Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

OMG OMG-OCUP-200 Exam - Cheat-Test.com

Free OMG-OCUP-200 Sample Questions:

Q: 1
For what does an interaction operator define semantics?
A. a particular interaction fragment
B. a particular interaction
C. a particular message
D. a particular combined fragment
Answer: D

Q: 2
What characteristic does a behavior port possess?
A. owns the behavior of the classifier that owns the port
B. defines the behavior that the owning classifier must realize
C. has its own behavior that is distinct from the behavior of the classifier
D. relays any incoming messages directly to the behavior of the owning object
E. must have a protocol state machine
F. is a kind of behavior
Answer: D

Q: 3
What situation results from performing a CreateObjectAction on an abstract class?
A. arbitrary object of one of its subclasses being created
B. undefined behavior
C. object of the specified class being created
D. error log entry being created
E. exception being raised
Answer: B

Q: 4
When either a message m or a message q is to be sent-but not both-what kind of operator for combined fragment would be used?
A. opt
B. par
C. alt
D. break
E. var
Answer: C

Q: 5
What does reaching the terminating pseudostate mean?
A. The final state has been reached.
B. The enclosing region is completed.
C. The "do" activity of the current state has completed.
D. A completion transition has occurred.
E. The context object of the state machine is terminated.
Answer: E

Q: 6
What kinds of arrows connect to central buffers?
A. control flows
B. unidirectional associations
C. object flows
D. state transitions
E. message passing
F. dependencies
Answer: C

Q: 7
What does a loop node consist of?
A. clauses
B. partitions
C. parameters
D. bodyPart nodes
E. behaviors
F. guards
Answer: D

Q: 8
What is a combined fragment?
A. more than one interaction combined in an interaction overview diagram
B. an interaction occurrence covering more than one lifeline
C. the combination of decomposed lifelines
D. a construct with interaction operands and an interaction operator
Answer: D

Q: 9
What is NOT a correct assertion?
A. Stereotypes extending a model element can be retracted at any time.
B. Un-applying a profile from a model deletes all related stereotypes extending the model.
C. Stereotypes extending a model element are immutable.
D. A model element can be extended by several stereotypes at the same time.
Answer: C

Q: 10
What is NOT true of a CreateObjectAction?
A. classifier must be abstract
B. classifier cannot be abstract
C. classifier cannot be an association class
D. output pin has multiplicity [1..1]
E. type of the output pin is the classifier.
F. output pin has multiplicity [1..*]
Answer: A,F


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved