Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Network Appliance NS0-510 Exam - Cheat-Test.com

Free NS0-510 Sample Questions:

Q: 1 Which two technologies serve as the basis for SnapVault-based backups? (Choose two.)
A. QSM
B. VSM
C. SyncMirror
D. Snapshot
Answer: A, D

Q: 2 Which NetApp backup and recovery solution is best for backing up remote office heterogeneous data storage?
A. Snapshot copies
B. SnapManager
C. SnapVault
D. Open System SnapVault
Answer: D

Q: 3 From which three platforms does Open Systems SnapVault support backup and restore? (Choose three.)
A. IBM AIX
B. SunOS
C. HP HP-UX
D. Linux
E. Windows NT, Windows 2000, and Windows Server 2003
F. SGI IRIX
Answer: A, C, D

Q: 4 What are three components of an Open Systems SnapVault (OSSV) installation? (Choose three.)
A. Primary System
B. Secondary System
C. OSSV agent installed on the primary system
D. OSSV agent installed on the secondary system
E. NetApp primary system
Answer: A, B, C

Q: 5 The NearStore VTL provides a masking function to control Host access to
virtual devices.
A. True
B. False
Answer: A
Q: 6 The SnapVault Secondary is configured for user access of qtrees via NAS. How do you restore a file?
A. by using SnapRestore
B. by using the SnapVault GUI
C. by users with sufficient privileges
D. by only storage administrators with sufficient privileges
Answer: C

Q: 7 A-SIS optimization can be configured at _____.
A. the volume level only
B. the aggregate level only
C. both the aggregate and volume levels
D. the qtree level
Answer: A

Q: 8 What are two applications that can manage Open Systems SnapVault-based backup environments via NDMP? (Choose two.)
A. NetApp Protection Manager
B. Legato Networker
C. Symantec NetBackup
D. Syncsort Backup Express
Answer: A, D

Q: 9 SnapVault is a disk-based backup solution that _____. (Choose three.)
A. enables backup of heterogeneous primary storage systems to a NetApp secondary storage system
B. enables restoration of data from a SnapVault secondary storage system, with minimum downtime and better reliability than tape-based backup and restore
C. requires both NetApp primary and secondary storage systems
D. enables data stored on multiple NetApp storage systems to be backed up to a central secondary system as read-only Snapshot copies
Answer: B, C, D

Q: 10 When a SnapVault Secondary requests an incremental backup from the primary, the SnapVault Primary creates a new snapshot and compares it to the most recent ONTAP-scheduled snapshot in order to identify the changed data blocks.
A. True
B. False
Answer: B

Q: 11 Which two events occur when a volume with qtrees is backed up using SnapVault from Primary to Secondary? (Choose two.)
A. Qtrees in Primary are stored as qtrees on Secondary.
B. Qtrees in Primary are stored as directories on Secondary.
C. Restores of original volume from Secondary to Primary are done as a qtree.
D. Restores of original volume from Secondary to Primary are done as a volume.
Answer: B, C

Q: 12 What is the maximum number of concurrent A-SIS sessions on a NetApp controller?
A. 2
B. 4
C. 8
D. 16
Answer: C

Q: 13 Without the nearstore_option license installed, what are the total concurrent SnapVault transfer streams for the FAS3020/3050?
A. 16 for FC drives and 8 for SATA drives
B. 8 for FC drives and 16 for SATA drives
C. 32 for FC drives and 16 for SATA drives
D. 16 for FC drives and 32 for SATA drives
Answer: A

Q: 14 Which two NetApp products support heterogeneous storage environments? (Choose two.)
A. NearStore VTL
B. SnapVault
C. OSSV
D. StoreVault
Answer: A, C

Q: 15 SnapVault supports a multi-vendor storage infrastructure environment.
A. True
B. False
Answer: B

Q: 16 In which two situations is Snapshot the preferred strategy for backup and recovery? (Choose two.)
A. when file systems or raw partitions consist of a single LUN
B. when file systems span multiple LUNs via Volume Manager Enterprise or a similar product
C. when selective restoration of files within the LUN is a requirement
D. when offloading the majority of backup overhead from the host system is a requirement
Answer: A, D

Q: 17 SnapVault allows data to be _____.
A. centralized for enterprise-wide data management and allows backup applications to control native backup and recovery facilities in NetApp storage systems
B. recovered from a corrupted database, application, or damaged file system in less than a minute, regardless of the size of the volume being restored
C. backed up via Snapshot and transferred on a scheduled basis to a destination NearStore appliance
D. virtualized and tightly integrated with Microsoft NTFS, providing a layer of abstraction between
application data and its physical storage
Answer: C

Q: 18 What are three NetApp backup and recovery solutions based on Snapshot technology? (Choose three.)
A. SnapVault
B. OSSV
C. VTL
D. SnapManager products
Answer: A, B, D

Q: 19 Tape backups are widely used because they are considered the most secure form of media backup.
A. True
B. False
Answer: B

Q: 20 What is RTO?
A. the amount of time that an organization will NOT have access to lost data while the data is being recovered
B. the amount of time that an organization will take to recover their data
C. the time-out period for remote device access
D. the recorded time of the data outage
Answer: A

Q: 21 Which Open Systems SnapVault tool/command determines the amount of space required on the primary system for transfers?
A. snapvault estimator
B. svestimator
C. svspace_estimator
D. snapvault installcheck
Answer: B

Q: 22 What percentage of the source volume does the destination volume need to be to ensure that there is enough storage space available on the destination volume to store the backup before the A-SIS deduplication process begins?
A. 20%
B. 50%
C. 75%
D. 100%
Answer: D

Q: 23 Which Open Systems SnapVault(OSSV) command can be used to control which client hosts may back up to OSSV secondary storage?
A. options snapvault.clients
B. options snapvault.access
C. ossv host.access
D. options ossv.hosts
Answer: B

Q: 24 When deploying a NearStore VTL into a NetBackup environment, why is it important to know the version of NetBackup being utilized?
A. It determines the type of virtual library to be emulated.
B. It determines whether a mapping file is required.
C. It determines the disk compression ratio to be expected.
D. It determines the maximum number of virtual tape drives that can be configured.
Answer: B

Q: 25 When deploying a NearStore VTL, which two steps should be completed before configuring the VTL through the GUI? (Choose two.)
A. connect the Fibre Channel cables according to the Installation and Setup Instructions Guide
B. set the IP address and subnet mask
C. configure a virtual library and virtual tape drives
D. configure disk RAID groups
E. delete this option
Answer: A, B

Q: 26 It is not necessary to understand the backup application when designing a VTL solution.
A. True
B. False
Answer: B

Q: 27 What are two ways to restore data from a SnapVault for NetBackup volume? (Choose two.)
A. use NetBackup Administration Console
B. use the SnapVault restore command
C. access the SnapVault for NetBackup volume through CIFS or NFS and copy the data
D. run a restore command from CLI on the NetApp secondary storage system
Answer: A, C

Q: 28 Which NearStore VTL feature allows a backup to remain on the disks of the NearStore VTL even after the virtual tape has been ejected by the backup application?
A. tape cloning
B. deferred tape cloning
C. shadow tapes
D. virtual tape retention policy
Answer: C

Q: 29 Which TCP ports should be open on a firewall to enable SnapVault backups and restores between Primary and Secondary with NDMP-based backup management?
A. 10000 and 10001
B. 10000 and 10566
C. 10023 and 10566
D. 12564 and 12565
Answer: B

Q: 30 A storage pool is used by a NearStore VTL to _____.
A. segregate backups onto different disk drives
B. provide additional disk space to backups
C. provide redundant storage space (data mirroring)
D. create a staging area for physical tape creation
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved