Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

APC PB0-200 Exam - Cheat-Test.com

Free PB0-200 Sample Questions:

1. A company has a 10-year-old computer room with a 30 cm (12 inch) raised-floor plenum. They have just completed a change out of some IT equipment and also re-cabled much of the equipment with Cat5E and fiber. They are now having cooling problems (hot spots) in a few areas of the room. What are two likely causes? (Choose two.)
A. The new IT equipment draws air bottom to top, creating heat plumes around the racks.
B. When the new cabling was added, the old cable was not pulled from the raised-floor plenum, creating air dams.
C. Some of the new IT equipment is more dense and is generating more heat than the previous equipment at that location.
D. The new fiber cable emits more heat than the previous copper network cabling, which causes an increase in the temperature of the air leaving the perforated tiles.
Answer: BC

2. What is the most accurate way to determine the capacity of an existing standby generator?
A. ask the facility manager
B. calculate 30% over the UPS capacity
C. look at the generator name plate in the genset room
D. calculate capacity based on the load the generator is powering
Answer: C

3. A site requires redundant power feeds to single-corded servers.
What is a possible redundant configuration?
A. two single-module UPSs feeding one rack-mount Automatic Transfer Switch and one outlet strip per rack
B. two single-module UPSs each feeding dual-panel distribution boards, which in turn feed two outlet strips per rack
C. two single-module UPSs each feeding two outlet strips per rack; plugging half the servers in one strip and the other half in another strip
D. two single-module UPSs each fed from separately derived utility sources; sources that come from one of two independent utility substations
Answer: A

4. What is the primary advantage of using an APC Automatic Transfer Switch over a centralized Static Transfer Switch feeding a distribution transformer?
A. It can be managed easily.
B. It allows two input sources.
C. It is able to transfer make-before-break.
D. It can be fed by two unsynchronized sources without impact to the load.
Answer: D

5. In an InfraStruXure solution, what is the benefit of having two Main Intelligence Modules (MIMs)?
A. highly available design
B. cleaner UPS output voltage
C. remote management of the UPS
D. integrated monitoring of distribution breakers
Answer: A

6. What is the correct formula to calculate Apparent Power (VA)?
A. Power (Apparent) = Voltage x Current
B. Power (Apparent) = Current x Resistance
C. Power (Apparent) = Voltage x Resistance
D. Power (Apparent) = Voltage x Capacitance
Answer: A

7. Power factor is the ratio between _____.
A. voltage (V) and current (I)
B. voltage (V) and inductance (L)
C. apparent power (VA) and voltage (V)
D. real power (W) and apparent power (VA)
Answer: D

8. What is "current"?
A. the flow of electrons through a conductor
B. the potential difference between two points
C. the capability of a conductor to store a charge
D. the amount of voltage flowing through a conductor
Answer: A

9. What is "voltage"? (Choose two.)
A. Electromotive Force (emf)
B. the flow of electrons through a conductor
C. the potential difference between two points
D. the ability of a component to store a charge
E. the energy given off as heat in an electric circuit
Answer: AC

10. If a rack-mount PDU is accidentally overloaded, which device activates and isolates the electric power to the outlets?
A. TVSS
B. transformer
C. circuit breaker
D. Automatic Transfer Switch
Answer: C

11. What is TVSS?
A. Transient Voltage Static Switch
B. Terminal Voltage Surge Suppression
C. Transient Voltage Surge Suppression
D. Transient Variable Surge Suppression
Answer: C

12. What are the two primary functions of an internal static bypass switch in a UPS design? (Choose two.)
A. to charge the batteries
B. to correct the power factor
C. to support the load in an online condition
D. to support the load during the main's failure
E. to support the load during an inverter failure
F. to support the load during an overload condition
Answer: EF

13. You visit a data center where the IT manager installed new equipment in one area which created a hot spot. To reduce the extra heat, the IT manager placed additional perforated, raised-floor tiles in this area.
What problem could this cause?
A. The pressure in the raised floor drops, starving other areas of cool air.
B. The air conditioners must work harder, causing the compressors to fail prematurely.
C. The noise level of the increased air in the area makes it impossible to work on that equipment.
D. Airflow out of the additional tiles is so great, that the cold air overshoots the front of the equipment and is wasted in the ceiling.
Answer: A

14. An IT manager discovers that the batteries in single-phase UPSs in wiring closets are failing prematurely. The batteries are being replaced in 1.5 to 3 years, rather than the normal 3 to 5 years. The UPSs range in age from 2 to 4 years old and are of various models.
Why are the batteries failing prematurely?
A. A bad batch of batteries was used in manufacturing.
B. The relatively high load on the UPSs (>80%) causes the batteries to fail early.
C. The closets have inadequate cooling, which leads to high ambient temperatures. This reduces the life of the batteries.
D. The power quality in the area is actually very good, so the batteries are never "exercised". This causes them to fail early.
Answer: C

15. What is a 2N UPS system design?
A. a dual-input single-module UPS
B. a parallel redundant UPS system consisting of two UPS modules
C. two independent UPS systems feeding dual-corded power supplies
D. one single-module UPS feeding several dual-corded power supplies
Answer: C

16. Approximately how much cooling capacity does a 5-ton air conditioner have?
A. 12kW
B. 17kW
C. 20kW
D. 60kW
Answer: B

17. The cooling requirements (which take into account heat loads such as lighting and people) for a data center are 1.3x the server load's heat losses.
For server heat losses of 50kW, what is the data center's approximate total heat loss in BTU/hour?
A. 222 BTU/hour
B. 322 BTU/hour
C. 222,000 BTU/hour
D. 322,000 BTU/hour
Answer: C

18. What physical property of all electrical equipment dictates the amount of cooling it will require?
A. size of printed circuit boards
B. weight of electronic components
C. location of components inside equipment
D. inefficiency of power and digital components
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved