Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

PayPal P11-101 Exam - Cheat-Test.com

Free P11-101 Sample Questions:

Q: 1
When executing a DoCapture API call, what value should you pass as the authorization ID parameter?
A. authorizationId=<correlationId>
B. authorizationId=<authorizationId>
C. authorizationId=<orderId>
D. authorizationId=<transactionId>
Answer: D

Q: 2
When using Express Checkout, what is the proper URL to use to direct the customer to PayPal after a successful SetExpressCheckout API call?
A. https://www.pavpal.com/webscr?token=
B. https://vw/w.pavpal.com/cqi-bin/webscr?token=
C. https://www.paypal.com/expresscheckout?token=
D. https://www.paypal.com/webscr?cmd=_express-checkout&token=
Answer: D

Q: 3
If a Business account does not have Website Payments Pro, which of the following API methods is not available for use?
A. DoExpressCheckoutPayment
B. TransactionSearch
C. GetTransactionDetails
D. DoDirectPayment
E. RefundTransaction
Answer: D

Q: 4
Which of the following payment methods does not directly use funds from a customer bank account?
A. ACH
B. Credit card
C. Debit card
D. eCheck
Answer: B

Q: 5
What is Instant Payment Notification (IPN)?
A. An email notification feature within a PayPal account
B. A server side POST of transaction data
C. A text message notification feature within a PayPal account
D. Transaction data returned through the get string on website return
Answer: B

Q: 6
When the data passed back to PayPal to check on its authenticity through IPN is not the same as the data sent from PayPal you get a response of a single word. What word is that?
A. UNCONFIRMED
B. UNILATERAL
C. INVALID
D. FAIL
E. UNVERIFIED
Answer: C

Q: 7
What is the correct sequence of these operations for executing an Instant Update API call?
1. POST shipping options to PayPal
2. Extract shipping address token from Instant Update message
3. API call to postal carrier to calculate rate based on shipping address
4. Call GetExpressCheckoutDetails to obtain buyer's shipping options
A. 2, 4, 3, 1
B. 4, 1, 2, 3
C. 4.2, 3, 1
D. 2, 3, 1, 4
Answer: D

Q: 8
When using the Instant Update/Callback API with Express Checkout, which three of the following are valid variables that need to be passed over in the SetExpressCheckout API call?
A. CALLBACK
B. CALLBACKPAGE
C. CALLBACKTIMEOUT
D. CALLBACKVERSION
E. CALLBACKMETHOD
Answer: A,C,D

Q: 9
Sam uses Adaptive Payments' Pay API to set up payments so he is the API caller. He would like to allow "guest payment" ("guest checkout"): that is, the payer does not have to have a PayPal account but can make the payment using a credit card. To achieve that which two of the following should Sam make sure of?
A. He should use himself as the primary receiver if it is a chained payment.
B. All receivers of a guest payment need to be either Premier or Business verified PayPal accounts.
C. He should not specify the sender's email in the Pay API call that sets up the payment.
D. He should not use embedded payment flow for Adaptive Payments since guest checkout function is not available in it.
E. He should store the payer's credit card information in his site/application.
Answer: B,C

Q: 10
When you (as a developer, using your own API credentials) are running Express Checkout API calls on behalf of a merchant what variable can you use to pass the merchant's PayPal account email address so that the payment is associated with the merchant's account?
A. EMAIL
B. MERCHANTID
C. SELLEREMAIL
D. SUBJECT
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved