Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

OMG OMG-OCUP-100 Exam - Cheat-Test.com

Free OMG-OCUP-100 Sample Questions:

Q: 1
What is an element in UML 2.0?
A. member of a set
B. instance of a class
C. constituent of a model
D. abstract metaclass with only one superclass
E. substance not separable by ordinary chemical means
Answer: C

Q: 2
What is a relationship in UML 2.0?
A. the state of being related
B. an element that has no derived union
C. an element that has no derived composition
D. an element that must have two owned elements
E. an element that specifies a connection between elements
Answer: E

Q: 3
What is true about a comment in UML 2.0? (Choose two)
A. is shown as a note symbol
B. must be attached to at most one element
C. contains only machine-readable symbols
D. can be attached to more than one element
E. connections are always shown with a dashed line
Answer: A,D

Q: 4
What is true about every named element that is a member of a namespace?
A. It is owned by the namespace.
B. It has one unique name within the namespace.
C. It is identified by its name within the namespace.
D. It can be distinguished from other members in the namespacE.
Answer: D

Q: 5
What does an association specify?
A. tuples that are not links
B. relationship among models
C. links between associated types
D. links between instances of associated types
E. links between instances of untyped classes
Answer: D

Q: 6
What does an {ordered} designator do for a multiplicity?
A. specifies that values are sequentially ordered
B. specifies an inclusive interval of non-negative integers
C. indicates the correct sequence of messages in a sequence diagram
D. indicates that the upper bound must be greater than the lower bound for the multiplicity
Answer: A

Q: 7
What is an expression in UML 2.0?
A. comment placed on a diagram
B. symbol or symbols signifying a set of value
C. graphical addition to a diagramming element
D. language-specific string used to describe the meaning of a diagram
E. language-specific text string used to describe the contents of a diagram
Answer: B

Q: 8
Constraints are shown using what symbols?
A. [ ]
B. ( )
C. { }
D. ?"
E. " "
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved