Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM P6040-015 Exam - Cheat-Test.com

Free P6040-015 Sample Questions:

1. What is the maximum amount of memory that can be factory installed on the IBM AnyPlace Kiosk?
A. 1GB
B. 2GB
C. 4GB
D. 512MBWArialTimes New RomanZ
Answer: B

2. Which cash drawer configuration is enabled when the IBM AnyPlace POS Hub is attached to the IBM AnyPlace Kiosk?
A. The POS Hub provides a port for one 24-volt cash drawer.
B. The POS Hub provides ports for two 24-volt cash drawers.
C. The POS Hub provides a port for one 12-volt cash drawer.
D. The POS Hub provides ports for one 12-volt cash drawer and one 24-volt cash drawer.WArialTimes New RomanZ
Answer: A

3. Which two customizations can a customer choose for IBM AnyPlace Kiosk models? (Choose two.)
A. stereo or mono speakers
B. one of two AMD processors
C. one of three display sizes
D. a touch or non-touch display
E. a color or monochrome displayWArialTimes New RomanZ
Answer: B, C

4. What is the standard RAM configuration on all IBM AnyPlace Kiosk models?
A. 1GB
B. 2GB
C. 256MB
D. 512MBWArialTimes New RomanZ
Answer: D

5. On which IBM AnyPlace Kiosk models is the Service Processor feature standard?
A. all models
B. only the 19 inch models
C. only the models with the Turion microprocessor
D. only the models with the Sempron microprocessorWArialTimes New RomanZ
Answer: A

6. Which three features are standard on all IBM AnyPlace Kiosk models? (Choose three.)
A. 1GB memory
B. tabletop mount
C. presence sensor
D. ExpressCard slot
E. internal CDROM drive
F. 80GB SATA II 3.5-inch hard disk driveWArialTimes New RomanZ
Answer: C, D, F

7. Which three operating systems are supported by IBM on the IBM AnyPlace Kiosk? (Choose three.)
A. IBM PC DOS 7.0
B. Microsoft Windows 2000
C. IBM Retail Environment for SUSE Linux
D. Microsoft Windows Vista Business (32-bit)
E. Microsoft Windows XP Professional Edition (32-bit)
F. Microsoft Windows Embedded for Point of Service (WEPOS)WArialTimes New RomanZ
Answer: D, E, F

8. Although the normal electrostatic discharge is ______ volts, IBM tests to make sure the IBM AnyPlace Kiosk can withstand _________ volts without damage.
A. 700 and 1,500
B. 1,500 and 7,000
C. 7,000 and 15,000
D. 15,000 and 25,000WArialTimes New RomanZ
Answer: C

9. How much power can the IBM AnyPlace Kiosk lose without needing an uninterruptible power supply (UPS) to continue functioning?
A. 10%
B. 15%
C. 20%
D. 50%WArialTimes New RomanZ
Answer: C

10. How many USB 2.0 ports are standard on all models of the IBM AnyPlace Kiosk?
A. two
B. six
C. four
D. fiveWArialTimes New RomanZ
Answer: D

11. How many USB 2.0 compliant devices can the IBM AnyPlace Kiosk support?
A. two
B. six
C. four
D. fiveWArialTimes New RomanZ
Answer: D

12. Which two power management protocols are supported by the IBM AnyPlace Kiosk?
A. SMBIOS
B. APM 1.2 with Linux
C. Light Path Management
D. WfM 1.0 with Microsoft Windows
E. ACPI 1.0 with Microsoft WindowsWArialTimes New RomanZ
Answer: B, E

13. What are three functions of Remote Management Agent? (Choose three.)
A. asset tracking
B. remote printing
C. remote configuration
D. software distribution
E. in-store inventory management
F. application share from the enterprise serverWArialTimes New RomanZ
Answer: A, C, D

14. Which element of the IBM AnyPlace Kiosk systems management strategy provides proactive monitoring and support for diagnostics and problem determination?
A. LEDs
B. upgradeable BIOS
C. Remote Management Agent
D. Service Processor Event LogWArialTimes New RomanCourierZX
Answer: C

15. What are three optional features on the IBM AnyPlace Kiosk Models 5xx, 7xx, and 9xx? (Choose three.)
A. 4GB memory
B. PCMCIA slot
C. internal antenna
D. VIA Chrome9 graphics
E. 4GB modular disk driveWArialTimes New RomanCourierZX
Answer: A, C, E

16. Which models can the IBM AnyPlace POS Hub work with?
A. all models
B. models 5xx only
C. models 7xx only
D. models 9xx onlyWArialTimes New RomanZ
Answer: A

17. What is the purpose of attaching the POS Hub to an IBM AnyPlace Kiosk?
A. It provides backup power to the AnyPlace Kiosk system.
B. It provides support for a second AnyPlace Kiosk in an adjacent checkout location.
C. It enables the AnyPlace Kiosk to which it is attached to act as a centralized server.
D. It enables attachment of peripheral devices such as a cash drawer, customer display, keyboard, or printer.WArialTimes New RomanZ
Answer: D

18. Which three operating systems can be preloaded on the IBM AnyPlace Kiosk Models 5xx, 7xx, and 9xx? (Choose three.)
A. Microsoft Windows 2000
B. IBM 4690 Operating System V5R2
C. Microsoft Windows Vista (32-bit)
D. IBM Retail Environment for SUSE Linux
E. Microsoft Windows XP Professional Edition (32-bit)
F. Microsoft Windows Embedded for Point of Service (WEPOS)WArialTimes New RomanZ
Answer: C, E, F

19. Which statement is NOT true about the IBM Anyplace Omni Scanner?
A. It is a laser based scanner.
B. It requires virtual COM port drivers.
C. It offers the ability to capture a variety of barcodes in any orientation.
D. Scanning results are best when the object is held two to four inches from the scanner.
E. Adjustable tilt allows the scan pattern angle to be tilted relative to the face of the LCD for optimal performance. WArialTimes New RomanZ
Answer: B

20. Which two IBM AnyPlace Kiosk peripherals are attached via device-specific ports? (Choose two.)
A. MSR
B. printer
C. keyboard
D. cash drawer
E. AnyPlace Line or Omni ScannerWArialTimes New RomanZ
Answer: A, E


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved