Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Network Appliance NS0-210 Exam - Cheat-Test.com

Free NS0-210 Sample Questions:

Q: 1 When installing the DS-14 disk shelf into a loop that contains FC9 shelves the DS-14 must be the first disk shelf in the loop and must also have the highest shelf ID in the loop.
A. True
B. False
Answer: B

Q: 2 The DS-14 disk shelf attached to a filer running Data ONTAP 6.4 supports the following block checksum disk drives:
A. 18GB
B. 24GB
C. 36GB
D. 72GB
Answer: A, C, D

Q: 3 When attempting to hot-swap the LRC on a DS-14 disk shelf, which does not have multipath connections, you will lose all access to the drives on this disk shelf as well as the ones beyond it.
A. True
B. False
Answer: A

Q: 4 The Remote Management cards primary function enables the administrator to access the FAS900 appliance from a separate site.
A. True
B. False
Answer: B

Q: 5 The FAS900 series appliances support the following ethernet network interface cards:
Copper Gigabit Ethernet NIC (with an RJ-45 connection)
Fiber optic GbE NIC
A. True
B. False
Answer: A

Q: 6 The FAS940 appliance contains a total of _____ PCI slots.
A. 7
B. 9
C. 10
D. 11
Answer: B

Q: 7 When running Data ONTAP 6.4 the ________ card sends a message to autosupport recipients to notify them about potential problems with the system.
A. Remote Management
B. SCSI
C. NVRAM4
D. Support Console
Answer: A

Q: 8 The FAS940 appliance contains 3 gigabytes of physical RAM.
A. True
B. False
Answer: A

Q: 9 Unlike previous filers, The NIC cards are now hot swappable on the FAS940 and FAS960 appliances.
A. True
B. False
Answer: B

Q: 10 Filers are a ________ suite of highly available, ________ storage systems.
They are easy to install, easy to configure and manage, and deliver one of the lowest ________
A. scalable, networked, TCO
B. consolidated, NAS, ROI
C. scalable, high, acquisition cost
D. fast, NAS, TCO
Answer: A

Q: 11 Match the customer need with the application environment where you are MOST likely to find it. Data corruption is a significant threat because data is coming from so many outside sources
A. OLTP
B. Data Warehouse
C. Engineering Scientific
Answer: B

Q: 12 Match the customer need with the application environment where you are MOST likely to find it. Operation is a business-critical, 24 X 7; customer must provide for the highest application availability
A. OLTP
B. Data Warehouse
C. Engineering Scientific
Answer: A

Q: 13 Identify the statement that correctly describes characteristics of direct-attached storage.
A. When compared to NAS and SAN, provides the lowest TCO
B. Eliminates isolated islands of storage capacity
C. Utilizes available capacity inefficiently, leading to wasted storage resources
D. Scales more easily than networked storage
E. Integrates easily into enterprise backup and recovery processes
Answer: C

Q: 14 Select the statement that best describes Network Appliance.
A. NetApp believes in doing everything in-house and therefore does not outsource operations
B. NetApp offers NAS solutions, but doesnt currently offer SAN solutions
C. NetApp is the only company that has focused on open systems and simplicity for 10 years
D. NetApp solutions are based on unique, proprietary hardware that give NetApp an edge over the competition
Answer: C

Q: 15 The LED on the power supply of your FAS900 appliance has an amber light on and green light off that would indicate: The AC power source is good and the power supply is in standby mode.
A. True
B. False
Answer: B

Q: 16 If your FAS940 appliance is not responding which of the following can be used to reboot the system?
A. LED
B. replacing the Compact Flash Card
C. floppy boot
D. reset button
Answer: D

Q: 17 When receiving a disk firmware too old error message during boot. The proper corrective action to take would be to enter the update-disk command.
A. True
B. False
Answer: B

Q: 18 When adding additional Fibre Channel loops for FC9 disk shelves an FC-AL disk adapter is required for each additional loop.
A. True
B. False
Answer: A

Q: 19 When it comes to service and support executives are interested in a given vendors storage solution, but they are equally concerned about:
A. the location of the vendors support centers
B. the number of years the vendor has been in business
C. the compatibility of the vendors hardware
D. the vendors ability to service and support that solution
Answer: D

Q: 20 Which definition below best describes NetApp AutoSupport?
A. The NetApp online customer training Web Site providing access to online technical assistance, software releases and patches, and a large knowledge base.
B. NetApp pay-as-you-go support package tailored to the individual customers needs
C. An event-driven logging agent that monitors the health of the system and automatically indicates corrective action if an error is detected
D. NetApps certification program that trains customers to support their own NetApp systems
Answer: C

Q: 21 Which definition below best describes NOW?
A. The NetApp online customer training web site providing access to online technical assistance, software releases and patches, and a large knowledge base
B. NetApp pay-as-you-go support package tailored to the individual customers needs
C. An event-driven logging agent that monitors the health of the system and automatically indicates corrective action if an error is detected
D. NetApps certification program that trains customers to support their own NetApp systems
Answer: A

Q: 22 NetApp customers have the option of supporting their own Network Appliance environments.
A. True
B. False
Answer: A

Q: 23 Which of the following statements describing NetApps Service Console offering is INCORRECT?
A. Service Console runs in a separate box and is operational even if the filer goes down
B. Service Console tracks trends which provide our GSC with additional diagnostic information
C. Service Console is a gateway through which the GSC can perform further diagnostics before dispatching a service engineer
D. Service Console is bundled with every filer sold by NetApp
Answer: D

Q: 24 What command must be issued to configure the Remote Management Card?
A. rmc setup
B. rmc config
C. rmc.enable
D. options rmc.config
Answer: A

Q: 25 What is the recommended operational room temperature for an FAS900 series filer?
A. 50 F to 104 F
B. 65 F to 95 F
C. 70 F to 85 F
D. None of the above.
Answer: A

Q: 26 The true differentiator of the multiprotocol capabilities of Data ONTAP is:
A. the ability to store multiple types of files on a filer simultaneously
B. the ability to store both Unix and Windows files on a filer simultaneously
C. the ability to share files between Windows and Unix systems
D. the ability to store both file and block data on a filer
Answer: C

Q: 27 How does WAFL eliminate the need for time consuming consistency checks such as scandisk and chkdsk?
A. WAFL is tightly integrated with RAID 4 to avoid the need for consistency checks
B. WAFL uses consistency points to ensure there is always a complete file system on disk
C. WAFL eliminates the need to write data to pre-allocated disk blocks
D. WAFL provides integration with RAID levels 1-5 to avoid the need for consistency checks.
Answer: B

Q: 28 Pick the statement that describes your focus when selling NetApp products to a CIO.
A. Discuss the functionality of Data ONTAP and WAFL including online volume expansion, Clustered Failover, Snapshots and multiprotocol support
B. Discuss how NetApp will address their business challenges providing data availability in the data center and faster access to data
C. Discuss how NetApp will address business challenges, including increasing ROI, decreasing TCO and protecting current business investments
D. Discuss the functionality of NetApp products while focusing on the benefits each product delivers
Answer: C

Q: 29 Which NetApp software can be used for disk-to-disk backup of filers and open system clients?
A. SnapMirror
B. SnapDrive
C. Snapshot
D. SnapVault
Answer: D

Q: 30 Data ONTAP and WAFL provide the industrys fastest disk access speeds and the largest cache sizes.
A. True
B. False
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved