Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Network Appliance NS0-501 Exam - Cheat-Test.com

Free NS0-501 Sample Questions:

Q: 1 What is the approximate capacity overhead of a cloned flexible volume at creation?
A. 200%
B. 100%
C. 50%
D. 0%
Answer: D

Q: 2 Which command would collect information about the firmware version running on a Brocade 4100 FC switch?
A. version
B. switchshow
C. show version
D. show switch
Answer: A

Q: 3 What is the read/write pattern for copy-on-write (COW) based snapshots?
A. Read-write-read
B. Write-read-write
C. Read-write-write
D. Write-read
Answer: C

Q: 4 A customer has a 4-node SUN cluster configuration, and each node has 2 dual-ported HBAs. What is the minimum number of igroups that need be created to map a LUN to the cluster?
A. 1
B. 2
C. 4
D. 8
Answer: A

Q: 5 What could an E_Port represent?
A. A Fibre Channel hub's connection to the FC switch.
B. A storage controller's connection to the FC switch.
C. An inter-switch link connection between FC switches.
D. An unused port on the FC switch.
Answer: C

Q: 6 An ACME Corporation user has lost a file on their NetApp SAN. This user can go to the .snapshot directory and retrieve the file. (True or False?)
A. True
B. False
Answer: B

Q: 7 ACME corporation currently has a NetApp Fibre Channel block-based solution. With limited budget and resources, they want to create a new disaster recovery site that utilizes a NetApp solution. The optimal solution would include ________.
A. SnapMover and Fibre Channel at the Disaster Recovery site for all hosts.
B. SnapMirror and iSCSI at the Disaster Recovery site for all hosts.
C. a combination of Fibre Channel and iSCSI.
D. MetroCluster and NAS.
Answer: B

Q: 8 ACME Corporation has a NetApp 2Gb solution, and they only want to upgrade to 4Gb switches. They would ___________.
A. not be able to do this because 4Gb is not supported.
B. add 4Gb HBAs into each controller and 4Gb HBAs to all systems.
C. add 4Gb HBAs into each controller.
D. replace the existing 2Gb switches.
Answer: D

Q: 9 Identify the SAN topology that provides best performance and scalability.
A. cascade
B. core-edge
C. full mesh
D. partial mesh
Answer: B

Q: 10 You connect a host to a Netapp storage system over a FC switch. The host has its boot volumes on the storage systems. What do you have to configure?
A. persistent binding
B. port zoning
C. soft zoning
D. WWN zoning
Answer: A

Q: 11 What would you use to share a data LUN among mulitple servers where each server has simultaneous write access?
A. host-based clustering
B. host-based multipathing
C. host-based volume manager
D. host-based clustered file system
Answer: D

Q: 12 Which THREE are performance tuning parameters available for Fibre Channel HBAs on a host? (Choose three.)
A. HBA queue depth
B. Fibre Channel speed
C. frame size
D. LUN device ID
Answer: A, B, C

Q: 13 ACME Corporation is in the midst of deploying several applications over Fibre Channel. A single NetApp volume will host three 100GB LUNs. The customer will not be using snapshots. Select the minimum volume size required.
A. 100GB
B. 300GB
C. 600GB
D. 660GB
Answer: B

Q: 14 When planning an installation of SnapDrive for UNIX 2.1 on Solaris 9, which is true?
A. SnapDrive for UNIX 2.1 can create volume groups that span multiple storage controllers.
B. SnapDrive for UNIX 2.1 can manage a boot disk, root volume groups, and system disks.
C. SnapDrive for UNIX 2.1 can create a striped volume group made up of different LUNs on the same storage controller but in different aggregates.
D. SnapDrive for UNIX 2.1 can take a snapshot of volume groups that span multiple storage controllers.
Answer: D

Q: 15 When running in standby cfmode, if the host can no longer access the LUNs from Controller A after an array controller failover to Controller B, what TWO things should you check? (Choose two.)
A. The cabling between the storage controller and the switch.
B. The zoning on the switch.
C. The LUN masking on the storage controller.
D. The persistent bindings.
Answer: A, B

Q: 16 NFS can access a mapped LUN on a NetApp solution for file read/write access. (True or False?)
A. True
B. False
Answer: B

Q: 17 On a Windows 2003 with the NetApp DSM MPIO environment with a FAS6000 HA configuration running single_image cfmode, when you pull a cable, the I/O will failover.
When you re-insert the cable, the I/O return to the original port. (True or False?)
A. True
B. False
Answer: A

Q: 18 SnapDrive for UNIX requires RSH access to the NetApp storage controller. (True or False?)
A. True
B. False
Answer: B

Q: 19 For FAS 270C, what are the cfmodes supported from Data ONTAP 7.1 onwards?
A. dual_fabric only
B. dual_fabric and single_image
C. dual_fabric and partner
D. dual_fabric and standby
Answer: B

Q: 20 In a single-image cfmode, what is the minimum required version of Data ONTAP?
A. 6X
B. 7.0.5
C. 7.1
D. 7.2
Answer: C

Q: 21 A LUN on the NetApp storage controller can be accessed by either FCP or iSCSI. (True or False?)
A. True
B. False
Answer: A

Q: 22 ACME Corp. is about to implement a disaster recovery project across two sites. Which THREE issues can impact the performance of the solution? (Choose three.)
A. The distance between sites.
B. The RAID implementation.
C. The link between the remote sites.
D. The I/O characteristics of the application.
Answer: A, C, D

Q: 23 A 100GB thinly provisioned LUN is allocated to a Windows host. A 100GB of data is written into the LUN. The current capacity utilization on the disk array as well as the host is 100%. 50GB of data is deleted from the LUN. Determine the current capacity utilization on the disk array as well as the host.
A. 50% on the host, 100% on the disk array
B. 100% on the host, 50% on the disk array
C. 50% on the host, 50% on the disk array
D. 100% on the host, 100% on the disk array
Answer: A

Q: 24 Which license do you have to install on the NetApp appliance in order to use SnapDrive?
A. NFS license
B. FCP license
C. CIFS license
D. Cluster license
Answer: B

Q: 25 Which host-based tool will enable you to stripe a LUN across multiple NetApp controllers?
A. multipathing software
B. host-based file system
C. host-based volume manager
D. HBA driver
Answer: C

Q: 26 What is the minimum size for a Windows 2003 LUN?
A. 10 MB
B. 20 MB
C. 31.5 MB
D. 50 MB
Answer: C

Q: 27 Which command will show that you have connected the right Brocade switches in the fabric?
A. fabricshow
B. switchshow
C. topologyshow
D. configshow
Answer: A

Q: 28 A customer has to purchase a CIFS license in order to use SnapDrive in a Windows environment. (True or False?)
A. True
B. False
Answer: B

Q: 29 In Data ONTAP 7.2, which is mapped to a portset?
A. WWPN
B. LUN
C. igroup
D. volume
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved