Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

The Open Group OG0-021 Exam - Cheat-Test.com

Free OG0-021 Sample Questions:

Q: 1
Which of the following answers correctly describes the junction relationship?
A. It connects structural relationships of different types
B. It connects dynamic relationships of the same type
C. It connects dynamic relationships of different types
D. It connects structural relationships of the same type
Answer: B

Q: 2
Which concept from the Motivation extension is most appropriate to represent any or all of the results of a SWOT (strengths, weaknesses, opportunities, threats) analysis?
A. Assessment
B. Driver
C. Requirement
D. Goal
Answer: A

Q: 3
Which of the following answers contains only concepts within the scope of the ArchiMate Implementation and Migration extension?
A. Work Package, Artifact, Plateau, Driver
B. Work Package, Deliverable, Plateau, Gap
C. Project, Work Package, Deliverable, Plateau
D. Project, Resource, Deliverable, Gap
Answer: B

Q: 4
Which standard ArchiMate viewpoint focuses on the organization of a company, department or other group of people and locations?
A. Actor Co-operation viewpoint
B. Business Function viewpoint
C. Organization viewpoint
D. Social Map viewpoint
Answer: C

Q: 5
The team of business architects at ArchiSurance wants to tailor ArchiMate to the specific needs and characteristics of their organization.
Which of the following options to tailor the language is not advisable?
A. Select a subset of the ArchiMate concepts and relationships
B. Add new organization-specific concepts and relationships to the business layer metamodel
C. Define organization-specific specializations of existing business layer concepts
D. Add organization-specific attributes to existing business layer concepts
Answer: B

Q: 6
Within the Implementation & Migration Extension, which concept is the only one that models behavior?
A. Deliverable
B. Plateau
C. Gap
D. Work Package
Answer: D

Q: 7
The Project viewpoint is primarily used to model the management of architecture change. Which one of the following cannot be shown in a Project view?
A. Resourcing of projects
B. The main differences between the baseline and the target architecture
C. The motivation for projects
D. The results produced by different projects
Answer: B

Q: 8
Which concept from the Motivation extension is most appropriate to represent a concern of one or more stakeholders?
A. Assessment
B. Driver
C. Requirement
D. Goal
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved