Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Exin P3OF Exam - Cheat-Test.com

Free P3OF Sample Questions:

Q: 1
Which role is responsible for developing a Portfolio Dependencies Register?
A. Programme Specialist
B. Portfolio Analyst
C. Reporting
D. Tools Expert
Answer: B

Q: 2
Which is an activity in the definition and implementation of a temporary Programme Office?
A. Create a Vision Statement for the office
B. Transfer the realization of benefits to the operational environment
C. Identify existing processes defined by the COE that may used
D. Design the future state Blueprint
Answer: C

Q: 3
What model has permanent decentralized offices with temporary Programme Offices, as required?
A. P3O with Hub Portfolio Offices
B. P3O with Organization Portfolio Office
C. P3O with Temporary Offices
D. Virtual P3O
Answer: A

Q: 4
Which describes how P3M3 assessments are used when implementing a P3O?
A. Document new processes to be followed
B. Define the skills needed in the implementation team
C. Develop a tranche-based plan that suits maturity levels
D. Assess project or programme complexity
Answer: C

Q: 5
Which is an area where improvement targets and related Key Performance Indicators should be set?
A. Improved portfolio balance in terms of overall risk and lifecycle stages
B. Greater independence from strategic objectives
C. Increased number of projects in start-up at any one time
D. Increased number of programmes scoring amber or red at a gated review
Answer: A

Q: 6
Which is NOT a way that tools may be used?
A. Community
B. Individual
C. Integrated
D. Collaborative
Answer: A

Q: 7
Which tool provides integrated reports for multiple users from a single set of data?
A. Benefit realization
B. Facilitated workshops
C. Complexity modelling
D. Enterprise PPM solutions
Answer: D

Q: 8
Where may standard techniques for a P3O exist in an organization?
A. Reported in management dashboards
B. Within a Business Case
C. As part of the P3O implementation plan
D. Within corporate standards and policies
Answer: D

Q: 9
Which of the following are critical success factors for the introduction of standard tools and techniques to the P3O model?
1. Identify the benefits a tool will provide to an organization before focussing on its features
2. Ensure the complexity of the tools and techniques matches the capability maturity of the organization
3. Implement new tools as part of an organizational change programme
4. Implement tools simultaneously across all programmes and projects
A. 1, 2, 3
B. 1, 2, 4
C. 1, 3, 4
D. 2, 3, 4
Answer: A

Q: 10
Which is a key activity of the Identify' process in the permanent P3O lifecycle?
A. Delivering the new capability
B. Planning tranches of delivery
C. Analysing stakeholders and planning communications
D. Assessing the current state of P3O provision
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved