B.Installation Guides
C.Consumer Reports
D.Devices Parts Catalog
Answer: A

15. A customer is concerned about excessive media jamming in their device. Which of the following is the FIRST thing a technician should check?
A.Media feed rollers
B.Cassette drawers
C.Fusing section
D.Device log data
Answer: D

16. The polygon mirror is located in which of the following components?
A.Developer unit
B.Scanner unit
C.Fuser unit
D.Laser unit
Answer: D

17. Which of the following is the purpose of a torque limiter in a roller?
A.To reduce wear and tear on rollers.
B.To provide resistance but still allow some slippage.
C.To limit the amount of movement by media.
D.To make it easier to replace rollers.
Answer: B

18. Using the CMYK color model, the color purple is produced by combining cyan and which other color?
A.Green
B.Magenta
C.Yellow
D.Black
Answer: B

19. Which of the following is a reason black toner is used in color printers?
A.It decreases the print speed in color laser printers.
B.It prevents moir patterns when printing color photographs.
C.It reduces the cost per page when printing gray scale documents.
D.It makes the color toner resistant to smudging when wet.
Answer: C

20. A technician is troubleshooting a network connectivity issue on a MFD and would like to eliminate the possibility of another device on the network having the same IP address. The technician should:
A.disconnect the MFD and ping the IP address.
B.disconnect the MFD and ping the subnet mask.
C.disconnect the MFD and ping the loopback address.
D.run the ipconfig command from the command prompt.
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved