Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Network Appliance NS0-163 Exam - Cheat-Test.com

Free NS0-163 Sample Questions:

Q: 1 You can unlicense the cluster feature only in _____ mode with cluster _____.
A. normal, disabled
B. normal, enabled
C. takeover, disabled
D. takeover, enabled
Answer: A

Q: 2 The snapvault snap sched -x command can be used to:
A. Schedule full backups
B. Start initial backups
C. Schedule incremental backups
D. Specify platforms that can be backed up
Answer: C

Q: 3 If the local node has its FC HBA connected to switch Bank 1, it owns the disks connected to switch bank ___.
A. 1
B. 3
C. 4
D. 2
Answer: D

Q: 4 Which three of the following configurations would increase data transfer rates for traditional volume SnapMirror?
A. The destination and source contain disks of the same size.
B. The destination and source contain RAID groups of the same size.
C. The destination and source storage appliances are no further than 30 meters apart.
D. The destination and source contain the same number of RAID groups.
Answer: A, B, D

Q: 5 Which one of the following keywords alone can be used to convert an asynchronous mirror to be synchornous?
A. cksum
B. src_con
C. sync
D. outstanding
Answer: C

Q: 6 When you issue the snapmirror status command, to what does the "Lag" column refer?
A. The amount of time it takes for the baseline transfer to complete.
B. The difference between the current time and the last basic snapshot creation time on the destination for a transfer which completed successfully.
C. The difference between the current time and the last basic snapshot creation time on the source for a transfer which completed successfully.
D. The difference between the most recent snapshot and the last basic snapshot creation time on the source for a transfer which completed successfully.
Answer: C

Q: 7 Which one of the following commands is used to specify the destination appliance(s) that are allowed to replicate (pull) data from the source appliance?
A. options snapmirror.allow
B. snapmirror release
C. snapmirror initialize
D. options snapmirror.access
Answer: D

Q: 8 Which one of the following options will allow a snapmirror storage appliance to mirror from this system?
A. snapmirror.destination <destination_filer>
B. options snapmirror.allow <destination_filer>
C. snapmirror.access <destination_filer>
D. options snapmirror.access host = <destination_filer>
Answer: D

Q: 9 In a synchronous SnapMirror configuration, the source storage appliance exhibits high latency due to user traffic and rapid data change from SnapMirror transactions. Which one of the following tuning methods best resolves this performance behavior? Edit the /etc/snapmirror.conf
file on the destination storage appliance and set:
A. outstanding=3s
B. visibility_interval=3s
C. cksum=3s
D. src_con=3
Answer: A

Q: 10 Which one of the following does SnapRestore revert?
A. Snapshot schedules
B. Volume option settings
C. RAID group size
D. File content
Answer: D

Q: 11 Normally, before you split a SyncMirror volume, you ensure that both plexes are _______ and _______.
A. plexes, pools
B. online, operational
C. offline, operational
D. snapshots, contain the most recent snapshot
Answer: B

Q: 12 Node 1 in a clustered pair detects that it has lost connectivity to one of its disk shelves. Node 1 is still up, but it cannot see one of its disk shelves. However, the partner node, Node 2, can see all of Node 1s disk shelves. Which one of the following features will cause Node 2 to monitor this error condition for a period of three minutes (by default), and then forcibly take over Node 1 if the error condition persists?
A. Takeover on panic
B. Negotiated Fail Over
C. Auto enable of giveback
D. cf.quickloop.enable
Answer: B

Q: 13 You have quiesced a volume to stabilize the contents of a destination just prior to a snapshot. What is the next logical command that you would issue after the snapshot is complete?
A. snapmirror resume
B. snapmirror quiesce -q
C. options snapmirror.log enable off
D. snapmirror restart
Answer: A

Q: 14 What command would you enter to restore the /vol/flexvol0/etc/rc file from a snapshot to the /vol/flexvol0/home directory?
A. snap restore -r vol /vol/flexvol0/home/rc /vol/flexvol0/etc/rc
B. snap restore -t /vol/flexvol0/home/rc /vol/flexvol0/etc/rc
C. snap restore -t file -r /vol/flexvol0/home/rc /vol/flexvol0/etc/rc
D. snap restore -s /vol/flexvol0/home/rc /vol/flexvol0/etc/rc
Answer: C

Q: 15 Which command displays the disk ownership for both CPU modules in a FAS270c appliance?
A. disk show -v
B. disk display -r
C. disk own -s
D. vol status -r
Answer: A

Q: 16 Which one of the following commands or procedures would you use to undo a SnapRestore reversion?
A. snap restore -r <vol/snapshotname> vol <path_and_vol_name>
B. snap revert -s <vol/snapshotname> vol <path_and_vol_name>
C. snap restore undo vol <path_and_vol_name>
D. None of the above. You cannot undo a SnapRestore reversion.
Answer: D

Q: 17 You are trying to do a single file SnapRestore for a file, but you are receiving an error message that the directory structure no longer exists. Which one of the following is the
most likely explanation?
A. You must recreate the directory structure before trying to restore the file.
B. Once the directory structure has been deleted, you cannot restore the file using single file SnapRestore. You must now SnapRestore the volume.
C. Snapshots have been created since the original directory structure was deleted.
D. None of the above
Answer: A

Q: 18 Five minutes ago, you performed a single file SnapRestore on a large NFS file. 40% of your NFS users are now complaining about getting "stale file handles" for the file. Which one of the following is the most likely cause of this problem, and the best procedure to correct it?
A. These users are on a different subnet from the others. Start troubleshooting by checking their subnet.
B. After a single file SnapRestore, NFS users have to reboot their systems. Have them reboot their systems.
C. This might be due to an NFS storage appliance and client version mis-match. Check to see that these users have the same version of the NFS client that existed at the time the snapshot was taken.
D. NFS users who try to access a reverted file without first reopening it might get a "stale file handle" error message. Have the users try to reopen the file and see if the problem is resolved.
Answer: D

Q: 19 In a Fabric Attached MetroCluster, a "disaster" is described as a:
A. Failure of the Inter-Switch-Links (ISL)
B. Malfunction of the Fiber Channel adapter on the cluster node
C. Failure of the interconnect cable
D. Prolonged communication disruption
Answer: D

Q: 20 In cluster takeover mode, the shared interface assumes the identity of the ________.
A. local interface only
B. failed partner interface only
C. local and failed partner interfaces
D. None of the above
Answer: C

Q: 21 You have connected all cables and disk shelves in a Fabric Attached MetroCluster. Which one of the following commands would you use to verify that disks are connected and have dual paths?
A. storage show disk -p
B. sysconfig -v
C. vol status -r
D. disk show
Answer: A

Q: 22 Which one of the following statements apply to Advanced Single Instance Storage (ASIS)?
A. Eliminates duplicates files in SnapVault for NetBackup secondary volumes
B. Eliminates duplicates blocks in SnapVault for NetBackup source volumes
C. Eliminates duplicates blocks in SnapVault for NetBackup secondary volumes
D. Eliminates duplicates files in SnapVault for NetBackup source volumes
Answer: C

Q: 23 Which OSSV package would you use to perform an OSSV unattended installation?
A. svunattendossv
B. unattendpackager
C. svconfigpackager
D. None of the above
Answer: C

Q: 24 Which one of the following would you use to change the NDMP password on the Open System SnapVault agent?
A. svpasswd
B. svpassword <new_password>
C. password <new_password>
D. password
Answer: B

Q: 25 For a configuration change to be effective when using the OSSV configurator, the OSSV service must be restarted.
A. True
B. False
Answer: A

Q: 26 Which one of the following statements is not true of SnapLock volumes?
A. There are two types of SnapLock volumes.
B. SnapLock volumes support SnapMirror.
C. SnapLock volumes support per-file retention periods.
D. SnapLock volumes are supported on the gFiler appliance.
Answer: D

Q: 27 Which one of the following commands would you use to disable client access to snapshots on a volume called /vol/flexvol1?
A. vol options /vol/flexvol1 nosnapdir off
B. vol options /vol/flexvol1 nosnapdir on
C. vol options /vol/flexvol1 snapdir off
D. vol options /vol/flexvol1 snapdir on
Answer: B

Q: 28 Which one of the following statements is true of storage appliance SnapVault backup?
A. The volume is the basic unit of SnapVault backup.
B. The file is the basic unit for SnapVault backup.
C. The directory is the basic unit for SnapVault backup.
D. The qtree is the basic unit for SnapVault backup.
Answer: D

Q: 29 Which three are true when creating a SyncMirror volume? (Choose 3)
A. The number of disks added must be an even number and equally divided between the two plexes.
B. The disks selected for Plex 0 and Plex 1 must come from the same disk pools.
C. The number of disks selected for one plex must equal the number of disks selected from the other plex.
D. The disks are selected first on the basis of equivalent bytes per sector (bps) size, then on the basis of the size of the disk. If there is no equivalent-sized disk, Data ONTAP takes a larger capacity disk and downsizes it.
Answer: A, C, D

Q: 30 What does it signify if the disks are "not owned" in a FAS270c appliance?
A. The disks are data disks.
B. The disks are spare disks.
C. The disks are mailbox disks.
D. The disks are not used.
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved