Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Network Appliance NS0-153 Exam - Cheat-Test.com

Free NS0-153 Sample Questions:

Q: 1 If you change the setting for the option cifs.neg_buf_size, you need to terminate CIFS on the storage appliance and do a restart for the changes to take effect.
A. True
B. False
Answer: A

Q: 2 If the client is a CIFS client, locks are __________.
A. advisory
B. mandatory
C. ordered
D. optional
Answer: B

Q: 3 To view per client NFS statistics on the storage appliance, options nfs.per_client_stats.enable must be turned on.
A. True
B. False
Answer: A

Q: 4 Three methods of creating a LUN are:
*lun setup
*lun map
*FilerView
A. True
B. False
Answer: A

Q: 5 Applications, such as databases, running on NAS or iSCSI or FC SAN must be __________________.
A. prepared for snapshots by flushing buffers to disk and momentarily suspending activity.
B. disconnected from their storage resources during the snapshot.
C. using dynamic multipathing during a backup.
D. mirrored with a host-based volume manager to be backed-up.
Answer: A

Q: 6 To export volumes and directories automatically on reboot, include them in the /etc/exports file.
A. True
B. False
Answer: A

Q: 7 Using the output below, a co-worker determined that these are type "Solaris" LUNs. What would your determination be?
lun show -m
LUN pathMapped to LUN ID
---------------------------------------------------
/vol/vol1/lun0 solaris-igroup0 0
/vol/vol1/lun1 solaris-igroup1 0
/vol/vol1/qtree1/lun2 solaris-igroup2 0
/vol/vol1/qtree1/lun3 solaris-igroup3 0
A. These are type "Solaris" LUNs.
B. These are NFS LUNs, but the exact OS cannot be determined.
C. Not enough information is given here. Run the lun show -v command to get the information requested.
D. Not enough information is given here. Run the lun map command to get the information requested.
Answer: C

Q: 8 Which one of the following will enable "symlink_strict_security"?
A. options cifs.symlink_strict_security on
B. cifs shares -change <sharename> -symlink_strict_security
C. options symlink_strict_security=true
D. options symlink_strict_security=on
Answer: B

Q: 9 To configure a storage system as a member of an active directory, the time on the storage system must be synchronized with the time on the Domain Controller.
A. True
B. False
Answer: A

Q: 10 The writeable snapshot that is created for a LUN clone depends on ___________.
A. mirroring.
B. the snapshot taken at the time the clone was created.
C. exclusive access to the volume.
D. the data in the original LUN not changing.
Answer: B

Q: 11 Which command is the most appropriate for troubleshooting a multiprotocol authentication problem?
A. wcc
B. rdfile /etc/rc
C. priv set advanced
D. sysstat 1
Answer: A

Q: 12 A quota target can be defined as _______________.
A. the maximum amount of disk space in a volume.
B. the maximum number of files in a disk.
C. a user, group, or qtree to which a quota is applied.
D. a specific disk space threshold.
Answer: C

Q: 13 Which three are used for creating LUNs on the storage appliance? (Choose 3)
A. lun create
B. lun setup
C. FilerView
D. lun config
Answer: A, B, C

Q: 14 What is the outcome of this command?
lun create -b /vol/vol2/.snapshot/testsnap/lun0 /vol/vol2/lun0.clone
A. It creates a duplicate of the clone process of lun0.
B. It creates a clone of the writeable snapshot of lun0.
C. It creates a writeable snapshot of lun0.
D. It creates a snapshot "testsnap" of vol2.
Answer: C

Q: 15 Which security method encrypts the data?
A. IPSec
B. CHAP
C. LUN masking
D. Header and Data Digests
Answer: A

Q: 16 ____________ is the default cfmode for new installations of Data ONTAP 7.2.
A. single image
B. mixed
C. partner
D. dual fabric
Answer: A

Q: 17 Which command would you use to verify that the iSCSI service is running?
A. license add iSCSI
B. iscsi service
C. iscsi status
D. iscsi protocol
Answer: C

Q: 18 If you believe you have a FC SAN performance problem, which NetApp utility or command would gather both your Solaris host and storage appliance data for analysis?
A. poststat
B. perfstat
C. prestat
D. sio_ntap.exe
Answer: B

Q: 19 What is the definition of the cifs setup command?
A. It displays the mount point of all shared directories.
B. It displays the names of all mounted directories on the storage system.
C. It displays the prompts for CIFS configuration information.
D. It displays a list of the users on the storage system.
Answer: C

Q: 20 UNIX allow file access based on __________.
A. GID or UID and UNIX permissions.
B. NT ACLs and UNIX permissions.
C. NT ACLs and SID.
D. GID or UID and ACLs.
Answer: A

Q: 21 In Data ONTAP, both the Microsoft Windows Administrator and root are exempt from user and group quotas.
A. True
B. False
Answer: A

Q: 22 Which command should be used for troubleshooting connectivity problems from the storage system console?
A. ifstat, netdiag
B. sysconfig - cr, sysstat
C. scsi test, shelfchk
D. dish shm_stats, sysstat
Answer: A

Q: 23 Which cfmode is described by the following scenario? All LUNs in the cluster are avilable on all ports in thecluster. Any port on each node can provide access to both local and partner LUNs.
A. single image
B. partner
C. mixed
D. standby
Answer: A

Q: 24 In Data ONTAP, both the Microsoft Windows Administrator and root are exempt from user and group quotas, but not from tree quotas.
A. True
B. False
Answer: A

Q: 25 Which command best displays the statistics for the network interface?
A. netstat
B. ifconfig
C. sysstat
D. ifstat
Answer: D

Q: 26 Before running lun setup on the storage appliance, you must pre-create the igroup to which the initiator will be attached.
A. True
B. False
Answer: B

Q: 27 Which two will allow you to read and analyze a packet trace file generated by the storage appliance? (Choose 2)
A. pktt
B. Netmon
C. Eternal View
D. Ethereal
Answer: B, D

Q: 28 Cfmode is a(n) ____________-specific setting.
A. FCP
B. iSCSI
C. Active/Active
D. Active/Passive
Answer: A

Q: 29 When viewing sysstat output, which three fields are part of the total number of operations per second? (Choose 3)
A. CIFS
B. FTP
C. NFS
D. HTTP
Answer: A, C, D

Q: 30 You have a 1TB volume and a 600GB LUN with 600GB of data written to the LUN. If you take a snapshot copy, will it fail?
A. True
B. False
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved