Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Network Appliance NS0-131 Exam - Cheat-Test.com

Free NS0-131 Sample Questions:

Q: 1 Which one of the following /etc/snapmirror.conf entries will not support synchronous SnapMirror?
A. FilerA:source_vol FilerB:destination_vol - sync
B. FilerA:source_vol FilerB:destination_vol outstanding=3s sync
C. FilerA:source_vol FilerB:destination_vol ?0-55/5 * * *
D. FilerA:source_vol FilerB:destination_vol visibility_interval=1hr, outstanding=3ms, cksum=crc32 sync
Answer: C

Q: 2 After a SnapRestore reversion of a volume, incremental backup and restore operations on the file or volume cannot rely on the timestamps to determine what data needs to be backed up or restored. Which one of the following is the most likely course of action to take to ensure
correct incremental backups?
A. Perform a base-level backup of the volume after you restore it.
B. Reboot the storage appliance to reset timestamps back to their original times before the reversion.
C. Take a new snapshot of the volume to create new base-level timestamps for the incremental backup.
D. First perform choice c and then choice a.
Answer: A

Q: 3 Five minutes ago, you performed a single file SnapRestore on a large NFS file. 40% of your NFS users are now complaining about getting tale file handles?for the file. Which one of
the following is the most likely cause of this problem, and the best procedure to correct it?
A. These users are on a different subnet from the others. Start troubleshooting by checking their subnet.
B. After a single file SnapRestore, NFS users have to reboot their systems. Have them reboot their systems.
C. This might be due to an NFS storage appliance and client version mis-match. Check to see that these users have the same version of the NFS client that existed at the time the snapshot was taken.
D. NFS users who try to access a reverted file without first reopening it might get a tale file handle error message. Have the users try to reopen the file and see if the problem is resolved.
Answer: D

Q: 4 One of the results of the snapmirror resync command is that newer snapshots after the baseline will be deleted at the destination, and older snapshots before the baseline will be deleted at the source.
A. True
B. False
Answer: A

Q: 5 SnapMirror will automatically try to restart a transfer after :___________.
A. An initial transfer is interrupted
B. A scheduled incremental update is interrupted
C. A manual update is interrupted
D. A transfer interrupted by reboot
Answer: B

Q: 6 Which option of the snap restore command allows you to specify a different directory, as long as the directory already exists?
A. snap restore -r
B. snap restore -d
C. snap restore -s
D. snap restore -c
Answer: A

Q: 7 After you use SnapRestore to revert a volume to a specific snapshot?
A. snapshots that are older than the snapshot you used to revert are deleted.
B. the storage appliance automatically performs a snapshot for that volume.
C. snapshots that are more recent than the snapshot you used to revert are deleted.
D. you must bring the volume back online.
Answer: C

Q: 8 You want to create an automated test environment that performs a single file SnapRestore. Every time you run the procedure, however, SnapRestore prompts you to confirm your decision to revert the file. How can you automate this step?
A. Enter the priv set advanced mode on the storage appliance and the prompt will not appear.
B. Enable the options snaprestore_noprompts enable=on option.
C. Use the option with the snap restore command.
D. These prompts are for data protection and auditing and cannot be overridden.
Answer: C

Q: 9 Which one of the following statements does not apply when initializing a SnapLock compliance volume as a SnapMirror destination volume?
A. Use regular SnapMirror commands.
B. Destination volume must be non-SnapLock.
C. Use the option.
D. Data ONTAP will convert the destination volume to a SnapLock Compliance volume after the initial transfer is complete.
Answer: A

Q: 10 You are unable to add secondary/primary system from the DFM GUI.
Which three of the following would you check?
A. See if NDMP is enabled.
B. See if NDMP access to DFM has been granted.
C. See if the password matches.
D. See if the secondary volume is out of space.
Answer: A, B, C

Q: 11 When you create a restricted volume to be used as the destination for SnapMirror data replication, which command allows you to check the size of the source and destination volumes?
A. sysconfig -v
B. df
C. vol status
D. vol mirror -v
Answer: C

Q: 12 Which entry in the /etc/snapmirror.conf file will allow you to replicate /vol/flexvol0/qtree on netapp1 (source qtree) to /vol/flexvol0/qtmirror on netapp2 (destination)?
A. netapp2:/vol/flexvol0/qtree netapp1:/vol/flexvol0/qtmirror - * * * *
B. netapp1:/vol/flexvol0/qtree netapp2:/vol/flexvol0/qtmirror - * * * *
C. netapp1:/vol/flexvol0/qtree netapp2:/vol/flexvol2/qtmirror - * * * *
D. netapp1:/vol/flexvol0/qtree netapp1:/vol/flexvol0/qtmirror - * * * *
Answer: B

Q: 13 When using DFM, what do you not need to know?
A. Path on the original primary directory to restore
B. The scope of the restore
C. The destination of the restore
D. The duration of the restore
Answer: D

Q: 14 Which of the following is not a pre-requisite for using SnapRestore?
A. You must enter the SnapRestore license code before you can use it.
B. Snapshots must exist on the storage appliance so that you can select a snapshot for the reversion.
C. The volume to be reverted must be offline.
D. The volume to be reverted must not be a SnapMirror destination.
Answer: C

Q: 15 A volume can contain up to ___ snapshots concurrently.
A. 125
B. 225
C. 255
D. Depends on capacity and number of disk drives
Answer: C

Q: 16 Which one of the following statements is not true when scheduling DFM backups?
A. DFM is a single point of failure.
B. The schedule dictates when transfers occur.
C. The schedule dictates which snapshot to back up.
D. Retention policy dictates how long to keep each snapshot.
Answer: C

Q: 17 Which one of the following settings can improve the performance of synchronous SnapMirror?
A. outstanding
B. cksum
C. visibility_interval
D. snap reserve
Answer: A

Q: 18 Which three of the following configurations would increase data transfer rates for traditional volume SnapMirror?
A. The destination and source contain disks of the same size.
B. The destination and source contain RAID groups of the same size.
C. The destination and source storage appliances are no further than 30 meters apart.
D. The destination and source contain the same number of RAID groups.
Answer: A, B, D

Q: 19 Using Snapvault, multiple qtrees with the same name from different volumes and primary systems can be backed up to the same __________ volume.
A. Primary
B. Secondary
C. Mirrored
D. Open System
Answer: B

Q: 20 The NearStore system is not the recommended secondary storage appliance for Open System SnapVault.
A. True
B. False
Answer: B

Q: 21 Which one of the following statements does not apply to SnapLock Compliance volumes?
A. Administrative interfaces are restricted to protect WORM data.
B. The volume type is set when the volume is created.
C. The volume has the capacity to download indexes and records.
D. The volume supports the "ntrusted administrator" mode of operation.
Answer: A

Q: 22 Open System SnapVault agents can be installed on all non-Network Appliance platforms.
A. True
B. False
Answer: B

Q: 23 The SnapVault secondary system makes a snapshot of its own volume where the qtrees are located.
A. True
B. False
Answer: A

Q: 24 Fill in the blank for the following statement:
To manage a SnapVault backup through a commercial NDMP application, you must specify a _____
authorized through that application.
A. volume and qtree
B. directory path
C. user and password
D. SnapVault license
Answer: C

Q: 25 In the event of data loss or corruption on an Open System directory, use the _________ command to restore the affected directory to its state at the time of its last SnapVault snapshot.
A. svrestore
B. snapvault start
C. svinstall
D. snapvault restore
Answer: A

Q: 26 What user-controllable security mechanism is built into OSSV?
A. QSM access list modifiable via svconfigurator
B. Contents inside a file called access and located in OSSV <installdir>/snapvault/etc
C. Via /etc/hosts.equiv file
D. MD5 based authentication between SnapVault primary and secondary, with changeable password
Answer: A

Q: 27 The SnapVault secondary system returns the following error message:
"Failed to translate unicode pathname. Please check the filer volume language configuration."
Which of the following might have caused this message?
A. The OSSV agent sent an ASCII filename to the storage appliance.
B. The storage appliance sent an ASCII filename to the secondary system.
C. The OSSV agent sent a non-ASCII filename to the storage appliance.
D. The storage appliance sent a non-ASCII filename to secondary system.
Answer: C

Q: 28 Data ONTAP uses inodes in an active file system to reference ___________.
A. disk blocks
B. file segments
C. qtrees
D. snapshots
Answer: A

Q: 29 Which one of the following actions will cause a currently in sync snapmirror relationship to fall out of sync?
A. Modifying the /etc/snapmirror.conf file on the source storage appliance
B. Modifying the /etc/snapmirror.conf file on the destination storage appliance
C. Running snapmirror update on the source storage appliance
D. Running snapmirror release on the source storage appliance
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved