Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

The Open Group OG0-023 Exam - Cheat-Test.com

Free OG0-023 Sample Questions:

Q: 1
In ArchiMate viewpoint classification, which of the following lists the three types of architecture that support the purpose dimension?
A. Modeling, Analyzing, Communicating
B. Modeling, Deciding, Analyzing
C. Creating, Deciding, Communicating
D. Designing, Deciding, Informing
Answer: D

Q: 2
Within the Implementation & Migration Extension, which concept is the only one that models behavior?
A. Deliverable
B. Plateau
C. Gap
D. Work Package
Answer: D

Q: 3
Which ArchiMate viewpoint is most suitable to show the realization of constrains by core elements?
A. Requirements Realization viewpoint
B. Implementation & Deployment viewpoint
C. Goal Realization viewpoint
D. Motivation viewpoint
Answer: A

Q: 4
Which concept from the Motivation extension is most appropriate to represent a concern of one or more stakeholders?
A. Assessment
B. Driver
C. Requirement
D. Goal
Answer: B

Q: 5
In general, what concept would you use to define a point of access where an application service is made available to another application component?
A. Application service
B. Application function
C. Application interface
D. Application interaction
Answer: C

Q: 6
The Application Co-operation viewpoint describes the relationships between application components in terms of the information flows between them, or in terms of the services they offer and use.
Which of the following concepts cannot be used in an Application Co-operation view?
A. Business object
B. Location
C. Application interface
D. Data object
Answer: A

Q: 7
Consider the following statement:
1. A business actor is a structural passive entity from the ArchiMate business layer.
2. A business object is a structural passive entity from the ArchiMate business layer that can perform behavior such as business processes or functions,
Which of the following answers is correct regarding statements 1 and 2?
A. Only statement 1 is correct
B. Only statement 2 is correct
C. Both statements 1 and 2 are correct
D. Both statements 1 and 2 are incorrect
Answer: D

Q: 8
The ArchiMate modeling language can be used to describe different types of architecture and the relationships between them.
Which of the following lists the three main layers of the ArchiMate language?
A. Business, Information, and Application
B. Application, Data, and Technology
C. Business, Application, and Technology
D. Business, Integration, and Infrastructure
Answer: C

Q: 9
Which ArchiMate concept describes the behavior of a business collaboration?
A. A business interaction
B. A business event
C. A business process
D. A business service
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved