Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Network Appliance NS0-155 Exam - Cheat-Test.com

Free NS0-155 Sample Questions:

Q: 1
Which Data ONTAP option sets system-wide throttling for all transfers?
A. options transfer.wide.enable
B. options transfer.throttle.enable
C. options replication.wide.enable
D. options replication.throttle.enable
Answer: D

Q: 2
The qtree specified for ____ must not exist on the secondary system before you run the ____ command.
A. pri_qtree_path, snapvault start
B. sec_qtree_path, snapvault start
C. pri_qtree_path, snapvault initialize
D. sec_qtree_path, snapvault initialize
Answer: B

Q: 3
The snapvault restore command is run on the _________.
A. secondary system to push data to the primary system
B. primary system to pull data from the secondary system
C. secondary system to pull data from the primary system
D. secondary system to push data to the primary storage system
Answer: B

Q: 4
To restore a qtree protected with SnapVault from the secondary storage system to the primary storage system, you can ______________. (Choose two.)
A. restore to a non existing qtree with DOT 7. 2
B. add the new qtree to the primary storage system with DOT 7.2
C. overwrite the existing qtree on the primary storage system with DOT 7.3
D. delete the existing qtree from the secondary storage system with DOT 7.3
Answer: A,C

Q: 5
The snapvault update command is only available on the secondary system.
A. True
B. False
Answer: A

Q: 6
The OSSV agent on the primary system listens to TCP port 10000 for all SnapVault communications.
A. True
B. False
Answer: A

Q: 7
What security mechanism can an administrator use on an OSSV client to set permissions allowing backups to a SnapVault secondary system?
A. Via /etc/hosts.equiv file
B. QSM access list modifiable via svconfigurator
C. Contents inside a file called access and located in OSSV /snapvault/etc
D. MD5 based authentication between SnapVault primary and secondary, with changeable password
Answer: B

Q: 8
Which tool is available on an OSSV client to assist in starting or stopping the OSSV service, modifying NDMP settings, enabling debugging, and capturing trace files?
A. Operations Manager
B. Protection Manager
C. Svconfigurator GUI
D. svdebug.exe
Answer: C

Q: 9
Which three statements are true about SnapLock volumes? (Choose three.)
A. SnapMirror supports SnapLock volumes.
B. There are two types of SnapLock volumes.
C. SnapLock volumes support per-file retention periods.
D. In Data ONTAP 7.2.5.1 and later, SnapLock Compliance volumes are not supported on the VSeries controller with NetApp Storage.
Answer: A,B,C

Q: 10
Snapshot copies for SnapLock volumes are deleted automatically according to the retention count set in the Snapshot schedule.
A. True
B. False
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved