Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

OMG OMG-OCUP-300 Exam - Cheat-Test.com

Free OMG-OCUP-300 Sample Questions:

Q: 1
The OCL dot operator may NOT traverse which classifier property?
A. operations
B. association ends
C. queries
D. attributes
Answer: A

Q: 2
What is NOT possible when a classifier receives a request via one of its ports?
A. A new port is created on the classifier.
B. A behavior of the classifier is invoked.
C. The request does not trigger any behavior and is not forwarded.
D. The request is forwarded to a part of the classifier.
E. The port routes the request to one of a number of parts depending on the content of the request.
Answer: A

Q: 3
What is true about a model in UML 2.0?
A. cannot contain another model
B. can represent only software systems
C. is a kind of package
D. is a kind of component
E. can represent all system structures
Answer: C

Q: 4
How can UML be extended? (Choose two)
A. using Interface Definition Library (IDL)
B. using the Object Constraint Language (OCL)
C. using XML Metadata Interchange (XMI)
D. using profiles
E. reusing part of the UML infrastructure library and augmenting it with metaclasses and relationships
Answer: D,E

Q: 5
Which stereotype CANNOT be used to elaborate the semantic intent of an Artifact instance?
A. <<library>>
B. <<executable>>
C. <<script>>
D. <<source>>
E. <<specification>>
Answer: E

Q: 6
Which UML 2.0 Superstructure package reuses the InfrastructureLibrary package?
A. Classes::Core
B. CompositeStructures::Core
C. Structures::Kernel
D. Classes::Kernel
E. Kernel::Classes
Answer: D

Q: 7
What is true about an InformationItem in UML 2.0?
A. is not an abstraction
B. can have generalization
C. can have associations
D. is not instantiable
E. can have features
Answer: D

Q: 8
What does the protocol conformance between two protocol state machines mean?
A. the specific state machine must abide by the behavior of the general state machine
B. all triggers in the two protocol state machines must be the same
C. the two protocol state machines must be the same
D. the general state machine must abide by the behavior of the specific state machine
E. the specific state machine must have the same number of states and transitions as the general machine
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved