Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Network Appliance NS0-102 Exam - Cheat-Test.com

Free NS0-102 Sample Questions:

1. Which two Data ONTAP products or features benefit a customer running an Oracle decision support system on Linux? (Choose two.)
A. CIFS
B. FlexVol
C. SnapValidator
D. Virtual Local Disks
Answer: BC

2. Which two products/functions from NetApp are NOT supported on the V-Series platform? (Choose two.)
A. SnapLock Compliance
B. RAID-DP
C. FlexVol
D. SnapLock Enterprise
E. SnapMirror
Answer: AB

3. Regulations call for semi-conductor manufacturers to maintain design data in reference form over extended periods. Which NetApp solution offers this capability?
A. SnapVault
B. Open System SnapVault
C. SnapLock
D. SnapMirror
Answer: C

4. What is Tech OnTap from NetApp?
A. a weekly technical podcast
B. a monthly e-newsletter
C. a monthly Webcast by a NetApp specialist
D. an online knowledgebase for Data ONTAP
Answer: B

5. What are two features that NetApp DataFort has that Microsoft's free EFS does not? (Choose two.)
A. FIPS hardware key security
B. CryptoShred
C. CryptoLock
D. SAN user-aware authentication
Answer: AB

6. Which three statements about SnapDrive for Windows are true? (Choose three.)
A. It is the foundation for SnapManager for SQL.
B. It provides NTFS-consistent Snapshot copies.
C. It simplifies LUN management in a Windows environment.
D. It simplifies CIFS management in a Windows environment.
E. It requires Active Directory to function.
Answer: ABC

7. Which feature of the NearStore VTL solution enables it to useup to 50% fewer physical tapes than other VTLs?
A. shadow tapes
B. tape smart sizing
C. self tuning
D. tape compressor
Answer: B

8. Your customer wants to run a database on a NetApp storage array where they already have home directories. In the event of low system resources, which NetApp product can ensure that the database receives the majority of the storage array resources?
A. FlexClone
B. FlexShare
C. SnapManager for Oracle
D. FlexCache
Answer: B

9. What is a vFiler?
A. a virtual instance of a NetApp Storage System created via MultiStore
B. a controller running Data ONTAP that can front-end third-party storage
C. a simulated version of Data ONTAP that runs on Linux
D. a NetApp Disk-to-Disk virtual tape solution
Answer: A

10. Within the NetApp Manageability Software Family, which products does the Application Suite contain?
A. Protection Manager, Virtual File Manager, SAN Manager
B. SnapDrive for Windows, SnapDrive for UNIX, ApplianceWatch
C. Operations Manager, File Storage Resource Manager, CommandCentral Storage
D. SnapManager for Oracle, SnapManager for SQL Server, SnapManager for Exchange
Answer: D

11. In a SnapManager for Exchange opportunity, which two additional software components can help you differentiate and grow NetApp value as compared to competing solutions? (Choose two.)
A. Single Mailbox Recovery software
B. SnapVault
C. VFM
D. SnapValidator
Answer: AB

12. SnapManager for Oracle, SnapManager for SQL Server, and SnapManager for Exchange are all part of which NetApp Manageability Software suite?
A. Data Suite
B. Server Suite
C. Storage Suite
D. Application Suite
Answer: D

13. Which two NetApp products can be used in a customer's existing third-party Exchange storage environment? (Choose two.)
A. Single Mailbox Recovery software
B. ReplicatorX
C. SnapManager for Exchange
D. Operations Manager
Answer: AB

14. Which three requirements do NetApp core data storage systems provide to ensure patient health care data is compliant with health care regulations? (Choose three.)
A. archival
B. security
C. disaster recovery
D. high availability
E. high performance
Answer: ABC

15. Which capabilities does NetApp ONTAP GX provide to achieve high performance for render and animation server farms?
A. N-Way Clustering and Global File System
B. Stretch Fabric MetroCluster and WAFL
C. Clustering with SnapMirror Sync
D. MetroCluster and RAID-DP
Answer: A

16. Which two statements are true about SnapRestore? (Choose two.)
A. After you use SnapRestore to revert to a selected Snapshot copy, you cannot undo the reversion.
B. After you use SnapRestore to recover a file, the restored file remains read-only.
C. SnapRestore allows for the recovery of a single file.
D. SnapRestore allows for the recovery of a qtree and its contents.
Answer: AC

17. Which two protocol groups are supported natively on NetApp storage? (Choose two.)
A. NAS protocols (CIFS, NFS)
B. SAN protocols (ISCSI, FCP)
C. streaming protocols (RTP, RTSP)
D. messaging protocols (imap4, pop3)
Answer: AB

18. Which two benefits would a customer enjoy after implementing SnapManager for Oracle into their Oracle Database environment? (Choose two.)
A. reduced recovery time objective
B. transparent database migration
C. reduced database copy time
D. reduced mirrored database footprint
Answer: AC

19. Which two NetApp replication products support heterogeneous file service environments? (Choose two.)
A. Virtual File Manager
B. Open Systems SnapVault
C. SyncMirror
D. SnapMirror
Answer: AB

20. What is a function of NetApp FlexClone technology?
A. It allows copies of database data sets with no additional space usage.
B. It shrinks volumes and LUNs.
C. It compresses databases.
D. It validates every block written by the database to the storage.
Answer: A

21. When maximum storage capacity is reached with a single mid-range FAS controller, the simplest way to scale
to a higher capacity is _____.
A. an upgrade to a clustered controller pair
B. a data migration
C. a head swap
D. a NetApp services engagement
Answer: C

22. Which NetApp product prevents potential corruptions of Oracle data before they are written to disk?
A. SnapValidator
B. SnapManager for Oracle
C. SnapLock Enterprise
D. SnapLock Compliance
Answer: A

23. Which types of Windows CIFS authentication environments are supported with Data ONTAP?
A. Active Directory domain, NT domain, Windows Local workgroup, Passwd/NIS file
B. Active Directory domain, Windows Local workgroup, Passwd/NIS file, UNIX-based Kerberos
C. Active Directory domain, NT domain, Passwd/NIS file, UNIX-based LDAP authentication
D. Active Directory domain, NT domain, RADIUS
Answer: A

24. What are the three functions of Protection Manager? (Choose three.)
A. It discovers all systems with NetApp datasets that are not currently backed up.
B. It notifies when backups are full or approaching a pre-defined threshold.
C. It provides information on SnapMirror and SnapVault relationships.
D. It provides the ability to manage third-party storage backups.
E. It manages connections to tape drives and performs tape backup jobs.
Answer: ABC

25. Which NetApp product helps customers in the mechanical design industry decrease product development time?
A. FlexShare
B. SnapMirror
C. FlexClone
D. SnapVault
Answer: C

26. What are two benefits of using Protection Manager? (Choose two.)
A. higher productivity for backup and mirroring administrators
B. improved data availability
C. integration with NearStore VTL
D. simplification of tape backup administration
Answer: AB

27. In which functions do SnapDrive and SnapManager for Exchange integrate with the Microsoft VSS framework?
A. VSS Writers
B. VSS Requestors
C. VSS Provider and Requestor
D. VSS Writer and Requestor
Answer: C

28. Data ONTAP supports 255 Snapshot copies per _____.
A. LUN
B. qtree
C. volume
D. RAID group
Answer: C

29. A NetApp customer asks if he can add an extra disk shelf to his existing infrastructure.
Where would you look to determine if this would exceed the capacity of the customer's current system?
A. sizing tools
B. product bulletins
C. support matrix
D. system configuration guides
Answer: D

30. NetApp storage systems help data warehouses increase performance by _____. (Choose two.)
A. spreading data across many disk drives by using flexible volumes
B. mirroring the data with SnapMirror Async
C. locking down data for compliance by using SnapLock Compliance
D. separating infrequently accessed data from frequently accessed data
Answer: AD


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved