Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Network Appliance NS0-530 Exam - Cheat-Test.com

Free NS0-530 Sample Questions:

1. Which two key policies allow for all keys to be pre-generated and replicated to the DR site? (Choose two.)
A. key per tape
B. key per pool
C. Global Pool with single key
D. periodic disk rekey
Answer: B, C

2. DataFort allows signing of logs to verify ______. (Choose three.)
A. that a message is authentic
B. the source of a log message
C. the timestamp of a log message
D. that messages are going to the remote server
E. that the remote logging server has proper ACLs
Answer: A, B, C

3. What are three valid forced media type and duplex mode settings on the DataFort? (Choose three.)
A. 1000baseTX, full-duplex
B. 1000baseTX, half-duplex
C. 100baseTX, full-duplex
D. 100baseTX, half-duplex
E. 10baseTX, half-duplex
Answer: A, C, D

4. An FC1020 supports about how much total throughput?
A. 250 MB/s
B. 1 GB/s
C. 2 GB/s
D. 5 GB/s
E. 10 GB/s
Answer: B

5. Which two statements about disk and tape I/O are true? (Choose two.)
A. Disk and tape I/O can be combined through the same standalone DataFort.
B. Disk and tape I/O can be combined through the same cluster but not through the same DataFort.
C. Disk and tape I/O cannot be combined through the same standalone DataFort.
D. Disk and tape I/O can be combined through the same cluster.
Answer: C, D

6. When initializing a new DataFort or replacing a failed DataFort, which statement about the System Card for SAN 2.x is true?
A. You need an uninitialized V147 System Card.
B. You need a fully initialized V147 System Card.
C. You need an uninitialized V144 System Card.
D. You need a fully initialized V144 System Card.
E. You need an uninitialized V103 System Card.
Answer: A

7. Which two defense setting changes are allowed in DataFort? (Choose two.)
A. Basic to Medium
B. Basic to High
C. High to Medium
D. High to Basic
Answer: A, B

8. Which is an advantage of an asymmetric cryptosystem as compared to a symmetric cryptosystem?
A. stronger asymmetric keys of the same length
B. public key distribution
C. better performance
D. truly random keys
Answer: B

9. Which three are required to perform data recovery at a site that does not have a DataFort appliance? (Choose three.)
A. a copy of the Decru Data Decryption software
B. the appropriate key exported as a file from LKM
C. a full admin password to the DataFort that created the key used to encrypt the data
D. the password for the exported key file
Answer: A, B, D

10. Which DataFort command generates a syslog message without disrupting I/O?
A. disk rescan
B. host rescan
C. system log restart
D. system reboot -p
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved