Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Network Appliance NS0-121 Exam - Cheat-Test.com

Free NS0-121 Sample Questions:

Q: 1 What will happen if a soft quota is exceeded?
A. All write operations will fail.
B. An autosupport message will be sent.
C. An SNMP warning message will be generated.
D. A spare disk will be added to the volume.
Answer: C

Q: 2 Which TWO of the following might cause a user to receive a message that there is no space left on a disk?
A. There is not enough space available on the disk.
B. The user has exceeded his or her quota.
C. Snap reserve is set to 10%.
D. The disk is write protected.
Answer: A, B

Q: 3 CIFS clients can resolve symbolic links created by NFS clients on the storage appliance.
A. True
B. False
Answer: A

Q: 4 If a qtree security style is UNIX, CIFS client file access is determined by ___________ .
A. NT ACLs
B. UNIX permissions, and if the CIFS user name can be mapped to a UNIX user name
C. The last client to set permissions
D. (Not Allowed) A CIFS client cannot access files in a qtree with a security style of UNIX.
Answer: B

Q: 5 If the client is a CIFS client, locks are __________.
A. advisory
B. mandatory
C. ordered
D. optional
Answer: B

Q: 6 Which of the following statements would NOT apply to an entry in the /etc/exports file regarding exporting directories, qtrees, and volumes?
A. Export each volume separately.
B. The storage appliance must resolve host names.
C. Export ancestors and their descendants.
D. Export /vol.
Answer: D

Q: 7 Which command on the storage appliance allows you to collect statistics on the performance of system resources such as CPU, NVRAM, network interfaces, and disks?
A. sysstat 1
B. netdiag -v
C. pktt
D. netstat -i
Answer: A

Q: 8 If you change the setting for the option cifs.neg_buf_size, you need to terminate CIFS on the storage appliance and do a restart for the changes to take effect.
A. True
B. False
Answer: A

Q: 9 In the Windows environment, the storage appliance supports the use of local groups in managing users and groups.
A. True
B. False
Answer: A

Q: 10 Which of the following definitions best represents the function of the cifs setup command?
A. It displays the mount point of all shared directories
B. It displays the names of all mounted directories on the storage appliance
C. It displays the prompts for CIFS configuration information
D. It displays a list of the users on the storage appliance
Answer: C

Q: 11 The quota resize command only affects existing /etc/quotas file target entries, not new target entries.
A. True
B. False
Answer: A

Q: 12 Which of the following are methods for analyzing the performance output of an NFS client to the storage appliance?
1) Time the mkfile command for a write test.
2) Time the dd command for a read test.
3) Time the cp command for a read and write test.
4) Verify your results with the nfsstat -c command.
A. 1 and 4
B. 2 and 4
C. 3 and 4
D. All four methods
Answer: D

Q: 13 Which of the following best describes the output of the following command?
sysstat -s 5
A. Display utilization output every five seconds and print a summary upon termination.
B. Display extended output every five seconds and print a summary upon termination.
C. Display the default output every five seconds and print a summary upon termination.
D. Display the default output every five seconds and terminate after five counts.
Answer: C

Q: 14 Which one of the following is NOT part of the UNIX security style?
A. GID
B. Other
C. SID
D. UID
Answer: C

Q: 15 NTFS allows file access based on ___________.
A. NT ACLs and UNIX permissions
B. SID and password
C. NT ACLs and SID
D. UNIX permissions
Answer: C

Q: 16 What command is used to display the credentials the storage appliance has stored in memory for a particular user account?
A. cifs
B. wcc
C. showcred
D. mem_disp
Answer: B

Q: 17 On a newly created qtree, you notice the following:
* CIFS permissions on the qtree are everyone: full control.
* Your Windows users can access the share, and can copy, edit, and delete files without issue.
* The super user on a Solaris workstation can mount other qtrees from the same volume.
The super user receives an "Access Denied" message when he attempts to mount the new qtree. What the most likely cause of this error?
A. NFS is turned off on the storage appliance.
B. The qtree has not been exported.
C. The qtree is set to ntfs only security style.
D. The qtree is missing from the /etc/hosts file.
Answer: B

Q: 18 To determine the version of Data ONTAP in which a bug has been fixed, use the NOW site _______ utility.
A. System Configuration Guide
B. NetApp Diagnostics
C. Release Comparison
D. Rawritewin
Answer: C

Q: 19 What utility on the storage appliance will allow you to capture network packet information?
A. netstat
B. snoop
C. pktt
D. traceroute
Answer: C

Q: 20 Which TWO of the following allow you to read and analyze a packet trace file generated by the storage appliance?
A. pktt
B. Netmon
C. Eternal View
D. Ethereal
Answer: B, D

Q: 21 What command on the storage appliance allows you to gather statistics about network interfaces, including basic information about network connections?
A. sysstat 1
B. netdiag -n
C. pktt
D. netstat -i
Answer: D

Q: 22 Which option should be used with the nfsstat command to assist in decoding export and mountd errors?
A. nfsstat -d
B. nfsstat -z
C. nfsstat -c
D. nfsstat -t
Answer: A

Q: 23 If an NFS client attempts and fails to access a file opened by a CIFS application, which of the following commands would you use to view the connection?
A. cifs audit
B. cifs sessions
C. cifs shares
D. cifs lookup
Answer: B

Q: 24 Which one of the following commands is NOT a good command for troubleshooting connectivity problems from the storage appliance console?
A. ping
B. ifstat
C. netdiag
D. iostat
Answer: D

Q: 25 Which one of the following commands would you use to set up the network interface?
A. ifstat
B. ping
C. ifconfig
D. traceroute
Answer: C

Q: 26 Which one of the following commands best displays the statistics for the network interface?
A. netstat
B. ifconfig
C. sysstat
D. ifstat
Answer: D

Q: 27 To export volumes and directories automatically on reboot, include them in the /etc/exports file.
A. True
B. False
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved